- 23 Ekim 2014
- 9.394
- 36.123
- 548
Fotoğraflarına bile bakmadım. Böyle bir şey izlemek kime ne kazandıracak? Özellikle bulup izleyenlere dehşetle karışık şaşırıyorum.Merak edip videoyu aramayın, izlemeyin. Gözünüzün önünden gitmez yıllarca.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Fotoğraflarına bile bakmadım. Böyle bir şey izlemek kime ne kazandıracak? Özellikle bulup izleyenlere dehşetle karışık şaşırıyorum.Merak edip videoyu aramayın, izlemeyin. Gözünüzün önünden gitmez yıllarca.
Ben de bakamadım. İnsan gözüyle gördüğü birşeyi kolay kolay unutamaz özellikle duygusal olarak zayıf insanlara büyük zarar o görüntüler. Bir de kadının yakınlarının zaten içi yaniyordur bir de o videonun ortalıkta olması acılarını daha da artıracaktır.Fotoğraflarına bile bakmadım. Böyle bir şey izlemek kime ne kazandıracak? Özellikle bulup izleyenlere dehşetle karışık şaşırıyorum.
Sosyal medya ve ünlü desteği olmadan çözülmeli artık bir şeyler. Sosyal medyada sesimiz yoksa yokuz resmen.
Yandi yüreğimiz.. sosyal medyadan umar olduk... sapiklar salinir, sosyal medya ayaklanır sonra ayni sapik ne hikmetse tutuklanir... belki sozde aydınlar vs bisi derse belki bu hayvanlara kokten cozum gelir diye umdum.. ama malesef dedikleriniz seyler kadar deger gormuyor kadin canı arkadaşlar...Yetkililer sosyal medya ve ünlüler olmadan gündem takip edemiyorlarmi?
Biz yillardir kadin haklari diye bağirirken millet "başörtü hakkim var, memnunum" deyip duruyordu. Kadin cinayetlerin yükselmesi, kadina karşi siddetin yükselmesi kimsenin umrunda değil.
Halen değil. Millet bir iki üzülecek sonra unutacak. Zira kimse artik sokağa çikamiyor. Kimse artik sorumlu değil. Yetkililer değişmiyor.
Sadece yiten giden hayatlara üzülüyorum. Açilan yaralara, travmalara. O anne son saniyelerinde bile kizini düşünmüstür "bensiz ne yapacak" diye.
Ama değişmeyecek birşey işte. Umudum yok artik.
Kusura bakmayin da saçmalamışsınız bu konunun başörtü hakkıyla ilgisi ne. Bu konuyu sizin gibi insanlarin inanclari icin kullandiklari kiyafetlere nefretini kusanlar yüzünden yillarca kullandilar. Kafalarinizi şu saçma dogmatik ön yargılı kovalardan çıkarın artık. Yıl olmuş 2019. Ha başörtülü degilim ama başörtüsü takip her naneyi yiyene nasil giciksam insanlarin inanclari hakkinda hadszice fetva verenlere de o kadar gıcığım
Yetkililer sosyal medya ve ünlüler olmadan gündem takip edemiyorlarmi?
Biz yillardir kadin haklari diye bağirirken millet "başörtü hakkim var, memnunum" deyip duruyordu. Kadin cinayetlerin yükselmesi, kadina karşi siddetin yükselmesi kimsenin umrunda değil.
Halen değil. Millet bir iki üzülecek sonra unutacak. Zira kimse artik sokağa çikamiyor. Kimse artik sorumlu değil. Yetkililer değişmiyor.
Sadece yiten giden hayatlara üzülüyorum. Açilan yaralara, travmalara. O anne son saniyelerinde bile kizini düşünmüstür "bensiz ne yapacak" diye.
Ama değişmeyecek birşey işte. Umudum yok artik.
Bununla ilgili konu var arkadaşım tekrar neden açtınız zaten içimiz yandı @Mune
Keşke izlemeseydim işyerindeyim boğazımda düğümlendiSabahtan beri ağlıyorum. Nefesim kesiliyor. Bu nasıl bir vahşettir.hepimiz bir iki gün ağlayacağız sonra herkes kendi hayatına dönecek. 10 yaşındaki o çocuğun "anne ne olur ölme" sözünü hiçbirimiz unutmayalım.
Fotoğraflarına bile bakmadım. Böyle bir şey izlemek kime ne kazandıracak? Özellikle bulup izleyenlere dehşetle karışık şaşırıyorum.