Emine Bulut

Fotoğraflarına bile bakmadım. Böyle bir şey izlemek kime ne kazandıracak? Özellikle bulup izleyenlere dehşetle karışık şaşırıyorum.
Ben de bakamadım. İnsan gözüyle gördüğü birşeyi kolay kolay unutamaz özellikle duygusal olarak zayıf insanlara büyük zarar o görüntüler. Bir de kadının yakınlarının zaten içi yaniyordur bir de o videonun ortalıkta olması acılarını daha da artıracaktır.

artık ülkenin cıvkı çıktı.
orman yangınlarına mı üzülelim,bu habere ve daha nice geçen cınayetlere mi...artık pıskolojım bozuldu.bela beddua okumaktan güzel dua etmeyı unuttum.. RAbbimin laneti üzerlerine olsun...hıdayetine erişemeden gebersınler..nasıl vahşiliktir vahşettir

Bakmadım, izlemedim, izleyemem.

Kaldirilmali video ve fotoğraflar, o melek için.

Diğer yanımda yankı yapsın diyor , karmakarisigim.

Sosyal medya ve ünlü desteği olmadan çözülmeli artık bir şeyler. Sosyal medyada sesimiz yoksa yokuz resmen.
Yetkililer sosyal medya ve ünlüler olmadan gündem takip edemiyorlarmi? :işsiz:

Biz yillardir kadin haklari diye bağirirken millet "başörtü hakkim var, memnunum" deyip duruyordu. Kadin cinayetlerin yükselmesi, kadina karşi siddetin yükselmesi kimsenin umrunda değil.

Halen değil. Millet bir iki üzülecek sonra unutacak. Zira kimse artik sokağa çikamiyor. Kimse artik sorumlu değil. Yetkililer değişmiyor.

Sadece yiten giden hayatlara üzülüyorum. Açilan yaralara, travmalara. O anne son saniyelerinde bile kizini düşünmüstür "bensiz ne yapacak" diye.

Ama değişmeyecek birşey işte. Umudum yok artik.
Yandi yüreğimiz.. sosyal medyadan umar olduk... sapiklar salinir, sosyal medya ayaklanır sonra ayni sapik ne hikmetse tutuklanir... belki sozde aydınlar vs bisi derse belki bu hayvanlara kokten cozum gelir diye umdum.. ama malesef dedikleriniz seyler kadar deger gormuyor kadin canı arkadaşlar...

Olmek istemiyorum diyen anne o an kendi canindan cok kizim bensiz napar diyordu aslinda...

Kusura bakmayin da saçmalamışsınız bu konunun başörtü hakkıyla ilgisi ne. Bu konuyu sizin gibi insanlarin inanclari icin kullandiklari kiyafetlere nefretini kusanlar yüzünden yillarca kullandilar. Kafalarinizi şu saçma dogmatik ön yargılı kovalardan çıkarın artık. Yıl olmuş 2019. Ha başörtülü degilim ama başörtüsü takip her naneyi yiyene nasil giciksam insanlarin inanclari hakkinda hadszice fetva verenlere de o kadar gıcığım

Ben fetvami verdim? Başörtü için ne dedim tekrar oku istersen.

Işte bu dinlemeden etmeden hemen mağdur rolüne girmekten dolayi durum şimdi böyle. Ben diyorum biz kadin haklarini konuşurken birçok kadinin umrunda değil.

Halen ayni kişilere oy verirler başörtüden dolayi, ki o kişiler başarisi bile değil de neyse. Yani kadin hakki başörtüden öte gidiyor, eğitim hakki, çalişma hakki, bebek ile çalişma hakki, kadini tehdit eden yada dövenlere ağir hapiz cezalari,..

Bunlarin hiçbiri yok. Olmayacakta.

Eşimle sıradan bir konu da tartışırken sesini yükselttiğinde karnımda ki kızım için dünyanın yaygarasını yapıyorum, orada etkilenicek diye ödüm kopuyor.
O annenin nasıl gözü açık gitmiştir. O güzel kızın hayatta tek başına kalışı daha küçücükken büyümek zorunda oluşu nasıl ağrıma gitti.
Bunların hepsi Cehenneme çevirdikleri evliliklerden kaçan kadınları malı gibi gören aşağlık kompleksi olan hasta adamların eseri.
Hepsi umarım helak olur ve o canavar ölmek istiyorum diye inim inim inler !!!

Mekanda olan insanlar, videoyu çeken o adam ve dışarıdan izleyenler gibi niceleri.. Adamı durduramadılar mı, biri olsun kılını kıpırdatmamış. Daha küçücük kız 10 yaşında, o haliyle annesini kurtarmaya çalışıyor. Hiçbiri dönüp kadına yardım etmemiş. Adam yaptığı marifetmiş gibi rahatça çıkmış mekandan, kimse durduramamış. Nasıl bir millet olduk biz böyle? Hangisinin vicdanı rahat şimdi? O vicdanla nasıl geziyorlar? Bunu yapan suçlu evet ama en az onun kadar suçlu olanlar da var. İzleyip bir türlü müdahale edemeyenler.
Adamın gözünü öyle bir şey bürümüş ki ne hapis ne idam bu adamı düzeltmez. Atın milletin ortasına görelim nasıl canını çıkarıyorlar. İnleyene kadar dövsün millet. Belki günlerce belki aylarca yapılsın bu. Yaptıkları eziyeti kendileri çekmeyince düzelmeyecek bu şerefsizler, kansızlar.
Ne kötü elimizden sadece lanetlemenin gelmesi. Er geç hepsi cezasını çekecek, inşallah o zamana kadar böyle olayları daha duymayız.
#EmineBulut

Yetkililer sosyal medya ve ünlüler olmadan gündem takip edemiyorlarmi? :işsiz:

Biz yillardir kadin haklari diye bağirirken millet "başörtü hakkim var, memnunum" deyip duruyordu. Kadin cinayetlerin yükselmesi, kadina karşi siddetin yükselmesi kimsenin umrunda değil.

Halen değil. Millet bir iki üzülecek sonra unutacak. Zira kimse artik sokağa çikamiyor. Kimse artik sorumlu değil. Yetkililer değişmiyor.

Sadece yiten giden hayatlara üzülüyorum. Açilan yaralara, travmalara. O anne son saniyelerinde bile kizini düşünmüstür "bensiz ne yapacak" diye.

Ama değişmeyecek birşey işte. Umudum yok artik.

başörtüsü ne alaka? insanlar başlarını rahat rahat örtebildikleri için tabi ki memnun olacaklar ama bu memnuniyetleri bir kadın mı ölmüş iyi olmuş dedirtmez onlara ama size başörtüsü mü istediniz alın bu da size ders dedirtir!

çok iyi hatırlarım ablamın başı kapalı diye üniversiteye alınmadığını sen okumuşsundur ben okudum diğer ablam okudu ama kapalı ablam eminim ki sizden çok daha zekidir ama sizin şu çirkin zihniyetiniz yüzünden sadece açıktan okuyabildi! sonuçta başı kapalı! mini etek giyse alınırdı ama dini inancına bağlılığı yüzünden okula alınmadı!

anneler sadece ölürken değil 7/24 çocuklarını düşünür bunu da şuraya iliştireyim.

yaşanılan olaylar tt listesine girmeden ünlüler tarafından bahsedilmeden başımızdakiler değişse de sizin özlem duyduklarınız gelse de duyulmaz görülmez bilinmez.

şu kapalı insanları da rahat bırakın artık

Bununla ilgili konu var arkadaşım tekrar neden açtınız zaten içimiz yandı @Mune

Çok enteresan gerçekten bakış acınız.
Bir konu deği bin konu acilsin.
Bugün kadınlar kulübü bdvi yi iptal edip emine bulut adına başlıktan ibaret olsun.
Duymayan, gormeyen kalmasın..
Sizin görmeye tahammül edemediğiniz haberde, gözleri önünde annesi öldürülen 10 yaşında çocuk var.
Görüntüler olmasın, deseniz anlarım. Ama konuşmayalım, duyurmayalım mi sizin içiniz acıdı diye? Baslik kocaman emine bulut.
Girmeyin konuya oldu bitti.

Sabahtan beri ağlıyorum. Nefesim kesiliyor. Bu nasıl bir vahşettir.hepimiz bir iki gün ağlayacağız sonra herkes kendi hayatına dönecek. 10 yaşındaki o çocuğun "anne ne olur ölme" sözünü hiçbirimiz unutmayalım.
Keşke izlemeseydim işyerindeyim boğazımda düğümlendi :(

Canım yandı bittim tükendim 😭😭bu videoyu çeken herkez işledi bu cinayeti VİCDANSIZLARRRRR....Kadını o halde görüp kaçanlar nedemeli Allah belanızı versin....

Hareket edemeyeceği bir yere diz üstü oturtup, oraya herkesin izleyebileceği bir kamera koymalılar. Bir zaman sonra delirip kafasını duvara vura vura kendini öldürdüğünü, tüm cinayet heveslileri izlemeli. İdam dahi az kalır bunlara

Videoyu izledim icim parcalaniyor izlediğimden beri. Gözlerim şişti.. asla unutmayacağım o çocuğun anne gitme demesini.. Emine Bulut'un ölmek istemiyorum diye çaresiz bağırışlarını.. devlet öyle birşey yapmalı ki, kadınlara el kaldırmayı geç, yan gözle bile bakamasın pislikler!

Fotoğraflarına bile bakmadım. Böyle bir şey izlemek kime ne kazandıracak? Özellikle bulup izleyenlere dehşetle karışık şaşırıyorum.

Olay nedir ne degildir diye taratinca karşıma cikti.
Izledim ve sarsildim evet ancak gordum ki kadin aldigi darbeye ragmen konusuyor yuruyor. Kan kaybi cok. Belki orada ilk yardimdan anlayan biri olsa tampon yapabilse daha farklı bir şey olabilirdi. Bunu da gördüm mesela.

Videoyu izlemedim ama bir arkadasim kizin ve annenin ses kaydini paylasmisti.
O yavrucagin anne olme deyisini asla unutamayacagim. Annenin olmek istemiyorum deyisini. Ah ! Ah!
Nolacak o yavruya simdi? Annecigine yardim etmediler diye butun insanlardan nefret edecek. Bir daha kimseye guvenemeyecek belki :( Hangi pedagog duzeltecek ki o psikolojiyi. Gozunun onunde oldu annecigi :( Nasil bir acı bu nasil 😔

Videoyu izlediğime bin pişmanım gözümün önünden gitmiyor...

Back
X