Emekli olmamdan korkan bir kocam var.

imagemaker

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2013
3.582
3.393
168
Çalışmayan kadına tahammülü olmayan ,emekliliğime 9 senem kaldığnı dile getirdikçe bozulan 65 e kadar çalışsam itiraz etmeyecek birkocam var ve bu durum canımı ziyadesiyle sıkıyor .Nefret etme seviyesine geldim geleceğim ve bu duyu ile başedemiyorum.Yorumlarınızı merak ediyorum.

galiba kazancınızın düşeceğinden endişeleniyor....
ödemeleriniz mi var?

Memurmusun canim.Maasla ilgili bir endise mi bu?Maddi durumunuz zora girer diye mi korkuyor esin?

Aaay eşler normalde eşim çalışmasın der bayanlar da bundan şikayet eder ama sizin ki paragöz sanırım Bırakın ne derse desin emekli olun paşa paşa yiyin alın terinizi

Parayı sevdiği için mi yoksa güçlü kadın sevdiği için mi acaba

cnm seni hatirliyom . esin hekimhanliydi.. hekimhanlilar calismayan kadin sevmiyolar.. calissin istiyolar hep.. ama olmaz ki, bi yastan sonra yeter calistigin tabii.. bu fikre alissa iyi olur yani..

9 sene sonrası için mi tüm bunlar.ooohooooo

Aman bosverin istedigi kadar kudursun, zamani gelince uzatip bacaklari keyfinize bakarsiniz... Zamani kim durdura bilmis...Simdiden bunumu dert ediyorsunuz...

Tamam o zaman boşarım seni kendine 65 e kadar çalışacak bir kadın bul deyin.
Bu ne ya kadın çalışması ekstra bir şeydir. Evin geçimi erkeğe aittir.
Başta alıştırmamak lazım erkeklere fedakar kadın yaramıyor.

cnm seni hatirliyom . esin hekimhanliydi.. hekimhanlilar calismayan kadin sevmiyolar.. calissin istiyolar hep.. ama olmaz ki, bi yastan sonra yeter calistigin tabii.. bu fikre alissa iyi olur yani..
kendisinin 2 senesi var Yaı dolar dolmaz emekli olacak.Beni çıldırtan da bu

Bende emekli erkek sevmem. Çok ciddiyim. Emekli olunca evde en beter kv den beter oluyorlar. Ama emekli kadın niye istenmesin çok saçmaymış . Acaba maddi çıkar yüzünden mi? Yoksa çalışmayan bayanların bakım vs de kendilerini salmaları yönünden mi sevmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…