Yazan herkese teşekkür ediyorum,insan Umut baglayinca mantıklı düşünemiyor,bu konuyu baskası acsa ben de sizin gibi konuşurdum,terzi kendi söküğünü dikemezmiş...
Ben bu isin olmayacagina kanaat getirdim arkadaslar, evet cok uzuldum ona inanmistim, bazen birbirini bulan esler arasinda hersey cabuk gelisir ya benim de oyle olacak zannetmistim ama oyuna gelmisim cok bariz bi sekilde....Kendini bi yere kadar kandirabilir insan, ben de onun bazi seylerini sezdim son gunlerde cabuk sezdim allahtan, yok sundandır yok mesguldur diye de hic bahaneler uretmeyecegim kendime, bu isin sonu bastan belliyken, kendimi kucultmeden, onun bitirmesini veya ne biliyim anlatiyorsunuz iste baskasini bulmus ve hemen evlenmis kisileri, boyle bi duruma dusmeden bitirmem gerek bence.
Ona onun gibi davranicam yani aslinda bitmis olacak ama bunu ona soylemeyecegim, aradiginda konusucam bisi yokmus gibi ama ben aramayacagim, erkekler boyle yapmiyor mu...
Bu sabah gune hic iyi baslamadim, yuzum hic gulmeyecek benim anlasilan, dogru insan karsina cikar laflari da teselli etmiyor artik, kimseye guvenim kalmadi, kesinlikle kiymet bilmiyorlar halbuki ben onun icin bircok fedakarlik yapacaktim eger hersey duzgun olsaydi, tek amacim mutlu bir aile sahibi olmakti, iyi bir es olmakti ama bunun kiymetini bilmiyorsa yapacak bisey yok. Eminim benden sonra gider kafasina gore iste benim kadar ciddi takilmayan, lay lay loy bi kizla anlik duygulara kapilip bi evlilik yapar, evlendikten sonra da anlasmazliklar baslar, mutluluklar artık...