• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

emin olamıyorum ve üzülüyorum

• Konu Sahibi Konu Sahibi gelecekkorkusu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım herşey senin elinde bende mesafeden dolayı çok sorunlar yasadım
ona biraz daha fazla ilgi göster çünkü seni göremıo warlıgını heran hissettir ama bunaltmadan tabi ...herşey bayanın elındedır bi müddet sonra o sensiz yapamayacaktır...
biz bayanlar hemen baglanırız ama erkekler bişilerden emın olmadan baglamazlar duygularını dizginlerler berkide o seni kıskanıodur mesafeden dolayı aklına binbirsey gelıodur bu durum da onu senden uzaklaştırıodur sen ona deger werdıgını göster ki o da gercek duygularını göstersın...
ben şu anda ewlıyım we cok mutluyum sewgi fedakarlık ister unutma

bu sefer de sırf kıa bana çokilgi gösteriyo, üzerime düşüyor
diye düşünmez mi
şımarmaz mı

ya anlamadığım sorun bence başlangıçta.siz henüz sevgili misiniz değil misiniz onu bile bilmiyorsunuz.çok tuhaf. bu nasıl ilişki.insanlar ya sevgilidir sıcak aşk dolu ya da arkadaştır mesefeli.çok garip bir durum.bence önce siz nesiniz onu belirginleştirin.

canım herşey senin elinde bende mesafeden dolayı çok sorunlar yasadım
ona biraz daha fazla ilgi göster çünkü seni göremıo warlıgını heran hissettir ama bunaltmadan tabi ...herşey bayanın elındedır bi müddet sonra o sensiz yapamayacaktır...
biz bayanlar hemen baglanırız ama erkekler bişilerden emın olmadan baglamazlar duygularını dizginlerler berkide o seni kıskanıodur mesafeden dolayı aklına binbirsey gelıodur bu durum da onu senden uzaklaştırıodur sen ona deger werdıgını göster ki o da gercek duygularını göstersın...
ben şu anda ewlıyım we cok mutluyum sewgi fedakarlık ister unutma

canım bu herkes için geçerli olmayabilir.kişiden kişiye ilişkiden ilişkiye değişir.ben de sevgilimle farklı şehirlerdeyiz.16 aydır çıkıyoruz.ilk başlarda bu beni doğru dürüst aramzdı.günde bir kez bile aramazdı arayınca konuşacak bişey bulamazdı bazen hiç aramazdı ben ne yaptım biliyor musun seninkinin aksine.o aramadıkça aramadım sormadım.eğer beni çok geç aradıysa açmadım.ertesi gün sorduğunda uyumuştum geç olmuştu uykumu bölmek istemedim falan dedim.benim yaşadığım şehre görevlendirme yaptırdı 10 ay burda çalıştı.o beni aramayan sormayan çıkmaya başladıktan 2,5 ay sonra yaşadığım şehre beni görmeye gelen adam şimdi her fırsatta burda.geçen hafta ayrıldık çıkmış dün gelmiş beni görmeye.bana başlangıçta deseler hayatta inanmazdım.çıkmaya başladım belkiyorum ki adam beni arar mesaj atar.3 gün sonra aramıştı.yani bu durumlar her ilişkiye göre değişir.ben snein yaptığın gibi sürekli arasam sorsam adamın peşine düşsem benimkinde ters teperdi.geçen hafta ayrıldım 4 gün asla aramadım msn açmadım bak çıkmış gelmiş.buna arkadaş karar versin.her erkek bir değil.

her erkek aynı taktiği mi uyguluyor?? hep benzer şeyler görüyorum ben..ilk önce çok samimiyet,evlilik niyetleri falan..sonrasında da bi kendini geri çekme,bi soğukluk,az konuşma ..v.s..yani bunların böyle davranmada ki amaçları nedir?? beklentileri nedir? bizde erkek delisi değilizdir herhalde,illaki bir hoşlanmadan sonra,nebiliyim belir bir yakınlık kurulduğu için ciddi düşünmeye başlamışıszdır.ama anlamıyorum ben de erkeklerin bu halinialsanaalsanasmile

bence aranızda çokta bişe yok gbiiii sadce bi arkadaşlık gbiii
at gitsin...yenisine bakk kısmet bu işler mutlaka senin yazında başaka yerlerdydir..bence arayıp şımartma..düşme peşine..

yazdıklarınızı okurken bile ruhum sıkıldı.
yok aradım, aramadı, aradı sıcaktı ya da soğuktu..

kuzum siz deli misiniz?

bu kadar çok kafa yorulmaz erkeklerin davranışlarına.. hele ki başlangıç aşamasında.. akışına bırakın biraz. hani derler ya cool olun. açık konuşmak gerekirse, bu insanın size bariz ilgisi varmış ama telefonun başında beklediğinizi anlamış o adam. ilk akşamdan bu denli sıkı markaja alınmaktan da bunalmış.kim olsa bunalır. evlilikten konuşabilirsiniz..olur böyle her ilşkide ama daha 1-2 aylıkken laftadır bunlar, espriden öteye gitmez ama siz çok ciddiye almışsınız. korkarım evlilik lafı geçtiğinde pür dikkat kesiliyorsunuz adama karşı..

bence bu adam sizden hoşlanırken azıcık itmişsiniz onu.. buraya bile bu denli yazan, kim bilir nasıl sık boğaz etmiştir adamı.. geri adım atın, hayatınıza bakın, akışına bırakın.. sizinse zaten gelecektir tıpış tıpış..

yeni biri olabilir gerçekten erkekler hayatlarında biri yokken 10 kişiye birden ilgi gösteriyorlar
sonra biri olunca onlardan diğerlerine demiyorlar ki böyle böyle artık sevgilim var
sadece daha az ilgili gibi oluyorlar. sonra da kopuyor. kız bi süre koşuyor fln
en son buna benzer bişey anlatan bi arkadaşıma da aynı yorumu yapmıştım
doğru çıkmıştı üstelik 4 ay sonra evlendiler baya hızlı çıktılar bi de
tabi arkadaş depresyonda
umarım yanılıyorumdur tatlım sende ama uzak ilişki zordur
erkekte de ilgi yoksa yoktur çatlasan da getirtemezsin en iyisi yeni insanlara yönelmek

aynı sehirde bile ilişkisi sürdrmek bu kadar güçken ayrı sehirlerde bilemiyorum ben de okuyunca baskası var gibi hissettim bilinmez tabi ama cokta üzerine düşme baktın hala böle uzamadan bitir derim zamanına duygularına yazık olur üzülme bosuna

kesinlikle arama sende bahaneler bul.tavirli konusma.asla neden aramiyorsun deme.inan seven erkek istedikten sonra herseyi yapar..

:uhm: 1-2 aydir samimi olarak görüsütügün cikiyo gibi oldugun biriyle evlilikmi düsünüyosun.. kusura bakma ama buna sadece pes derim ben
kendinde yazmissin cikiyo gibi biseyiz diye samimi degilmissiniz ne bekliyosunki 2 aylik bi samimiyetten bile bu kadar cabuk ümitleniyosan 4 aylik bi iliskinin sonunda neden evlilik teklifi yapmadi dersin :olmaz:
zamana birak bence bu kadar cabukta bi iliski icin ümitlenme sonra üzülen sen olursun :teselli:

Yazan herkese teşekkür ediyorum,insan Umut baglayinca mantıklı düşünemiyor,bu konuyu baskası acsa ben de sizin gibi konuşurdum,terzi kendi söküğünü dikemezmiş...

Ben bu isin olmayacagina kanaat getirdim arkadaslar, evet cok uzuldum ona inanmistim, bazen birbirini bulan esler arasinda hersey cabuk gelisir ya benim de oyle olacak zannetmistim ama oyuna gelmisim cok bariz bi sekilde....Kendini bi yere kadar kandirabilir insan, ben de onun bazi seylerini sezdim son gunlerde cabuk sezdim allahtan, yok sundandır yok mesguldur diye de hic bahaneler uretmeyecegim kendime, bu isin sonu bastan belliyken, kendimi kucultmeden, onun bitirmesini veya ne biliyim anlatiyorsunuz iste baskasini bulmus ve hemen evlenmis kisileri, boyle bi duruma dusmeden bitirmem gerek bence.

Ona onun gibi davranicam yani aslinda bitmis olacak ama bunu ona soylemeyecegim, aradiginda konusucam bisi yokmus gibi ama ben aramayacagim, erkekler boyle yapmiyor mu...

Bu sabah gune hic iyi baslamadim, yuzum hic gulmeyecek benim anlasilan, dogru insan karsina cikar laflari da teselli etmiyor artik, kimseye guvenim kalmadi, kesinlikle kiymet bilmiyorlar halbuki ben onun icin bircok fedakarlik yapacaktim eger hersey duzgun olsaydi, tek amacim mutlu bir aile sahibi olmakti, iyi bir es olmakti ama bunun kiymetini bilmiyorsa yapacak bisey yok. Eminim benden sonra gider kafasina gore iste benim kadar ciddi takilmayan, lay lay loy bi kizla anlik duygulara kapilip bi evlilik yapar, evlendikten sonra da anlasmazliklar baslar, mutluluklar artık...

Son düzenleyen: Moderatör:
Yazan herkese teşekkür ediyorum,insan Umut baglayinca mantıklı düşünemiyor,bu konuyu baskası acsa ben de sizin gibi konuşurdum,terzi kendi söküğünü dikemezmiş...

Ben bu isin olmayacagina kanaat getirdim arkadaslar, evet cok uzuldum ona inanmistim, bazen birbirini bulan esler arasinda hersey cabuk gelisir ya benim de oyle olacak zannetmistim ama oyuna gelmisim cok bariz bi sekilde....Kendini bi yere kadar kandirabilir insan, ben de onun bazi seylerini sezdim son gunlerde cabuk sezdim allahtan, yok sundandır yok mesguldur diye de hic bahaneler uretmeyecegim kendime, bu isin sonu bastan belliyken, kendimi kucultmeden, onun bitirmesini veya ne biliyim anlatiyorsunuz iste baskasini bulmus ve hemen evlenmis kisileri, boyle bi duruma dusmeden bitirmem gerek bence.

Ona onun gibi davranicam yani aslinda bitmis olacak ama bunu ona soylemeyecegim, aradiginda konusucam bisi yokmus gibi ama ben aramayacagim, erkekler boyle yapmiyor mu...

Bu sabah gune hic iyi baslamadim, yuzum hic gulmeyecek benim anlasilan, dogru insan karsina cikar laflari da teselli etmiyor artik, kimseye guvenim kalmadi, kesinlikle kiymet bilmiyorlar halbuki ben onun icin bircok fedakarlik yapacaktim eger hersey duzgun olsaydi, tek amacim mutlu bir aile sahibi olmakti, iyi bir es olmakti ama bunun kiymetini bilmiyorsa yapacak bisey yok. Eminim benden sonra gider kafasina gore iste benim kadar ciddi takilmayan, lay lay loy bi kizla anlik duygulara kapilip bi evlilik yapar, evlendikten sonra da anlasmazliklar baslar, mutluluklar artık...

Iste budur, bence de en dogru karari vermissin canim.

bence de doğru bir karar vermişsin son yazdıklarını uygula.

umutsuzluğa da kapılma hayallerinle ilgili mutlaka sana uygun seveceğin birisi karşına çıkacaktır

canim bu adamdan bir sey bekleme...senden hoslanan insan cok yogun bile olsa mutlaka seni gunde 1-2 kez arayabilir. hatta 1-2'den daha da fazla arayabilir, yeter ki istesin, yeter ki senin sesini duymak istesin. bence kendini alistir bu adam sana karsi ya bir sey hissetmiyor ya da baska biri var. bu cok acik yani...aranizdaki mesafe ne kadar bilmiyorum ama alisveris icin baska sehre gidecegine senin yanina neden gelmiyor?

Bence daha kendisini hazir hissetmiyor senin kadar.
Öylesine gelecekten bahsetsenizde, yinede denemek istiyor gibi ama ciddi birsey olsun istemiyor sanki.

canim bu adamdan bir sey bekleme...senden hoslanan insan cok yogun bile olsa mutlaka seni gunde 1-2 kez arayabilir. hatta 1-2'den daha da fazla arayabilir, yeter ki istesin, yeter ki senin sesini duymak istesin. bence kendini alistir bu adam sana karsi ya bir sey hissetmiyor ya da baska biri var. bu cok acik yani...aranizdaki mesafe ne kadar bilmiyorum ama alisveris icin baska sehre gidecegine senin yanina neden gelmiyor?

canım yazdım ama okumamıssın galiba
ben onu hic aramiyordum gunde 2 kez o beni ariyor
sadec son bikac gundur aramadi diye ben aramistim
gidecegi sehir de benim bulundugum sehir, beni gormeye gelecekmis, gelince alisveris te yapariz demisti laf arasında
benim icin mantık olarak bitti, kalben boyle olmasini istemiyorum ama mantikli dusununce boyle...
Ben yalniz kaliyorum yalniz olunca da insan cok ince dusunuyor, bana cok fazla dusundugumu, kafami cok yordugumu, zamanla herseyin yoluna girecegini soylemisti ama iste istedigim gibi degil hersey

buna benzer durum bende yaşamıştım hatta konu açmıştım Allah razı olsun burdaki arkadaşların fikirleri ve desteğiyle umursamaz davrandım bende uzak tuttum kendimi...sonra kendi kuzu kuzu gelmeye başladı.Bence kendini geri çek eğer adın atıp sana dönüyorsa demekki seviyordur...eğer ondada ses soluk kesilip ileri adım atmıyorsa zaten hiç senin olmamıştır....

buna benzer durum bende yaşamıştım hatta konu açmıştım Allah razı olsun burdaki arkadaşların fikirleri ve desteğiyle umursamaz davrandım bende uzak tuttum kendimi...sonra kendi kuzu kuzu gelmeye başladı.Bence kendini geri çek eğer adın atıp sana dönüyorsa demekki seviyordur...eğer ondada ses soluk kesilip ileri adım atmıyorsa zaten hiç senin olmamıştır....

onu yapmistim, o zaman ariyor yani neden aramadin falan diyor
o kadar da ilgisiz degil

canım aynı kafadanız ben olsam ben de aynı şekilde davranırdım
bana da yakınımda böyle davranan bi çocuk vardı o hala onu bekliyorum fln sanırken
ben bi çocukla tanışmıştım gayet de anlaştık çıkmaya başlamıştık
hatta bi gün okulun kantininde tek oturuyordum yanıma geldi oturdu
tabi benden ilgi kesilince panik yapmıştı
dur birazdan gelcem diyip çıktığımın yanına gitmiştim
bi daha da suratına bakmamıştım
inan çok eğlenceli oluyor :)
bence sen de etrafındaki seçeneklere bi bak derim zamanı gelmiş bence;)
ha sen bu düşüncedesin ya şimdi bi süre sonra sendeki özgüveni farkedicek üstüne düşmeye başlıcak panikten
ama emin ol o da geçici bişi olucak anlık şeye inanma
ayrıca tavsiyem biz kızlar karşımızdakinin söylediklerine hemen inanıveriyoruz
söylediklerinden çok yaptıklarına bak derim
konuşmak bedava bin tane şey demiş kardeşimle tanıştırırım gelcem vs
ama icraat "0"
sözler değil yapılanlar daha önemli :)

Back
X