Doğuma Hazırlık Eminim diyen doktor yanılırmı?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
%99 kiz artik kesin gb yani ama keyfine cok duskun oldugu icn hep bacak bacak ustune atarak durdugu icn biraz zor belli oldu :) ama ben artik kizim olcak diorm eminim yani hissediormda sanirim. Daha doguma var canim ya 17 hafta bakalim hayirlisi yani :)

bı 14. haftada bıde 16. haftada dedıler buyuk ıhtımal erkek dedıler
en son gıttıgımdede kesın kız dedıler cok barız bızde gorduk :)
ya normal aslında gobek kordonu cok yanıltıyor bıde kesın gorus herzaman saglanmıyor...
en ıyısı 17.18. haftaya kadar beklemek
bıde ultrason esnasında guldugunuzde bebegın pozısyonu cookk guzel oluyor edepsız dırek acıp goterıyor
doktor benı ozellıkle guldurdu ıyı gormek ıcın

canım allah önce sağlıklı sonra gönlümüze göre versin haberini ilet bana lütfen bende radyolojiye randevu alıyımmı önerirmisin?:)

hadi bakalım burda daha fazla gösteriyor o yuzden dedim ...Allah sağ salim kucagına almayı nasip etsin

tamamdır ultrasyonda gülücem bende belki cinsiyet değişir:)))

Canım allah seninde gönlüne göre verir inşallah başka bi dr da git istersen çünkü ben pazartesi gunu öyle yapıcam yoksa catliyacam meraktan

Bende çatlıyorum ama doktor o kadar kesin konuştuki hala kararsızım kendi doktoruma randevu almaya(birde daha ye ni muayne oldum hem özele hem devlete )devlet hastanesinde madem cihazlar kötü tekrar gidip tekrar yanılmalarını istemiyorum ayrıntılı ultrasyonuma 1ay var o zamana kadar dayanıcam

Banada doktor 13+5 haftamda bacaklarini acmis tam hic bi cikinti goremiyorum kiz bu galiba dedi ama sonra bu haftalarda yanilma oluyoda bunuda bil dedi . bende kizm var erkek istiom sizce degisme ihtimali olur mu bacagi acik deyince pek degisecegini dusunmuyom ben.

Evet bu haftalarda hep yanılma oluyor okudugum kadarıyla Allah önce sağlıklı sonra gönlümüze göre hayırlı evlatlar nasip etsin ben artık başka bir doktora gitmektense renklide görmek istiyorum o kesin görüntü çunku zaten şuan daha parmak kadar bile değiller yanılmış olabilirler

Ben artim 20. Haftayi bekleyecem galiba insalalh yanilmistir:) ya bacagi acik diyince pek umudum kalmadi aslinda net gorunmustur diye. Bu arada tesekkur edrm rabbim sizinde gonlunuze gore verir ins

Bizede ilk kiz dediler 1 dakikka sonra erkek dediler :)
Orda minnak bir cikintisi varmis kesin erkek dedi.....
bakalim carsamba 4 boyutlu ultrasonda kesinlesir

ben özele gidiyorum doktor 12. haftada hiç bir söylemedi net değil söylemem dedi bende üstelemedim. 15+5 de randevum vardı % 90 erkek dedi. sonra son anda bir poz yakaladı çok netti resmi bile var %100 erkek dedi. Alışverişe başlayabilirsin dedi. Hayırlısı hepimiz için

Arkadaslar meraba.acil cevap bekliyorum.ozel hastaneye gidiyorum.14+3 hamileyim.dun doktorum ultrasonda kiz olucak dedi.ama ben ilk hamileligimde erkek bekliyordum ve hala oyle hissideiyorum.dr uzuldugumu anladi kesin mi dedim %60 dedi.iki hafta sonra gel renkli cekizlcez kimseye soyleme simdilik dedi.ozele gidipte yanilan oldumu.acilll

ben yanlış olmadığını düşünüyorum. banada çok erken 11 haftalıkken çıkıntı var erkek dedi %60. başka bir doktor bacak arasını 14 haftalıkken boş gibi gördüm dedi ama sonuç bir oğlum daha olacak. yapacak bişey yok. kısmetimizde kız evladı sahibi olmak yokmuş. gelinlerimiz iyi olur inşallah :)

Evet doğru söylüyorsun gelinler iyi olur inşallah...kayınpederimde diyorki eğer ikincide oğlansa vay geldi haline...elti kavgaları çekişmeleri amma zor olur diyor.bi tanıdıgımızında 2oğlum var 600bin borcumuz var erkeklerin giderleri çok oluyor diyor.ben şuan için eğer erkekse ekonomik olur diye düşünüyorum malum abisinin kıyafetleri yepyeni:)))ama sonrası zor tabi...Allah herşeyin hayırlısını nasip etsin hepimize...Allahım olmayan annelerede nasip etsin

Ben artim 20. Haftayi bekleyecem galiba insalalh yanilmistir:) ya bacagi acik diyince pek umudum kalmadi aslinda net gorunmustur diye. Bu arada tesekkur edrm rabbim sizinde gonlunuze gore verir ins

Sizde kiz istiyomussunuz insallah ikimiznde yanilmistir erkek bana kiz sana der bi dahaki kontrollerde :)
İnşallah cnm keşke istemekle olsa ben oğlum olsun çok istedim daha hamile değildim keremim rüyama girdi...sonra hamile oldugumu öğrendim hep bir oğlum olsun dedim rüyalarımdaki oğluma kavuşmak için..sağlıklı olsun istedim Allahıma bin şükür bir oğlum oldu.erken doğdu küvozde 1ay kaldı ama şimdi keremim 6yaşında...ben esmerim eşimde koyu saçlı ela gözlü...dedim esmer kara bi cocugumuz olur heralde :))))ama Allahım kendi çocugum oldugu için değil gerçekten tahmin ettiğimden fazlasını verdi şükürler olsun binlerce...bana kızı olan arkdslarım sürekli erkek çocugu tü kaka gibi söylemlerini duydum ama yanıldıklarını biliyorum ...evet bi kızım olsun çok isterim süsleyebileceğim püsleyeceğim sağlıklı akıllı vs...ama oğlum olursada abisi gibi olsun abisine arkads olsun sağlıklı mutlu vatana millete hayırlı bi çocuk olsun isterim...Allah hepimize hayırlısını nasip etsin.elde değil 2.cocukta merak 10katı oluyormuş.inşallah gönlümüze göre olsun ama en önemlisi sağlıklı olsun erkek gibi erkek kız gibi kız olsun
ilk hamileliğin bence üzülme 17haftalıkken nie renkli çekiliyosun?renkli 20. Haftada değilmi?bekle biraz daha kesin dememiş kesin olsada inşallah 2.ye düşün kız evlatta iyidir her kadın ister üzülme

Kızlar bugun cinsiyeti sanırım öprenicem renkliye 28inde randevum bugun kendi doktoruma medipole gidiyorm cihazlar iyi Allah gönlümüze göre versin bakalım hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…