emeklerıme yazıkk

Kizil Deniz

Yiğit anası:)112
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2007
2.264
137
363
40
bugune kadar bu adi herıfım ıckısıne kufurlerıne maddı yönden benı sömurmesıne hep katlandım 8 yıllık evlılıgımzde arkadasları ıcıp ıcıp halılarımamı kusmadıkları kaldı hamıleyken ıcıp ıcıp ustume yurumedıgımı ellerıyle camları kırdı amelıyatlar oldu hepsını tamam dedım özel sırkette calısıyodu memurum(acil tıp teknısyenı) dedım gucune gıtmesın kartlarımı verdım elıne keeske kıymet bılseydı arkadaslar kac maas yatmıs derdı cekmedımkı derdım utanırdım :'( babası ıcıp ıcıp evıme geldı gecenın körunde altınlarımı ıstedı verdım bosanmıyem dedım ogluma yazık dedım 700 ytl dedıgı kredının kartının extresını gördum 4000tl noldu dedım cok acıldık dedı ne ıstedımkı ben sana lux yasamadım balayı ıstemedım gezme tozma ıstemedım kızkenkı esyalarımı gıydım mıllet 7 nöbet tutarken 10 nöbet tuttdum 200 ytl fazla kazanayım dıye o naptı adıı serefsız battım dıyo neden dedım neden ben sana ne yaptıımm her dedııne he dedım her sıkıstık dedıgınde kredı cektım Allahından bulsunlar kumarbaz babası tefecılerden para almıs beyfendı ben 1 mılyonun hesabını yaparken ogluma ıstedıgım seylerı gıydıremezken o sıkısık halımızde kredı kartı cıkartmıs babasına 3.000 para vermıs 2 yıl önceden dıyo napcez dıyo hıc bısey dedım hıcbısey senın aklın aılende kalmıs dedım neden evlendın benım hayatımı neden zehır ettın arkadaslarından araba alırdı bınme kocacım emanete bınılmez kocacım gıttı bı tane jaguar arabaya carptı bındıgı arabanın degerı 4000ytl yken 6500 ytl ceza geldı babama ödettım ben ehlıyetımı bıle anama aldırmıstım yaaa adıı ınsan bu kadar adı mı olur daha gecen gene aynı arabaya bınıyo ıcıp ıcıp arayıp kufur edıyo hakeret edıyo dayanamıyorum Allahım ne yalanmıs be dünyaaaaaaaaa boşancamm ama ıcıp ıcıp bana ogluma kendıne zarar verır dıye korkuyorum kızlar ama korku korku nereye kadar cekerım ben bu adamı

İçip içip oğluma,bana,kendine zarar verir demişsinde..
Zaten şu andada hem kendine hem oğluna hemde sana zarar veriyor.
Yapılacak şey belli.
Alkol tedavisi olmasını istemelisiniz.
Gerekirse muhit değiştirmelisiniz.
Eğer bunlar olmuyorsa boşanma kaçınılmaz görünüyor.

canım çek çek nereye kadar bu adamın düzelecegini falanmı sanıyosun sen asla düzelmez çok fedakarlık yapmışsın eşin için ama bundan sonra evladın için birşeyler yap bu adamdan boşan sana bugüne kadar zararından başka ne vermiş Allah aşkına bırak ne hali varsa görsün ...
açarsın davanı evladında sende kalır ailenin yanında birde koruma istersin yada maddi gücünüz elveriyosa koruma falan tutarsın sana mühit değiştir izini kaybettir diyecegim ama çalışıyosun ve nerde çalıştıgını biliyor yada iş yerinden tayin istersin boşanma davan sonuçlanana kadar çekersin adamı sonrada tayin nereye çıkarsa gider izini kaybettirirsin fakat ortada çocuk var onu görmek isteyecektir inş. pislik yapmaz....çok dikkat etmelisin canım. Allah yardım etsin size

Ya kusura bakmada sen nasılsın psikopat mazoşist bir kadınsın. Kendin çektiğin yetmiyormuş gibi minicik oğluna babana annenede çektiriyorsun. Ağır yazdım ama yani 8 çekmişsin marifet gibi. Maaşın var işin var baktın zarar görüyor oğlun ailen sınırlarsın niye veriyorsun kartlarını altınlarını onlara yaranabileceğini mi sanıyorsun ki. Başkaları 8 nöbet tutarken sen 10 nöbet tutmuşsun yazık değil mi sana. Bana eski çalıştığım yerdeki bi arkadaşı hatırlattın o da öyle kul köle gibi çalışıp kendinden çok daha düşük maaş alan eşinin gönlünü etmeye uğrasırdı tabi tüm arkadaşlar tepki gösterirdik küçük çocuğun var onla ilgilen sonra hamile kaldı son 4 gün kalıncaya kadar çalıştı bir de nöbet tuttu. Erkek nöbet tutanlardan biri dedi artık bana onla yazmayın nöbet karnı burnunda doğurur filan uğraşamam. İşte öyle kendini rezil ediyordu üç kuruş için kime yaranmak için eşine eşi ne yaptı ev yok bişey yok son derece lüks araba aldı keyfi için.

canım adam çekilmezzzz..kısa ve öz

Çoğu kadın çalışmadığı ve para kazanmadığı için çekiyor kocasını.

Senin ne güzel işin de varmış. Ne diye çekersin bu kadar rezillği.

Sakın çocuğum babasız kalacak deme, böyle bir adamı örnek almasındansa, onunla belli günlerde görüşmesi daha sağlıklı.

Tam sen bu iş bitti dediğin anda , eşin sana alkol tedavisi olacağını , düzeleceğini söyleyecek , klasik yani.

Şayet olur, düzelirse (ki sanmıyorum) o zaman bir şans daha verirsin.

Çocuğuna zarar vermez de, seninle bir süre uğraşabilir .E kolay değil altın yumurtlayan tavuk kesiliyor.

Ama korkma birşey yapamaz, sen yeter ki çocuğun ve kendin için hayatını yeniden kur.

İşin acı tarafı sana saygı falan duymuyor, sevgiyi zaten geçtim. Sen seviyorsun ondan ayrılamıyorsun. Bir umut belki düzelir diye.

İnşallah istediğin yönde düzelir herşey.

Neden bu adamı bu kadar uzun süre çektin canım? Anlattıklarının bir tanesi bile ayrılma sebebiyken sen hepsini yaşamışsın. Bu kadar yüz verme, bulunmaz hint kumaşı değil. Ne güzel memursun, maaşın var, ailen var, oğlun var, ona ihtiyacın yok, böyle düşün

valla bu adamın affedilecek elle tutulur bi yanı yok, çok üzgünüm..........
bence kesin bitmeli bu ilişki

Son düzenleme:
Arkadaşım ayrılık konusunu gundeme getırmedıgın surece sen de çekeceksın o gunahsız yavru da cekecek. Kartını ne dıye verıyorsun sen ya. Bak şimdi sen o kartı gerı ıste nasıl kıyametler kopacak evde. O kartı elıne al senın emegın senın alınterın o kendın yonet paranı ya o adama ne dıye acıyorsun ezık hıssetmesın dıye kartı verıyorsun. Bırak ezık hıssetsın ya şimdı ne yapıyor senı ezıyor işte. O kartı al elıne ve vermezse de yenı kart çıkarttır onu ıptal ettır. Tabi şiddet görmezsen bu durumda şükret.

Ayrılık konusu gundeme gelırse şiddet uygular mı bu adam sana? Ya da ölüm tehdıdı edecek kadar ılerler mı?

annem böyle tam 32 sene geçirdi her ayıldığında bir daha içmiycem bu son diyodu.taaaakiiiiiiiii bir dahaki maaş gününe kadar.annem tam 32 sene inandı yada öyle göründü bilmiyorum.kendisi en pahalı sigarayı içer bana ise 3 portakal çok deyip tabağımdan alırdı....hepsini yiyeceğimden değilde çocuk aklı sanırım gözüm doysun diye koyardım(evde köfte piştiğinde mutlaka bir bahaneyle kavga çıkarır köfteleri havalara savururdu...ramazanda ablalarım içli pide yaptırırdı sıcak sıcak gelirdi pideler...oruç tutardım heveslenirdim yemek için ama en ortalarını en dolu taraflarını kendi önüne koyardı bize kenarları boş kısımları kalırdı...15yaşına geldiğimde elalemin kızları koca buldu gitti ben daha sizi ne kadar besliycem............ diyerek geçerdi yanımdan....uykusuz geceleri...okulumu basıp öğretmenlerime bıcak çekmesini arkadaşlarımın yanına ne duruma düştüğümü milletin arkamdan sarhoşun kızı geliyor diyerek fısıldaşmalarını ve birçok yaşanmış gerçeği anlatmıyorum bile.isterseniz anlatırım belki evladına yardımcı olur bunlar.sonra nemi oldu.boşandılar ...kısa keserek anlatıyorum...ünüversiteyi kazandım harç param yok gidip yalvardım borç olarak ödemesini istedim..yaşım tutmadığından beni anneme vermişler ayrıca alkolik olduğundan haberim yoktu çünkü lise daydim annem davadan uzak tuttu beni.mahkemede anneni seçtin o ödesin param yok dedi (1000)tl maaşi ve evi var.okula kayıt olsaydım şimdi beden eğitimi öğretmeniydim fakat giremedim kiraya çıkmıştık paramız yoktu cafede garsonluk yaptım yaşıtlarıma onlar eğlenirken ben çalıştım okumayı vaad eden birine kanıp evlendim aç kaldım süründüm iğrenç isteklere maruz kaldım onu koca değil baba olarak görmüştüm.önce kayıt paramı ödedi sonra kaydımı tamamen sildirdi.boşandım....eve geri döndüm yıllarca savruldum ne yapacağımı bilemedim dadılık garsonluk sekreterlik yaptım(bir meslek sahibi olamadım)10 sene sonra şimdiki eşimle evlendim hataları olsada içkisi kumarı yok.boğazımdan kısmaz elinden geleni yapar.bir kızım oldu çok şükür rabbime.nefretimmi her geçen gün büyüyor.kızıma annen ne iş yapıyor deseler ne diyecek HİÇÇ.öğretimde ona yetebilecekmiyim HAYIR.KEŞKE OKUYABİLSEYDİM.keşke annem daha önce boşansaydı bunları yaşamamış olsaydım .onu severek büyüseydim en azından anneme keşke boşanmasaydın diyebilseydim ama annem bizi kurtardı boşanarak.sıra sizde bence.kapımıza gelmedimi içip içip geldi evet.sabahlara kadar zili çalardı hepimiz bir yatağın tepesinde gitmesini beklerdik uykusuz aç.....sabırrrrrr edeceksiniz benim gibi hastalıklı bir çocuk büyütmek istemiyorsanız mücadele edeceksiniz benim annem 2 sene dışarı çıkamadı tansiyon hastası oldu güçlü ve kararlı olun GÜNEŞ ÇIKACAK SABAH OLACAK...SEVGİLER

Bence çocugunuza daha fazla zarar vermeyin.

siz sırf kendi kazandıgınızla bir göz ev tutsanız, hem çocuğunuza gül gibi bakar, her istediğini alırsınız, hem de piskolojisi sağlam bir birey yetiştirirsiniz.

bu arada eklemek isterim kıymalı pideleri köfteleri veya tavuk vs.. yemekleri yerlere savurduğu için özellikle ogün tam yemek hazırken kavga çıkardığı için istemdışı vejeteryan oldum.ne gebeliğimde nede emzirdiğim süre içinde ne et ne balık nede tavuk yiyemedim o günlerden beri bu yiyeceklerin hiçbirini görmek istemiyorum ve yiyemiyorum (yemek için can atsam bile)portakal meselesi ise tam ters bir etki yaptı beni tanıyan herkes bilirki eğer bana portakal ikram edilecekse tabağımda en az 5 portakal olmalı hepsini hala yiyemiyorum:)))ama daha az gelince hakaret kabul ediyorum (buda bir hastalık olarak o iğrenç yaratıktan bana yadigar kaldı)

zaten zarar veriyo bırak uzak ol hiç değilse...
katlanılır gibi değil anlıyorum seni..
kurtar kendini..

benim bebekleriminde senin durumuna düşmemesi için boşanıyorm bende.. insan yaşamadığı fakat neler olabilecegini tahmin ettiği şeyler doğrultusunda karar versede senin gibi anne kuzularınıda okuyunca gerçekten doğru bir karar verdiğimi bir kere daha anlıyorum..
Allahım size bundan sonra güzel bir hayat sunsun kızınla birlikte inş.....

konu sahibi arkadaşım oğlum babasız kalır falan diye düşünme lütfen babasının yanında büyüdüğünde alkolü ve kumarı örnek alacak karşısında doğru düzgün baba yok ilerde seninde evladın babası gibi olur..
sen vazgeç bu kocanda oğlunda dedesini örnek alıp senin gibi güçlü bir birey olarak büyüsün onca acıya sıkıntıya değmezmi oğlunun gelecegi...

arkadasım sende ne iyi niyetliymişssin ha . .. amma yüz vermişssin şu adama. çocuk için çocuk için diye diye hayatınızı mahvediosunuz çocuk her şekilde büyür. bugün bitmese yarın o ilişki bitmicek mi ? biticek ee yol yakınken dönsende kendinde çekmesen nolurdu. Allah sabır versin hakkında hayrlısı olsun

önce kendine güven.. bu adam zaten yeterince zarar vermiş sana ve çocuğuna.. sakince konuş boşanmak istediğini söyle ve çek git..

bugunlere nasıl geldık bılmıyorum ablamda 12 yıl önce boşandı 2. evlılıgını yaptı ama oglumuz cok huysuz hep ondan korktum kızlar yoksa saf degıldım enayı hıc degıldım ama saf ayagına yattım ceplerını karıstırma ıstegı geldıgınde dur dedım önce kendıme bı yalanını daha yakalamak ıstemedım bana canım dıyodu hayatım dıyodu benı ıstedıgım her yere gönderıyodu bular bana yettı 8 yıl kavga gurultu etmedık devamlı ıcıp ıcıp ustume yurudu pustum kaldım yere oturdum sabahlara kadar agladım o naptı yatttı uyudu mışıl mışıl. daha dune kadar konustum babanı sil dedım bana tasma takta gezdır bıde dedı. ama bugun ablası konusmus deryaya ne kadar ezıyet etmısın kız ne yapsa haklı demiş bana mesaj yazıyo. babamı her sekılde sildim diye hala benı ıplemıyo ablasını ıplıyo acmıyorum tel.ini gelecegını bılıyorum ama artık maymun gözünü actı o akıllansaydı babası gıbı bı örnek oldugunda akıllanacaktı. o naptı babasının yolunda gıttı ,oglum bu adamla buyurse oda babasının yolunda gıdecek, oda karısına evlatlarına zarar verecek Allahım bana güç versin hatta butun dertlı ınsanlara

konu sahıbınemı üzüleyim arada yazan arkadaşama bılemedım çok zor gunler geçirmişsiniz be arkadaşlar vallahı içim acıdı olmaz olsun öyle baba

konu sahıbı arkadaşım çekme şu adamı ondan olmaz hiç bi halt eşinin maşşını bekleyen adamdan ne olur şimdi korkutucu gelebılır ama mesleğini edınmişsin bakarsın oğluna ınan huzurunla yaşarsın katlanam bu admaa oğlunu düşün onu örnek almasın

bugünlerde zor günler geçiriyorum. kafa dağıtmak için foruma girdim. yazdıklarınızı okudum. içim sızladı. Allah sabır ve güç versin size. gerçekten kendi üzüldüğüm şeylerden utandım. arkadaşlarıma yaşadıklarıı anlattıklarımda bana ''nasıl dayanıyorsun'' diyorlar ama sizin gibi insanların yaşadıklarını okuyunca bende aynı şeyi düşünüyorum. asıl sizin yaşadıklarınız dayanılacak başedilecek şeyler değil. Rabbim bizi kahredici imtihanlardan korusun. size, ailenize ve annenize de bundan sonrası için hep huzur ve mutluluk versin inşallah

biz kadınlar vermekle hep daha fazla vermekle sevgimizi fedakarlığımızı gösterdiğimizi sanıyoruz. annelerimizden böyle gördük bunu doğru bildik. fakat zaman geçti, verdikçe tükendik acımız mutsuzluğumuz arttı. bir umut gelecekte mutlu olma vaadi ise hiç gerçekleşmedi...

arkadaşım Allah sizede güç versin. bu zamana kadar olan olmuş, bundan sonrası için kendinizi kurtarmaya bakın. herşeye ortada ve siz de neyin doğru olduğunun farkındasınız zaten. bir umut besleyip kendinizi feda etmek size hiçbirşey kazandırmayacak. herşey yine aynı şekilde hatta daha kötü devam edecek. sizdeki sabır da çatlayacak ve psikoloıjinizde bozulacak bu ortamda. zararın neresinden dönülürse kar. bir şeyleri göze alın ve hayatınızı kurtarın artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…