• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Emin olamadım. Sizce?

Geçmişte erkek arkadaşım olan ancak sonradan ayrıldığımız kişiyle bu yıl tekrar iletişim kurmuştuk ve o bu yıl farklı bir şehirde olduğundan iletişimimiz telefon üzerinden devam etmekte idi. Yaşlarımız çok ileri. İkimiz de hiç evlilik yapmadık. İletişim sürecinde birlikte evlilikten bahsetmiştik.

1 ay kadar öncesine kadar görüştüğüm bu kişi aniden iletişimi kesmiş, mesajlarıma herhangi bir karşılık vermemişti. Ümidim kalmamıştı.
Aradan geçen 1 aydan sonra ona geçenlerde "merhaba, nasılsın?" diye bir mesaj daha attım. Mesajıma şu şekilde karşılık geldi..

"Merhaba Vera, kusura bakma uzun zaman yazmadım. Ben iyiyim sen de iyisindir inşallah.
Biraz işlerim yoğun olduğundan, biraz da evlilik konusunda kafam karışık olduğundan
Kafam feci dağınık, aşırı yüklendim, zihinsel yorgunluk var.
Online olduğunda whatsapptan konuşalım. İyi geceler. "

İletişimimiz biraz kopuk gidiyor, ne zaman görüşürüz emin olamıyorum. Ne diyecek kestiremiyorum. Bu gelen mesajı nasıl değerlendirmeliyim. Olumlu mu, olumsuz mu cevap verecek emin olamıyorum. Siz hanımlar bu mesajı nasıl yorumladınız diye sormak istiyorum.
Merhabalar. Sizin yaşınıza baktım, konuştuğunuz beyin de en az 45 olacağını düşünüyorum.
Sizden 20 yaş küçüğüm, ama bu mesajın belirsizlikler taşıdığını ve birlikte gelecek kurma konuşmasının o beyin cephesinde askıya alındığını tahmin ediyorum. Bence ittirmeye çalışmayın. Çünkü o da ilerletmeye meraklı değilmiş mesaja göre.

Ablacim boyle tipler baglanmak istemiyorum, evlilikten korkuyorum vb vb diye insani kanser ediyor. Adam yine boyle davranacak, duzelecek diye asla dusunme. 3 ay sonra yine kosesine cekilir sen de kalirsin oylece. Boyle ne istedigini bilmeyen, dengesiz tiplerden adam olmuyor.

Cok icinde kalacaksa arasin konussun. Net sor, sen iliski istiyor musun, adam gibi davranacak misin diye... kac para istersen bahse girerim telefonun karsi tarafindan sessizlik gelecek.

Geçmişte erkek arkadaşım olan ancak sonradan ayrıldığımız kişiyle bu yıl tekrar iletişim kurmuştuk ve o bu yıl farklı bir şehirde olduğundan iletişimimiz telefon üzerinden devam etmekte idi. Yaşlarımız çok ileri. İkimiz de hiç evlilik yapmadık. İletişim sürecinde birlikte evlilikten bahsetmiştik.

1 ay kadar öncesine kadar görüştüğüm bu kişi aniden iletişimi kesmiş, mesajlarıma herhangi bir karşılık vermemişti. Ümidim kalmamıştı.
Aradan geçen 1 aydan sonra ona geçenlerde "merhaba, nasılsın?" diye bir mesaj daha attım. Mesajıma şu şekilde karşılık geldi..

"Merhaba Vera, kusura bakma uzun zaman yazmadım. Ben iyiyim sen de iyisindir inşallah.
Biraz işlerim yoğun olduğundan, biraz da evlilik konusunda kafam karışık olduğundan

İletişimimiz biraz kopuk gidiyor, ne zaman görüşürüz emin olamıyorum. Ne diyecek kestiremiyorum. Bu gelen mesajı nasıl değerlendirmeliyim. Olumlu mu, olumsuz mu cevap verecek emin olamıyorum. Siz hanımlar bu mesajı nasıl yorumladınız diye sormak istiyorum.
Sizi suçlu buldum. Birine 1 ay yazmasam ama o bana mesaj atsa düş yakamdan derim. Adam da bunu demiş aslında. Ben olsam görüşüp gururumu ayaklar altına almam.

Ablacim boyle tipler baglanmak istemiyorum, evlilikten korkuyorum vb vb diye insani kanser ediyor. Adam yine boyle davranacak, duzelecek diye asla dusunme. 3 ay sonra yine kosesine cekilir sen de kalirsin oylece. Boyle ne istedigini bilmeyen, dengesiz tiplerden adam olmuyor.

Cok icinde kalacaksa arasin konussun. Net sor, sen iliski istiyor musun, adam gibi davranacak misin diye... kac para istersen bahse girerim telefonun karsi tarafindan sessizlik gelecek.
Bide bu tiplerin hayatlarındaki kadınlara ben evlilik konusunda net değilim, kafam karışık, bağlanamıyorum deyip hooop 3 ay içinde başkası ile evleneni mevcut. O apayrı bir sürüm 😬

İş evliliğe doğru gider diye korktum diyor. Benden Bi beklentin olmasın diye de ekliyor. Sıkılır boş kalırsam takılmacaya devam edebiliriz diyerek bitiriyor.

Bu karabatak misali erkeklerin çoğundan ne yazık ki hayır gelmiyor..vakit kaybetmek ve oyalanmak istemiyorsanız bırakın gitsin..açıklama yapmadan ortadan kaybolmak büyük saygısızlık..herkesin sorunları olabilir ama karşı tarafa bununla ilgili bi açıklama yapılabilir.

Belli bir yaşa gelmiş insanların mesajlaşması zaten bence doğru iletişim yöntemi değil. Herkesin işi gücü var. Yoğun ise arar bir şey der. Verilen ara çok uzun süre.

Boş bomboş.... Hiç değerlendirmeye bile almazdım... İletişim bağ değilki bu.... Kafası karışıkmış ne konuda niye....... Görüşmek aramak zormu.... Bi düşünün bir günde kaç dakika var 1200 dakikadan fazla..... Ve size bunun 5 dakikasını ayırmıyor.... Başka yorumum yok

Back
X