emeklerıme yazıkk

Kayinbaban olucak yaratık pislik
Onun oğlu ve senin kocan olucak yaratıkta pislik
Senin oğlunda mı pislik olsun?
Oğlunu ve kendini azıcık dusunuyosan tayin iste bosa bu adamı. Sen nerde olsan parani kazanır çocuğunu buyutursun. Baska bi ile tasın bulamasın seni. Kendine de ne yapiyosa yapsın zaten içip içip arabaya binen adam herseyi göze almıştır bırak ne halı varsa görsün.
Ayrıca arkadaşlarının senin evinde içmesine sınır oldum. Şerefli adam icmiş arkadaslarini eve getirmez! Dunyanın bin türlü halı var ya size tecavüz etselerdi. Adam olan erkek bunları düşünür. Herseyi gectim azıcık şerefi olan adam karısına baska adamın kusmugunu temizletmez. Sen o an bosanicaktin bu adamdan ama bak hadis var zararın neresinden donsen kardir.

E şimdide sana ve oğluna zararı var, hemde çok fazla zararı var.

Boşanırsan hiç olmazsa maddi yönden rahat edersin.

cidden emeklerine yazık canımçalışıyorsun paranı kazanıyorsun kocana muhtaç değilsin aksine o sana yükken niye bu kadar sıkıntıya katlanıyorsun ki
ayrıl kurtul canım çocuğun içinde senin için de en hayırlısı bu olur

kusura bakmayın , kızarsanız kızında ama bu emek değil enayilik.
adam dayamış sırtını kadına oh ne ala memleket.
kişiye ederinden fazla değer vermek maalesef biz kadınların zaafı.
umarım vazgeçeriz.

amin simurg sadece bir kısmı yaşadıklarımızın tamamını dinlemek istemezsin bile.çok şükür kurtulduk

böyle birini nasıl çektin bu zamana kadar parasal mevzuları kastetmiyorum içip içip hamileyken bile dövmek neden dayandınız nasıl dayandınız boşanmaya niyetliyseniz yüklü bir tazminat ve nafaka isteyin derim yaptıklarının cezası olarak

okadar ıyı nıyetlıyımdırkı bazen kendım bıle sasırdım yaptıklarıma ama sevıyodum veya sevdıgımı zannedıyodum boşanmayı cok kez düşündüm cok sguk kelıme geldı bana alıskındım köpek gıbıde sadıgımdır kızlar bayılma numarası yaptım sınır krızı gecırdım adam döndü kıcını uyudu kızlar şimdi son şans dıyo ablam kredı cekıvecek dıyo barısam dıyo ablasına soruyorum ben öle bısey demedım dıyo yaaa bu adam olmıcekkkkk hala yalan hala

arayıp aglıyo ıntıhar etcekmıs benı sıssız bırakma dıyo maddı yonden bısey ıstemıcem dıyo ınanmıyorum yalan söyluyo orası kesınde kızlar bundan sonra ben kafaya koydum boşanmayı ama su adam ıckı ıcmemek ıcın dırenıyo onu ıckı ıcırcek seyler yapıp egomu tatmın etmek ıstıyorum cok yıprandım ben oda yıpransın ablası bıle olmasın yanında nasıl yapcem bunu konusunca aglayınca azcık yumusuyom ama sonra düşünüyom sevgısı bıle yok ıcımde sadece ınsan olarak hala acıyrum kızlar bısey dıcem salak demesseniz intihar falan edermı sızce tel. acıp aglayıp duruyo Tamam galıba ben salagım

Arkadaşım ne sabır mış sendeki. Vallahi böyle şeyleri okuyunca hayrete düşüyorum. Kendin için olmasa bile evladın için doğru adımlar atmalısın. Böyle bir babanın yanında büyüyen çocuğa içki, küfür, şiddet vs... hep normal gelir ister istemez. Senide anlamaya çalışıyorum inan, kim ister yuvası yıkılsın ama böyle olmaz ki bu.

Maddi bağımsızlığında var sana tavsiyem evladın için ayrılmayı düşün bu adamdan. Böyle hayat geçer mi arkadaşım? Bak bizim bu durumda olan bir komşumuz vardı. Adam gecenin bir vakti kızlarını içki almaya gönderirdi. Oğlu her ne kadar babasına karşı çıksada oda içkiye başladı sonunda ne yapsın ne görürse o

Evet öylesin.

İntihar falan etmez etse de dünyadan bir pislik temizlenir. Sen alışmışsın eziyet çekmeye. Çocuğunu bari öne sürme. Kendine acımıyorsan o masumun suçu ne? Seni döven yarın onun minicik kollarını, bedenini morartmayacak mı? Nasıl annesin sen yaa Delirdim resmen hala adama acıyorsun! Kapa telini dinleme anlattıklarını falan.

Konu sahibi durumunuza üzüldüm
Ama keşke bu kadar sizi kullanmasına izin vermeseydiniz
Hem bu adamın kendisi, arkadaşları hatta babası alkol bağımlısıydı da siz nasıl gözünüzü karartıp evlendiniz bilemiyorum

Şu an ki safhada da hala bana ve çocuğuma zarar verirse diyorsunuz da
Yeterince zarar vermemiş mi yıllardır ?

okuduklarıma inanamıyorum, bunca derde bunca emeğe gerçekten çok yazık. NE diyelim Allah kurtarsın. Bu evlilik gitmez. Bu adam çok daha paranı kullanacak arkadaşım yazık. Çocuğunla yeni bir hayat seni bekliyor. Bir ek eşin dedğil dert ailesi ile birlikte seni mahvediyorlar. Bırak düşsün yakandan. O sana acımıyor da sen mi acıyacaksın. Sevgi de bir yere kadar lütfen kendine gel.

bence yaptıklarınız , emek vermek değil resmen kölelik böyle düşünmeme rağmen unutulmamalı ki bu adam çocuğunuzun babası.
içkiyi bırakmayı kafasına koyduysa tek yolu var, yatıcak hastaneye tedavi olacak.
siz artık sevmiyo olabilirsiniz ama ölene kadar cocugunuzun babası olacak , tedavi olup iyileşmesi cocugunuz acısından iyi bir adım.
intihar eden bi babanın olması , çok ağır bi yük.
ayrıca intiharı kafasına koymuş kişi , çokta dillendirmeden yapar diyorum.
30 yıl boyunca bi kez yapcam demedim , bi günde karar verdim uyguladım :)
umarım blöftür.

Bütün yorumları okuyamadım ama bence boşanma davası açın, ayrılın ordan, bir şey yaparsa hemen gidin savcılığa şikayet edin koruma kararı aldırın, barodan avukat isteyin aile içi şiddette başlangıçta hiçbir belge istemeden adli yardım var diye biliyorum.

Bence intihar filan etmez size acı çektirmekten zevk alıyor. Sizi tereddüte düşürmekten de... O kadar yorucu bir mesleğiniz var, muhtemelen deli gibi çalışıyorsunuz, buna rağmen sizi sömürmekten utanmıyor, sizi suçlu hissettirmeye çalışıyor, klasik erkek numaraları bence sakın yemeyin onunla ilişkinizi kesin artık para koparmasın. Bence bir duvar kadar katı olun bu durumda çünkü adam çok ama çok kötü niyetli.

intihar tehdidiyle size psikolojik baskı yapmaya çalışıyor bence eşinizin kişiliği oturmamış koca adam intihar yaln vs gibi basit yollara başvuruyor tedavi görmeli böyle bir ailede o çocuk ne kadar sağlıklı yetişir bilmem eşinizin tamemen düzelmesi lazım mesleğiniz var mı çocuğunuzu bu ortamdan derhal uzaklaştırın

Arkadaşım Alalh sabır versin gerçekten çok çekmişsin. Anladığım kadarıyla eşin içki içmiyor artık sen de içsin diye bir şeyler yapmak istiyorsun. Ama bence hiç bununla uğraşma. Adamı yıllardır çekerek sevabını almışsın şimdi rahat edicem derken onu içki gibi bi günaha yönlendirerek sende günaha girme.

bütün yorumları okuyamadım ama durumunuza üzüldüm . neden kendinizi köle gibi kullandırıyorsunuz ? mesleginiz var maddi olarakta o kişiliksiz kişiye ihtiyacınızda yok daha neyi bekliyorsunuz anlamadım . kendin ve oglun hakkında berecegin en dogru karar bir an önce bu insan müsvettesinden kurtulmak . merak etme hiç bir halt yiyemez. o senin zayıf noktanı bulmuş eminim arkandan pis pis gülüyordur enayi kadın beni besler diyordur. kurtul şu baş belasından canım önüne bak gelecegini kendin yönlendir . güçlü ol karsısında. sen ona gebe degilsin unutma o sana gebe...

yaşadıklarınıza çok üzüldüm, bir kişinin bencilliği kaç hayata mal olmuş... her şeye rağmen siz çok güçlü bir insansınız... umarım bundan sonra çok mutlu olursunuz, umarım Rabbim çektiğiniz acıları unutturur, Allah yardımcınız olsun

Boşanın ve tayininizi başka yere isteyin. Nerede yaşadığınızı asla öğrenmemeli, savcılığa suç duyurusunda bulunun boşandıktan sonra tehditte bulunursa. Zararlı biri olduğu aşikar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…