G
gelecekkorkusu
Ziyaretçi
- Konu Sahibi gelecekkorkusu
Arkadaslar pazar pazar umarım birileri vardir biseyler yazarsiniz, moralim bozuk cunku. Icim icime sigmiyor, sıkıntı bastı...Ben 1-2 aydir biriyle gorusuyorum, cok iyiydik, hergun mutlaka 1-2 kere arardi. En son persembe gunu aradi guzel konusmustuk. Evlilik planlarindan bile bahsediyordu bana, amaci ciddiydi yani, umit vermisti bana, ben de ona ısındım. Bu arada ayri sehirlerdeyiz. En son persembe aksami ben aradim, uykusu varmis telefonu hemen kapatmak istedi, ben de biraz bozuldum ama bozuntuya vermedim, bisey de demedim. 1 saat uyucam dedi. Ben de kalktiktan sonra arar yine belki diye dusundum. Ta ertesi gunuaksama kadar aramadi. Aksam aradi, ben istiyorum ki mesafeli normal arkadas gibi olmayalim artik. Toplamda 4 aydan beri tanisiyoruz 1-2 aydir da cikiyor gibiyiz...Iste istiyorum ki mesafeler yavasyavaskalksinartik daha sicak olsun bana karsi, bir gun cok samimi, mesela ozellikle gece konusuyorsak oldukca iyi ama sonra ertesi gunu arkadas gibi konusuyoruz. Ben de o anlamda yani sevgili olarak istenmiyorsam eger canim cicimli konusup ta kendimi de kucuk dusurmek istemiyorum, yani ondan bisey gelmedikce ben de yabanci gibi konusmayabasliyorum. Bununla ilgili cuma aksami msj attim, dedim ki asker arkadasi gibi konusuyorsun, neden boyleyiz gibisine bisiler yazdim. Cvp vermedi sonra 2 gunhic aramadi, herhalde sıkıldı benden, bi de boyle sitem edince bosverdi diye dusundum.
Ben onun pesinde degilim ama cok iyi konusurken, birbirimize alismisken neden boyle yapti anlayamadim. Aramadigi 2 gunde ben cok uzuldum demek ki ciddi degilmis, sıkılıverdi dedim. Sonra aradi, meger isleri cokmus falan filan...Yani dun aksam aradi, is arasinda aramis...Az once ben aradim ne var ne yok diye. Ne biliyim eskisi gibi degil, mesafeli sanki. Biraz konustuk, ben dedim ki ben kapatayim seni tutmayayim dedim, cunku ben kapatayim lafini duymak istemiyordum. O dA yok tutmuyorsun, isim yok konusalimdedi. Biraz daha konustuk, sonra kapatirken ben beni unutma dedim. Yok unutmuyorum ama sen aradin ben aramadim gibi seyler dusunme dedi..
Biliyorum ne var bunda iste cocuk gibi davranma diyeceksiniz ama ben ona daha yakın olmak istiyorum ne biliyim yani zaten mesafe var, bir gun samimi bir gun mesafeli olunca moralim bozuluyor. Aklima supheler geliyor acaba benle oynuyor mu, niyeti ne gibi falan...
Telefonda konusurken soyle bisi anlatti, kardesi de baska sehirde, kardesi sumagazada indirim var, sen ayakkabi alcaktin bi bak demis, o da gitmis hemen bakmaya. Bunu bile kiskandim mesela neden bizim aramizda boyle seyler olmuyor diye...
Boyle iste mesafe cok zor...
Ben onun pesinde degilim ama cok iyi konusurken, birbirimize alismisken neden boyle yapti anlayamadim. Aramadigi 2 gunde ben cok uzuldum demek ki ciddi degilmis, sıkılıverdi dedim. Sonra aradi, meger isleri cokmus falan filan...Yani dun aksam aradi, is arasinda aramis...Az once ben aradim ne var ne yok diye. Ne biliyim eskisi gibi degil, mesafeli sanki. Biraz konustuk, ben dedim ki ben kapatayim seni tutmayayim dedim, cunku ben kapatayim lafini duymak istemiyordum. O dA yok tutmuyorsun, isim yok konusalimdedi. Biraz daha konustuk, sonra kapatirken ben beni unutma dedim. Yok unutmuyorum ama sen aradin ben aramadim gibi seyler dusunme dedi..
Biliyorum ne var bunda iste cocuk gibi davranma diyeceksiniz ama ben ona daha yakın olmak istiyorum ne biliyim yani zaten mesafe var, bir gun samimi bir gun mesafeli olunca moralim bozuluyor. Aklima supheler geliyor acaba benle oynuyor mu, niyeti ne gibi falan...
Telefonda konusurken soyle bisi anlatti, kardesi de baska sehirde, kardesi sumagazada indirim var, sen ayakkabi alcaktin bi bak demis, o da gitmis hemen bakmaya. Bunu bile kiskandim mesela neden bizim aramizda boyle seyler olmuyor diye...
Boyle iste mesafe cok zor...