Su boyayi kim icat ettiyse benden guzel sozler iletildi kendisine
Kumral sevdasindan vazgecemedim sacimida mahvettim
Once900 ile acayim dedim ustune 8.01 gececektim ki 900 no sacimi mahvetti fotoda gorundugu uzere
dore turuncu berbat bi renk en azindan benim sevmedigim bir renk
Simdi sizlere sorum
1) Yarin ya da pazar gunu oryal ile acsam sac yanar mi
2) Actik diyelim ustune 8.01 ya da hangi rengi sursem serenay sarikaya'nin rengini tuttururum
Kizlar lutfen yardim edin haftaya okula gidicem.Bu saclardan kurtulmam gerek
Eki Görüntüle 989514
Boyle giderse sinirimden erkek trasi olcam
Zaten seytan diyo ki al siyah bi boya sende kurtul saclarinda bu eziyetten kurtulsun.
Sacima acici surmedim ki gerci 900 dedigim acici yerine gecer mi bilemem hos adam.akilli acamadi bile
900 dedigim majiblond 901s ile ayni renk..
Bana kalirsa yarin palette ya da loreal yogun renk acici alip hemen boyamak yoksa kesecem kisacik
bu konuda deliyimdir kendime sinirliyim cunku ne diye bulastiysam bu boyalara.
sakın açma ya da kestirme
neva color 9.07(kahve köpüğü diye hatırlıyorum ama emin olamadım adından) yada 9.1 ( küllü açık kumral) ve 9.01 (gümüş) boyaları karıştır.hatta bulabilirsen nevacolorun mavisinide al
2 ölçü 9.1 yada 9.07 ye 0.5 (yarım) ölçü 9.01 koy , maviyide bulursan 2 fındık tanesi kadar koyup %9luk sıvıyla karıştırıp boya
turunculuğu alır çokk büyük ölçüde.hazırladığın boya mor gibi bi renk olur ve boyadığında koyu bi renk gibi durabilir ama yıkandıkça düzelir bide çok bekletme saçında rengi takip et istediğin kadar gidince turunculuk yıka
neva color 9.07(kahve köpüğü diye hatırlıyorum ama emin olamadım adından) yada 9.1 ( küllü açık kumral) ve 9.01 (gümüş) boyaları karıştır.hatta bulabilirsen nevacolorun mavisinide al
2 ölçü 9.1 yada 9.07 ye 0.5 (yarım) ölçü 9.01 koy , maviyide bulursan 2 fındık tanesi kadar koyup %9luk sıvıyla karıştırıp boya
turunculuğu alır çokk büyük ölçüde.hazırladığın boya mor gibi bi renk olur ve boyadığında koyu bi renk gibi durabilir ama yıkandıkça düzelir bide çok bekletme saçında rengi takip et istediğin kadar gidince turunculuk yıka
he bıde sunu sorucaktım hemen boyasam mesela yarın yada obur gun. Boya ustune boya tutmaz dımı. cok sık aralıkla oldugu ıcın.
eğer boyadığın ton 9 tonlarındaysa daha açığı 10 tonlarındaki tutmaz ama 8 tonları tutar.
şöyle anlatayım geçen sene bir açıp bir siyaha boyayıp 20 gün sonra tekrar sıkılıp bakır rengi yaptım.
bi süre sonra saçlarımı açtırıp koyu kumrala sarı krape balyaj yaptırdım.
sonra saçımı kestirdim 5-6 ay öyle kullandım tabi yine uslu durmadım bu sefer koyu kahve boyadım.
ama olur mu 3 ay ancak dayandım zaten altında orielle defalarca açılmış bi saç olduğu için boya da oldukça akmıştı
bende bi deneme yapayım dedim 9.1 le uçlarının rengini birazcık kırdım
baktım ki ben açık renkleri özlemiş sürdüm röfle setini uçlarına ohh nerde portakal orda parçacık yaptım çiğ yumurta sarısı saçlarıma 1 gün sonra 9.1 -8.1 9.01 ve mavi boyaları karışıtırdım ( çok açık sarı olmasını istemediğim için) tabi ben oranları fazla tuttum biraz sonuç açık küllü kumral balyajlı saçlarrr
tabi bunların bir bedeli olmalı o kadar açıcı kullandım
yıpranmayı göze aldım ki yıprandı da onun içinde keratin alıcam
yok canım kesme saçlarını. istersen benim dediğim renk yap saçlarını ben ilk defa bu renk yaptım çok hoşuma gitti uzun bir sürede böyle yapmayı düşünüyorum. hemde dediğin gibi kumral gibi saç rengi biraz da kendi saç rengime benzettim rengi doğal ve güzel duruyo
bence saçın çok kötü değil hatta güzel bile benim saçımda o renk şimdi yeni boyadım
saçına bunca işlem uygulaman mahveder onları yazık değilmi
arkadaş üzerine 8.1 geçecektim demiş yani küllü kumral bende ona istinaden yazdım tarifi
verdiğim tarifle serenay sarıkayanın saç rengi gibi doğal tonlarda kumral olur ama tabi aralardaki ışıltılar için ayrıca balyaj atılması gerekir
Canim cok tesekkurler kesinlikle goz onunde bulundurcam bunlari birz bakim yapayim 1 hafta bekleyeyim diyorum
Zatem zar zor uzattim yanacak diye cok korkuyorum.
Bu islemden sonra alttaki turuncular cikarmi sonra yani boyle bariz belli olur mu
kız sen anlıyosun bu işten sacımın uçları platın benım dıplerım cıktı sıyah sıyah bende evde kendım en son 10.1 boyadımda yumurta sarısı gıbı oldu evde neyle neyı karıştırsam nasıl yapsamda dıplerı o sıyahları bıle platın renge döndürsem kuaförere para vermesem banada yardım edermısın.grı renk boya turunculugu alır dıye duymuştum bende platın yapmak ıcın boyanın ıcıne ondan katsam olurmukı.turuncu olmasın ıstıyorum.bu arada evet konu sahıbının sacı cok kötü olmuş.bu arkadasın dedıklerını uygula bence .
Canim serenay sarikaya rengi de canimi ye :) cidden oyle olur mu
Benim uclarda zaten krepe balyaj var ve o bolgeye boya gelmedi surdurmedim
saçýnda açýcý yoksa saçlarýn çok zayýf deðilse sadece boyayla yanmaz saçýn tabi boyanýn bekleme süresi çok fazla aþmadýðýn süreceen fazla biraz yýpranma olur.yine saçýnda oriel olmadýðý için saçlarýn bu renge geri dönmez tabi küllü renkler en az kýzýllar kadar zor renkler.tam yoðun gri gibi küllü renkler için üzerine tekrar cila istiyor illaki ama daha sýcak kumral tonlarýda döner senin saçýn en fazla caným
caným olur tabi ki ama serenayýn dipler 9.1 den daha koyu tonda o kadar koyu istiyosan 8.1 ile yap bence karýþýmý.
uçlarý çok açýk sarýysa eðer mavi koymadan önce ayýr uçlara süreceðin kadarýný, sadece dip kýsýmlarýn için kullanacaðýn kýsma maviden koy yoksa uçlarý koyulaþýr.
mavi boyanýn öyle tuhaf bi etkisi oluyorkumral barbie saçý gibi deðiþik yu ne açýk bi renk oluyor açýk sarý üstünde
benim saçlarým yumurta sarýsý oldu açýcýyla açýnca üzerine boyadým tam anlamýyla yoðun bi küllü istediðim için ölçüleri fazla tuttum mavi ve gümüþün tabi biraz fazla yeþil mor yansýmalý oldu ama 3-4 yýkamaya doðal bi kumral oldu.haftaya tekrar üzerinden küllü geçicem.
bu turunculuktan baþka türlü kurtulamazsýn maalesef.üzerine boyayacaðýn koyu renkler turunculuðu kapatmaz aksine koyulaþtýkca kýzýl yansýmalý olur
çok saol canım :)saçında açıcı yoksa saçların çok zayıf değilse sadece boyayla yanmaz saçın tabi boyanın bekleme süresi çok fazla aşmadığın süreceen fazla biraz yıpranma olur.yine saçında oriel olmadığı için saçların bu renge geri dönmez tabi küllü renkler en az kızıllar kadar zor renkler.tam yoğun gri gibi küllü renkler için üzerine tekrar cila istiyor illaki ama daha sıcak kumral tonlarıda döner senin saçın en fazla canım
burdan öğrendiklerimle ablamın saçını ve kendi saçımı deneme tahtası gibi kullandım yapa yapa öğrendim çok şükür hiç bi renk kurtulmuyor elimden
canım platin konusunda çok bi fikrim yok ancak extra açıcılı boyalar en azından dipten çıkan siyah rengi kırar.ama saçlarında açık sarılar varsa kesinlikle mavi kullanma ve gümüş boyayıda verdiğim ölçünün yarısı şeklinde kullan yani yaklaşık 1 tüp boyaya 1 parmak kadar olur sanırım dipler için çok açık sarı olan kısımlar için cila uygulaman gerekli sitede tarifi vardı 1 çay bardağı ılık suya 1 yemek kaşığı oksidan sıvısı bir parmak kadarda küllü boya fındık tanesi kadar da gri ile hallerdersin diye düşünüyorum
canım olur tabi ki ama serenayın dipler 9.1 den daha koyu tonda o kadar koyu istiyosan 8.1 ile yap bence karışımı.
uçları çok açık sarıysa eğer mavi koymadan önce ayır uçlara süreceğin kadarını, sadece dip kısımların için kullanacağın kısma maviden koy yoksa uçları koyulaşır.
mavi boyanın öyle tuhaf bi etkisi oluyorkumral barbie saçı gibi değişik ne koyu ne açık bi renk oluyor açık sarı üstünde
benim saçlarım yumurta sarısı oldu açıcıyla açınca üzerine boyadım tam anlamıyla yoğun bi küllü istediğim için ölçüleri fazla tuttum mavi ve gümüşün tabi biraz fazla yeşil mor yansımalı oldu ama 3-4 yıkamaya doğal bi kumral oldu.haftaya tekrar üzerinden küllü geçicem.
bu turunculuktan başka türlü kurtulamazsın maalesef.üzerine boyayacağın koyu renkler turunculuğu kapatmaz aksine koyulaştıkca kızıl yansımalı olur
acici yok uclar haric zaten bu boyamasa da oraya boyatmamistim.
Yipranmaya yiprancak ama bakim filan kurtarmaya caliscam iste..
Evde 8.01 var 8.1 almam gerekiyor degil mi mavi ve gumus boyalarimda mevcut. 20lik oksidanla mi yapayim
islemi yoksa 30lukla mi. 9.1 ve9.01 icin 9luk oksidan diye belirtmissinde..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?