Eminevim birevim gibi yerlerden ev satın almaya çalışmak

Msjinizi görünce yazmak istedim. Ev fiyatları ucunca ne oluyor peki .diyelim ki 4 milyonluk bir evin nerdeyse yarısını verdik misal 15. Ayda bize sıra geldi ama ev fiyatı 6 milyon oldu...sistem nasıl isliyor

Aradaki farkı kendiniz karşılıyorsunuz bir de bundan tam emin değilim ama ufak bir ara ödeme ile olan bir sistem vardı ama dediğim gibi emin değilim bu bilgiden.

Aracıya verilen paraya değiyor mu acaba etraftan borç alıp evi satın aldıktan sonra ödemek mi daha mantıklı yoksa böyle sistemlerle mi daha mantıklı

Etraftan borç alıp hemen ev alabiliyorsaniz öyle yapın ama kim bu devirde 2.5 milyon borç verip 5-6 sene bekler zira çok fazla ödeme yapamayız diyorsunuz

Eminevim ve diğer firmalar hepsi aynı devlet incelemesi altında yatırdığınız paralar sizin adınıza devlet guvencesinde tutuluyor ve size kaç aya girerseniz yarı ayında parayı ödemeyi tahaahut ediyor atıyorum 60 aya girdiniz 30 ncü ayda kura cikmasada paranızı veriyorlar bence biraz peşinat biriktirin öyle girin en azından senesi düşük olsun zira 30 ay sonra çıkacak kurada bile alacağınız paraya ev bulamayabilirsiniz

Ayrıca parayı size vermiyorlar evi alıyorsunuz satıcının hesabına para yatıyor birinci derecede yakın akrabalardan da alım yapamiyorsunuz

Tokuden aldik 8 senedir bekliyoruz insallah subatta teslm olcak

Fuzulevde yarısını peşinat verip ya da aylık ödemeleri yüksek tutup 4. Ayda alabiliyormuşsun akrabamız öyle yaptı. Yüz yüze konuşmak gerek bence bir de iki firma devlet desteği alıyor diye duymuştum sanki ama emin değilim araştırmak lazım iyice

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…