emin olamıyorum ve üzülüyorum

• Konu Sahibi Konu Sahibi gelecekkorkusu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
G

gelecekkorkusu

Ziyaretçi
Arkadaslar pazar pazar umarım birileri vardir biseyler yazarsiniz, moralim bozuk cunku. Icim icime sigmiyor, sıkıntı bastı...Ben 1-2 aydir biriyle gorusuyorum, cok iyiydik, hergun mutlaka 1-2 kere arardi. En son persembe gunu aradi guzel konusmustuk. Evlilik planlarindan bile bahsediyordu bana, amaci ciddiydi yani, umit vermisti bana, ben de ona ısındım. Bu arada ayri sehirlerdeyiz. En son persembe aksami ben aradim, uykusu varmis telefonu hemen kapatmak istedi, ben de biraz bozuldum ama bozuntuya vermedim, bisey de demedim. 1 saat uyucam dedi. Ben de kalktiktan sonra arar yine belki diye dusundum. Ta ertesi gunuaksama kadar aramadi. Aksam aradi, ben istiyorum ki mesafeli normal arkadas gibi olmayalim artik. Toplamda 4 aydan beri tanisiyoruz 1-2 aydir da cikiyor gibiyiz...Iste istiyorum ki mesafeler yavasyavaskalksinartik daha sicak olsun bana karsi, bir gun cok samimi, mesela ozellikle gece konusuyorsak oldukca iyi ama sonra ertesi gunu arkadas gibi konusuyoruz. Ben de o anlamda yani sevgili olarak istenmiyorsam eger canim cicimli konusup ta kendimi de kucuk dusurmek istemiyorum, yani ondan bisey gelmedikce ben de yabanci gibi konusmayabasliyorum. Bununla ilgili cuma aksami msj attim, dedim ki asker arkadasi gibi konusuyorsun, neden boyleyiz gibisine bisiler yazdim. Cvp vermedi sonra 2 gunhic aramadi, herhalde sıkıldı benden, bi de boyle sitem edince bosverdi diye dusundum.

Ben onun pesinde degilim ama cok iyi konusurken, birbirimize alismisken neden boyle yapti anlayamadim. Aramadigi 2 gunde ben cok uzuldum demek ki ciddi degilmis, sıkılıverdi dedim. Sonra aradi, meger isleri cokmus falan filan...Yani dun aksam aradi, is arasinda aramis...Az once ben aradim ne var ne yok diye. Ne biliyim eskisi gibi degil, mesafeli sanki. Biraz konustuk, ben dedim ki ben kapatayim seni tutmayayim dedim, cunku ben kapatayim lafini duymak istemiyordum. O dA yok tutmuyorsun, isim yok konusalimdedi. Biraz daha konustuk, sonra kapatirken ben beni unutma dedim. Yok unutmuyorum ama sen aradin ben aramadim gibi seyler dusunme dedi..

Biliyorum ne var bunda iste cocuk gibi davranma diyeceksiniz ama ben ona daha yakın olmak istiyorum ne biliyim yani zaten mesafe var, bir gun samimi bir gun mesafeli olunca moralim bozuluyor. Aklima supheler geliyor acaba benle oynuyor mu, niyeti ne gibi falan...

Telefonda konusurken soyle bisi anlatti, kardesi de baska sehirde, kardesi sumagazada indirim var, sen ayakkabi alcaktin bi bak demis, o da gitmis hemen bakmaya. Bunu bile kiskandim mesela neden bizim aramizda boyle seyler olmuyor diye...

Boyle iste mesafe cok zor...

Unut gitsin derim ben ....Yenisini bulmus gibi bir havasi var...Üstüne düsüpte bi taraflarini kaldirma...bosuna zaman kaybi....

Unut gitsin derim ben ....Yenisini bulmus gibi bir havasi var...Üstüne düsüpte bi taraflarini kaldirma...bosuna zaman kaybi....

yok zannetmiyorum, hissederdim oyle olsaydı
ama benimle bisuru ciddi sey konustu, simdi boyle yapmasi o kadar uzdu ki beni
zaten bidaha aramicam artik o aramadiktan sonra
2 gunde ne oldu bilmiyorum
herhalde ben ilgi gostermeye baslayinca ilgisini kaybetti

cok benziyoruz, ailelerimiz cok benziyor vs vs diyordu, ben de cok umitlenmistim
ben hic mutlulugu bulamicam sanırım
birisi beddua mi etti nedir
(
zaten aradim iyice biyerleri kalkti dedigin gibi, normalde hic yapmadigim sey aslinda
bunu da atlatmak zorundayım sanırım

bence aranızda bısey yokmus sanki..sende cok uzulme ...sanki yenı bırı ıle tanısmıs emın olmadıgından senıde arka cebınde bulunduruyor...

yınede sen bılırsın

bence aranızda bısey yokmus sanki..sende cok uzulme ...sanki yenı bırı ıle tanısmıs emın olmadıgından senıde arka cebınde bulunduruyor...

yınede sen bılırsın

aramızda bisey yoktu da bitanem, canım lafları neydi
boyle duramiyorum onla konusmam lazim ama yine de gercegi soylemez ki

bence de çok kuvvetli bişey yok sanki aranızda..
üzerine düşme bence bekle bakalım..
belki böylesi daha iyidir daha yolun başındasınız...

aramızda bisey yoktu da bitanem, canım lafları neydi
boyle duramiyorum onla konusmam lazim ama yine de gercegi soylemez ki

sana bişey diyeyimmi...sen ona desen canım lafları..derki ben tüm arkadaslarıma kullanırım...erkek milleti bunlar...kaybedince değerini anlar.

sen yinede üzme kendinii:içelim::içelim:

acik acik konus...sorularini sor...böyle devam edicekse bi daha arama beni de....agirligini koy...

sana bişey diyeyimmi...sen ona desen canım lafları..derki ben tüm arkadaslarıma kullanırım...erkek milleti bunlar...kaybedince değerini anlar.

sen yinede üzme kendinii:içelim::içelim:

yok ya bitanem vs, sevgili modundaydı resmen oyle degil
yani vardi biseyler, insallah guzel seyler olur dedi, seni gormeye gelicem dedi 10 gune kadar
hatta az once konustugumuzda da ankaraya geldigimde ordan ayakkabi bakicam vs dedi..

cok uzgunum agliyorum

acik acik konus...sorularini sor...böyle devam edicekse bi daha arama beni de....agirligini koy...

ne diycem? acik konussam simdi iyice havalara girmez mi? hem rest cekmek istemiyorum oyle...erkek milleti bu sıkıya gelemez

İlişkinin tam adı konmamış ama siz umutlandığınız için beklentiler fazla gibi geldi bana.
Onu kendi haline bırakın bence. Seviyorsa aramadan duramaz özler ve sesini duymak ister.
Aramıyorsa sürekli hesap sormak karşı tarafı sıkar.

bence de çok kuvvetli bişey yok sanki aranızda..
üzerine düşme bence bekle bakalım..
belki böylesi daha iyidir daha yolun başındasınız...

belki beni kaybettigini anlayinca aklı basina gelecek
belki de umurunda olmayacak bilmiyorum

beni kardesinin dugunune davet etmesi, seni gormeye gelcem demesi, kardesiyle tanismami istemesi butun bunlar ne anlama geliyordu o zaman oyun muydu hersey acaba...
ben zaten aradigimda hesap sormuyorum ama artik aramam
zaten kiymet bilen yok bundan sonra hic aramam

belki beni kaybettigini anlayinca aklı basina gelecek
belki de umurunda olmayacak bilmiyorum

belki de canım..
ama bence üzme kendini...
daha çok olmamış başlayalı şimdiden böyle yapacaksa devam etmesin daha iyi bence..
eğer seni seviyosa arar sorar ilgilenir zaten..
e bunları yapmıyosa da bişeyler eksik demektir :teselli:

kısa bir suredir berabersiniz simdiden karar ver bence ileride daha baglanıpda uzulme karsına al konus yada ne istiyormus sor istediginde arayıp istemediginde aramayacagı bir iliski tercih ediyor gibi geldi bana

ya canım senin bu dediklerini artık erkekler iki günlük sevgililerine bile yapıyo..
biz kızlar böyle aileden biriyle tanışmak falan girince işin içine kesin ciddiyiz evlenicez falan diye düşünüyoruz ama erkekler bu kadar ciddi düşünmüyo emin ol...
hakkında hayırlısı olsun arkadaşım... opuyorumnanaktan

kısa bir suredir berabersiniz simdiden karar ver bence ileride daha baglanıpda uzulme karsına al konus yada ne istiyormus sor istediginde arayıp istemediginde aramayacagı bir iliski tercih ediyor gibi geldi bana

aslında hergun mutlaka arar
sadecesu son 2 gun aramadi, ben de hemen uzuldum tabi
arkadasi kanser olmus, onu izmire doktora ugurlamislar falan, bi de gece10 a kadar isyerinde kalmis
10 a kadar kaldigi gece yine aradi 1 kere cunku biliyodu benim aramadi diye dusunecegimi
bundan dolayi biraz kaybetmek istemedigini anliyorum ben
belki de ben cok dert ediyorum belki de normaldir 2 gun aramadi diye bu hale geldim
noluyo bana bilmiyorum
halbuki bu kadar ustune dusmuyordum hep o derdi aramiyosun diye

bir de 2 gun aramadım diye hemen trip yapmaya basladi demesini istemiyorum
o yuzden konusmak icin erken, boyle devam ederse konusurum belki de aramaz ben de anlarim istemedigini hicbisi demem

aslinda az once konusurken soyledim, istemiyorsan aramam bidaha dedim, istemesem seni geri arar miydim dedi
iyice simarttim yani anlayacaginiz

Son düzenleyen: Moderatör:

canım oyun değildir de tanıma devresidir diyelim.
Bütün bunlar kendi sana açılmadıkça sevgili olduğunuzu göstermez.
Kendi haline bırak ve moralini bozma.
Dönerse senindir, dönmezse hiç senin olmamıştır derler ya.
Aynen öyle düşün bence.a.s

haklısın
zorla hicbisey olmaz ama ben de zaten olsun demedim
daha onceki davranislari konusmalari sevgili olmustuk
o yuzden uzuldum

beni sıradan biri gibi goruyor sanırım,kimbilir kac tane boyle kız tanisimistir, halbuki tanisa boyle yapmazdi, farkli oldugumu anlardi
sadece telefonda gorusuyoruz tabi bunun da etkisi var
ben artik aramiyim di mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…