emelin 28 kilo verme seruvenii

bu arada bugün sabah kahvaltımı yaptım normal bir şekilde. öğlen domates çorbası ve salata akşam 1 tabak makarma yedim. yatmadan evvel de iki diet bisküvi yedim. vee 10 dk ip atladım

Ya Emel ben yazmıştım ama yorumum nerde???Kız 10 dk nasıl ip atlıyorsun,ben 100 taneyi zor atlıyorum,bende iki gündür 15 dklık basen egzersizleri yapıyorum.Bir haftadır hala 67.5 um((((Ühühühüüüüüü daha 1 kilo veremedim,niye acep???

merhaba arkadaşım
eğer kabul edersen yol arkadaşlığına bende varım
kılo 79
yaş 29
13 aylık oğlum var

Yok yok Emel unuttu topici gelmiyor 2 gündür,onun topicinde biz devam edelim arkadaşım.Emeeeeeeeelllllllll hadi gel kısssssssssssss,nirdesinnnnn???
Arkadaşım bende yaş 25,kilo 67(Ühühhhhüüüüü),5.5 aylıkta bir yakışıklım var.Yaza kadar 60 ın altına düşmeliyim.

OLUR CANIm bende enazından senin olduğun kıloya inmeliyim.senın boy kaç ben 165.

m uhakkak hergün uğrayalım buraya.yediklerimizide ya<alım gaza getirelim bırbırıızı benim adım belgin bu arada

slm kızlar bende geldim aranıza

Bende 28 yaşındayım. Boy 1.63 kilo 75 hedef 3 ayda 15 kilo yani 59

3 gündür diyetteyim ve kararlıyım. 500 gr gitti bile. Hadi hep beraber kilolara elveda diyelim.

m uhakkak hergün uğrayalım buraya.yediklerimizide ya<alım gaza getirelim bırbırıızı benim adım belgin bu arada

Belgincim benim boy 1.73 canım,bende Rabia,tamam her gün uğrayalım gazlayalım birbirimizi,ben çok yemek yemiyorum da çay boş gitmiyor:)))Çayla yediğim tatlılar yüzzünden zayıflayamıyorum,onuda kestim sayılır.Pazartesiden pazartesiye kiloları not edelim buraya olur mu?

slm kızlar bende geldim aranıza

Bende 28 yaşındayım. Boy 1.63 kilo 75 hedef 3 ayda 15 kilo yani 59

3 gündür diyetteyim ve kararlıyım. 500 gr gitti bile. Hadi hep beraber kilolara elveda diyelim.

Hoşgeldin canım,haydi gazamız mübarek ola:)))

senın boy ii ya.kılo pek fazladurmuyordur sende rabia

dün yediklerime pek dikkat edemedim öğle abarttım.akşam yemedim.sporda yaptım.yürüdüm 30dk bantta.sonramekık çektim
ama sabahtan beri yediklerime dikkatediyorum .

Canım evet çok değil ama ben orantısızım,basenlerim geniş benim tatlım,o yüzden zayıflamak istiyorummmm.

sabah
omlet,az domates,5 zeytin,2 kucuk dilim çavdar
öğle 4 yk mercimekli bulgur pilavı yoğurt turşu
ara 5 etiform 1 kase yoğurt
ikindi 1 küçük köfte 3 kucuk grissini
akşam 2 küçük kofte 2 yk pilav

spor 30 dk bantta tempolu yürüme
150 bel hareketi
120 göbek
20 kol hareketi

1 saat oğlumla dışarda yürüdük

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…