- 5 Ekim 2013
- 3.582
- 3.393
- 168
- Konu Sahibi imagemaker
-
Memurmusun canim.Maasla ilgili bir endise mi bu?Maddi durumunuz zora girer diye mi korkuyor esin?Çalışmayan kadına tahammülü olmayan ,emekliliğime 9 senem kaldığnı dile getirdikçe bozulan 65 e kadar çalışsam itiraz etmeyecek birkocam var ve bu durum canımı ziyadesiyle sıkıyor .Nefret etme seviyesine geldim geleceğim ve bu duyu ile başedemiyorum.Yorumlarınızı merak ediyorum.
Parayı sevdiği için mi yoksa güçlü kadın sevdiği için mi acabaÇalışmayan kadına tahammülü olmayan ,emekliliğime 9 senem kaldığnı dile getirdikçe bozulan 65 e kadar çalışsam itiraz etmeyecek birkocam var ve bu durum canımı ziyadesiyle sıkıyor .Nefret etme seviyesine geldim geleceğim ve bu duyu ile başedemiyorum.Yorumlarınızı merak ediyorum.
2 evimiz var .Sıkıntı yok.Ödememiz 4 senelik .Emekli olana kadar zaten biter.galiba kazancınızın düşeceğinden endişeleniyor....
ödemeleriniz mi var?
Memurum.Memurmusun canim.Maasla ilgili bir endise mi bu?Maddi durumunuz zora girer diye mi korkuyor esin?
9 sene sonrası için mi tüm bunlar.ooohoooooÇalışmayan kadına tahammülü olmayan ,emekliliğime 9 senem kaldığnı dile getirdikçe bozulan 65 e kadar çalışsam itiraz etmeyecek birkocam var ve bu durum canımı ziyadesiyle sıkıyor .Nefret etme seviyesine geldim geleceğim ve bu duyu ile başedemiyorum.Yorumlarınızı merak ediyorum.
Çalışmayan kadına tahammülü olmayan ,emekliliğime 9 senem kaldığnı dile getirdikçe bozulan 65 e kadar çalışsam itiraz etmeyecek birkocam var ve bu durum canımı ziyadesiyle sıkıyor .Nefret etme seviyesine geldim geleceğim ve bu duyu ile başedemiyorum.Yorumlarınızı merak ediyorum.
kendisinin 2 senesi var Yaı dolar dolmaz emekli olacak.Beni çıldırtan da bucnm seni hatirliyom . esin hekimhanliydi.. hekimhanlilar calismayan kadin sevmiyolar.. calissin istiyolar hep.. ama olmaz ki, bi yastan sonra yeter calistigin tabii.. bu fikre alissa iyi olur yani..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?