- 4 Ağustos 2014
- 2.230
- 798
- 63
- Konu Sahibi Anotherinlife
-
%99 kiz artik kesin gb yani ama keyfine cok duskun oldugu icn hep bacak bacak ustune atarak durdugu icn biraz zor belli oldu :) ama ben artik kizim olcak diorm eminim yani hissediormda sanirim. Daha doguma var canim ya 17 hafta bakalim hayirlisi yani :)Bende almak istemiyorum ama artık herkes kız bence diye o kadar söylediki indirimde bikaç bişey görmüştüm almadan edemedim :)oğlumda oğlum oldugunu bildiğim halde bi erkek bebek ayakkabısı görmüştüm aman almıyım dedim sonra pişman oldum aynısındanda bulamadım bidaha o yuzden hislerime yenik düşerek aldım kız şeylerini:))))olmadı hediye götürürüm yada para iadesi yada değişim yaparım hiç farketmezyanlız senin doğum haftan 23 halamı belli olmadı çok ilginç
bı 14. haftada bıde 16. haftada dedıler buyuk ıhtımal erkek dedılerPeki sizede kesin eminim erkek mi dediler ?bazı yazanları gördümde yüzde olarak söylemişler bana kesin eminim gibi kati bi cevap verdi peki bu doktorlar iki kez erkek neye göre diyorlar size kaçıncı hafta dediler 2kez?
canım allah önce sağlıklı sonra gönlümüze göre versin haberini ilet bana lütfen bende radyolojiye randevu alıyımmı önerirmisin?:)Canım 12 de % 80 kız dedi dr oğlumda da ona gitmiştim gerçekten tecrübeli bi dr ondan 5 gün sonra tekrar gittim tomurcuk var erkek gibi dedi 14 haftada rahatsizlandim ablam devlette çalışıyor ablamın yanına gittim önce radyoloji ye gönderdiler orada radyoloji dr ultrasonda erkek mi dedi belli değil dedim sonra kadın doğuma çıktım yaklaşık 10 dk baktı ve kız dedi bacak arası boş dedi bu hafta gittim en Son ilk baktı kız dedi emin misiniz dedim bu çıkıntıyi görünce emin olamıyorum bağdaş kurmuş tatlı bişeyler ye tekrar bakalım dedi yedim tekrar gittim yine kız dedi kesin mi mi dedim tekrar emin olmak için bu defa %100 erkek dedi pipi nerde ozaman dedim ben Gördüm dedi oğlumda 16 haftada delil li isbatli erkek olduğunu öğrenmiştim ikilem de kaldı kizmi erkek mi bu bebek anliyamamdim gitti pazartesi başka dr tekrar gidecem artık kesinleşsin istiyorum yoksa meraktan olecem
hadi bakalım burda daha fazla gösteriyor o yuzden dedim ...Allah sağ salim kucagına almayı nasip etsin%99 kiz artik kesin gb yani ama keyfine cok duskun oldugu icn hep bacak bacak ustune atarak durdugu icn biraz zor belli oldu :) ama ben artik kizim olcak diorm eminim yani hissediormda sanirim. Daha doguma var canim ya 17 hafta bakalim hayirlisi yani :)
tamamdır ultrasyonda gülücem bende belki cinsiyet değişir:)))bı 14. haftada bıde 16. haftada dedıler buyuk ıhtımal erkek dedıler
en son gıttıgımdede kesın kız dedıler cok barız bızde gorduk :)
ya normal aslında gobek kordonu cok yanıltıyor bıde kesın gorus herzaman saglanmıyor...
en ıyısı 17.18. haftaya kadar beklemek
bıde ultrason esnasında guldugunuzde bebegın pozısyonu cookk guzel oluyor edepsız dırek acıp goterıyor
doktor benı ozellıkle guldurdu ıyı gormek ıcın
Evet bu haftalarda hep yanılma oluyor okudugum kadarıyla Allah önce sağlıklı sonra gönlümüze göre hayırlı evlatlar nasip etsin ben artık başka bir doktora gitmektense renklide görmek istiyorum o kesin görüntü çunku zaten şuan daha parmak kadar bile değiller yanılmış olabilirlerBanada doktor 13+5 haftamda bacaklarini acmis tam hic bi cikinti goremiyorum kiz bu galiba dedi ama sonra bu haftalarda yanilma oluyoda bunuda bil dedi . bende kizm var erkek istiom sizce degisme ihtimali olur mu bacagi acik deyince pek degisecegini dusunmuyom ben.
Bizede ilk kiz dediler 1 dakikka sonra erkek dediler :)
Orda minnak bir cikintisi varmis kesin erkek dedi.....
bakalim carsamba 4 boyutlu ultrasonda kesinlesir
17 haftalik civarindaydi baktiginda ...cikintiyi zor gordu zatenSizin kac haftalik bana hic bi cikinti yok dedi aksine .
ben yanlış olmadığını düşünüyorum. banada çok erken 11 haftalıkken çıkıntı var erkek dedi %60. başka bir doktor bacak arasını 14 haftalıkken boş gibi gördüm dedi ama sonuç bir oğlum daha olacak. yapacak bişey yok. kısmetimizde kız evladı sahibi olmak yokmuş. gelinlerimiz iyi olur inşallah :)kızlar meraba ..13.haftada 2li testte cinsiyeti söylememişti doktorum kilolusun daha küçük görünmez demişti 14teykende göstermedi bebek doktorda görünmez kilolusun dedi.bende dayanamayıp 15haftalıkken devlet hastanesinde çalışan arkdsımı aradım hemen kadın doğuma randevu aldı.gittim direk söyledim cinsiyeti merak ettiğimi cihazlarımız iyi değil belli olmaz sanmıyorum dedi sonra erkek gibi dedi sonra çok hareketli dedi döndü şimdi net görüyorum dedi erkek kesin dedi.yanılma payınız olabilirmi dedim hayır dedi emin olmasam söylemiyorum zaten dedi...böyle bişey yaşayanınız oldumu hiç?ben etraf baskısı hep kız demişlerdi rüyamdada kızdı acaba bilinc altıma mı yerleşti yoksa doktor yanılabilirmi?bi oğlum var kızım olsun bende isterim ama Kız yada erkek farketmez ikiside benm canım olucak sonucta ...bir arkadasımında dediği gibi ekonomikte hem :))))ama kuşkuya düştüm burdada yazan arkdaslar cok olmuş.sizce daha bekleyim mi?doktoru kesin eminim diyip yanılan oldumu?devletlerde yanılma payı cihazlardan dolayı daha fazlamı?gördüğü kordon yada elindeki çıkıntı olabillirmi?bir sürü şey dinledim hala emin olmadım .Allahım herkese önce hayırlı sağlıklı evlatlar ,sonra da erkek gibi erkek kız gibi kız nasip etsin.
Evet doğru söylüyorsun gelinler iyi olur inşallah...kayınpederimde diyorki eğer ikincide oğlansa vay geldi haline...elti kavgaları çekişmeleri amma zor olur diyor.bi tanıdıgımızında 2oğlum var 600bin borcumuz var erkeklerin giderleri çok oluyor diyor.ben şuan için eğer erkekse ekonomik olur diye düşünüyorum malum abisinin kıyafetleri yepyeni:)))ama sonrası zor tabi...Allah herşeyin hayırlısını nasip etsin hepimize...Allahım olmayan annelerede nasip etsinben yanlış olmadığını düşünüyorum. banada çok erken 11 haftalıkken çıkıntı var erkek dedi %60. başka bir doktor bacak arasını 14 haftalıkken boş gibi gördüm dedi ama sonuç bir oğlum daha olacak. yapacak bişey yok. kısmetimizde kız evladı sahibi olmak yokmuş. gelinlerimiz iyi olur inşallah :)
Ben artim 20. Haftayi bekleyecem galiba insalalh yanilmistir:) ya bacagi acik diyince pek umudum kalmadi aslinda net gorunmustur diye. Bu arada tesekkur edrm rabbim sizinde gonlunuze gore verir ins
İnşallah cnm keşke istemekle olsaSizde kiz istiyomussunuz insallah ikimiznde yanilmistir erkek bana kiz sana der bi dahaki kontrollerde :)
ilk hamileliğin bence üzülme 17haftalıkken nie renkli çekiliyosun?renkli 20. Haftada değilmi?bekle biraz daha kesin dememiş kesin olsada inşallah 2.ye düşün kız evlatta iyidir her kadın ister üzülmeArkadaslar meraba.acil cevap bekliyorum.ozel hastaneye gidiyorum.14+3 hamileyim.dun doktorum ultrasonda kiz olucak dedi.ama ben ilk hamileligimde erkek bekliyordum ve hala oyle hissideiyorum.dr uzuldugumu anladi kesin mi dedim %60 dedi.iki hafta sonra gel renkli cekizlcez kimseye soyleme simdilik dedi.ozele gidipte yanilan oldumu.acilll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?