Saç Rengi ve Saç Boyama Emınim yardım edersınız berbat bır renk oldu bakınız efenım

ht2nor

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2008
378
4
96
Diğer
Su boyayi kim icat ettiyse benden guzel sozler iletildi kendisine
Kumral sevdasindan vazgecemedim sacimida mahvettim
Once900 ile acayim dedim ustune 8.01 gececektim ki 900 no sacimi mahvetti fotoda gorundugu uzere
dore turuncu berbat bi renk en azindan benim sevmedigim bir renk
Simdi sizlere sorum
1) Yarin ya da pazar gunu oryal ile acsam sac yanar mi
2) Actik diyelim ustune 8.01 ya da hangi rengi sursem serenay sarikaya'nin rengini tuttururum

Kizlar lutfen yardim edin haftaya okula gidicem.Bu saclardan kurtulmam gerek

Eki Görüntüle 989514

Son düzenleme:

aslında renk çok kötü görünmüyo ama sen sevmemişsin. saçlarına yeni açıcı sürdüğünden dolayı tekrar bi açıcı saçlarını mahveder erkek saçı gibi kestirmek zorunda kalırsın hatta saçlarını 1 hafta normal boyayla bile boyama. bence saçını 1 hafta sonra koyu renk yap ben saçlarımı nevacolor cappucino rengi yaptım güzel oldu kumral gibi ama biraz koyu sende o şekilde yapabilirsin şimdilik bi daha ki aya da açarsın rengini

Boyle giderse sinirimden erkek trasi olcam
Zaten seytan diyo ki al siyah bi boya sende kurtul saclarinda bu eziyetten kurtulsun.
Sacima acici surmedim ki gerci 900 dedigim acici yerine gecer mi bilemem hos adam.akilli acamadi bile
900 dedigim majiblond 901s ile ayni renk..
Bana kalirsa yarin palette ya da loreal yogun renk acici alip hemen boyamak yoksa kesecem kisacik
bu konuda deliyimdir kendime sinirliyim cunku ne diye bulastiysam bu boyalara.

yok canım kesme saçlarını. istersen benim dediğim renk yap saçlarını ben ilk defa bu renk yaptım çok hoşuma gitti uzun bir sürede böyle yapmayı düşünüyorum. hemde dediğin gibi kumral gibi saç rengi biraz da kendi saç rengime benzettim rengi doğal ve güzel duruyo

sakın açma ya da kestirme

neva color 9.07(kahve köpüğü diye hatırlıyorum ama emin olamadım adından) yada 9.1 ( küllü açık kumral) ve 9.01 (gümüş) boyaları karıştır.hatta bulabilirsen nevacolorun mavisinide al

2 ölçü 9.1 yada 9.07 ye 0.5 (yarım) ölçü 9.01 koy , maviyide bulursan 2 fındık tanesi kadar koyup %9luk sıvıyla karıştırıp boya

turunculuğu alır çokk büyük ölçüde.hazırladığın boya mor gibi bi renk olur ve boyadığında koyu bi renk gibi durabilir ama yıkandıkça düzelir bide çok bekletme saçında rengi takip et istediğin kadar gidince turunculuk yıka

bu tariften sonra sac ne renge donucek anlamadım kı ben ? arkadası cok cok ıyı anlıyorum benım saclarımda turuncu oldu ama acıcıyla hemde onunkınden cok daha cırtlak bır sekılde. Hani bazı kızlar bilerek boyar ya ilginç turunculara aynen öyle oldu nerde portalakal ordada parcacık gıbı :) ertesi gun yanı bugunde koleston 11/1 e boyadım cok cok cok azcık aldı turunculugunu ama ınanılmaz az yanı cokta fark eden bısey olmadı. bende kurtulmak ıstıyorum turuncudan ama kesınlıkle koyulastırmak ıstemıyorum bu kadar ezıyet cektıkten sonra. Aynen bende arkadas gıbı serenay sarıkaya gıbı falan olsun ıstıyorum dogal kumral tonlarına kavusmak ıstıyorum. Uclarına sarı balyaj attırcam tabı eger dogal bı kumral renge ulasırsam.

bence saçın çok kötü değil hatta güzel bile benim saçımda o renk şimdi yeni boyadım
saçına bunca işlem uygulaman mahveder onları yazık değilmi

he bıde sunu sorucaktım hemen boyasam mesela yarın yada obur gun. Boya ustune boya tutmaz dımı. cok sık aralıkla oldugu ıcın.

arkadaş üzerine 8.1 geçecektim demiş yani küllü kumral bende ona istinaden yazdım tarifi
verdiğim tarifle serenay sarıkayanın saç rengi gibi doğal tonlarda kumral olur ama tabi aralardaki ışıltılar için ayrıca balyaj atılması gerekir

he bıde sunu sorucaktım hemen boyasam mesela yarın yada obur gun. Boya ustune boya tutmaz dımı. cok sık aralıkla oldugu ıcın.

eğer boyadığın ton 9 tonlarındaysa daha açığı 10 tonlarındaki tutmaz ama 8 tonları tutar.

şöyle anlatayım geçen sene bir açıp bir siyaha boyayıp 20 gün sonra tekrar sıkılıp bakır rengi yaptım.
bi süre sonra saçlarımı açtırıp koyu kumrala sarı krape balyaj yaptırdım.
sonra saçımı kestirdim 5-6 ay öyle kullandım tabi yine uslu durmadım bu sefer koyu kahve boyadım.
ama olur mu 3 ay ancak dayandım zaten altında orielle defalarca açılmış bi saç olduğu için boya da oldukça akmıştı
bende bi deneme yapayım dedim 9.1 le uçlarının rengini birazcık kırdım
baktım ki ben açık renkleri özlemiş sürdüm röfle setini uçlarına ohh nerde portakal orda parçacık yaptım çiğ yumurta sarısı saçlarıma 1 gün sonra 9.1 -8.1 9.01 ve mavi boyaları karışıtırdım ( çok açık sarı olmasını istemediğim için) tabi ben oranları fazla tuttum biraz sonuç açık küllü kumral balyajlı saçlarrr

tabi bunların bir bedeli olmalı o kadar açıcı kullandım
yıpranmayı göze aldım ki yıprandı da onun içinde keratin alıcam

sanırım benımde senın tarıf ettıgın renk gıbı yanı cıg yumurta sarısı :) sarı dıyo herkes barız sarı bu yanı dıyolar ama bana gore bıraz turunculuk var. Artık psıkolojık mı bılemıcem turuncudan cok korktum dun. Cunku dun gercekten turuncuydu hep oyle kalcak sandım bı an. ben sacımı doğal bı kumral yapmak ıstıyorum artık küllü renklerde ıstıyorum vede cunku kulluler dogal duruyo bence. Ama acıkta ıstemıyorum. su rengı bı oturtsam uclarına balyaj attırcam. Aynen senın dedıgın gıbı kırılmasını yıpranmasını hıc takmıyorum saclarımı bı kez daha koyu kestaneden sarı yapmıstım ıne yıpranmıstı cokta bakım yapmadan bır ıkı ayda hemencecık duzeldı saclarım. Hatta hıc yapmadım dıyebılırım. Şimdi bakım yaparım ama tabıkı canlı ve guzel gozuksun ısterım o zaman nıye yapmamısım bılmıyoum :)

Ahhhh keske boya yapmadayfim diycem benim disimda herkes begendi bu rengi dogsl saci seven annem bile

Canim cok tesekkurler kesinlikle goz onunde bulundurcam bunlari birz bakim yapayim 1 hafta bekleyeyim diyorum
Zatem zar zor uzattim yanacak diye cok korkuyorum.
Bu islemden sonra alttaki turuncular cikarmi sonra yani boyle bariz belli olur mu

bence saçın çok kötü değil hatta güzel bile benim saçımda o renk şimdi yeni boyadım
saçına bunca işlem uygulaman mahveder onları yazık değilmi

Kullu renkler akilda olunca istemiyoruz boyle
Bana yakismiyo ya da ne bileyim... Sanki bronz duruyorum :)

kız sen anlıyosun bu işten sacımın uçları platın benım dıplerım cıktı sıyah sıyah bende evde kendım en son 10.1 boyadımda yumurta sarısı gıbı oldu evde neyle neyı karıştırsam nasıl yapsamda dıplerı o sıyahları bıle platın renge döndürsem kuaförere para vermesem banada yardım edermısın.grı renk boya turunculugu alır dıye duymuştum bende platın yapmak ıcın boyanın ıcıne ondan katsam olurmukı.turuncu olmasın ıstıyorum.bu arada evet konu sahıbının sacı cok kötü olmuş.bu arkadasın dedıklerını uygula bence .

Canim serenay sarikaya rengi de canimi ye :) cidden oyle olur mu
Benim uclarda zaten krepe balyaj var ve o bolgeye boya gelmedi surdurmedim

Canim cok tesekkurler kesinlikle goz onunde bulundurcam bunlari birz bakim yapayim 1 hafta bekleyeyim diyorum
Zatem zar zor uzattim yanacak diye cok korkuyorum.
Bu islemden sonra alttaki turuncular cikarmi sonra yani boyle bariz belli olur mu

saçında açıcı yoksa saçların çok zayıf değilse sadece boyayla yanmaz saçın tabi boyanın bekleme süresi çok fazla aşmadığın sürece en fazla biraz yıpranma olur.yine saçında oriel olmadığı için saçların bu renge geri dönmez tabi küllü renkler en az kızıllar kadar zor renkler.tam yoğun gri gibi küllü renkler için üzerine tekrar cila istiyor illaki ama daha sıcak kumral tonlarıda döner senin saçın en fazla canım

burdan öğrendiklerimle ablamın saçını ve kendi saçımı deneme tahtası gibi kullandım yapa yapa öğrendim çok şükür hiç bi renk kurtulmuyor elimden

canım platin konusunda çok bi fikrim yok ancak extra açıcılı boyalar en azından dipten çıkan siyah rengi kırar.ama saçlarında açık sarılar varsa kesinlikle mavi kullanma ve gümüş boyayıda verdiğim ölçünün yarısı şeklinde kullan yani yaklaşık 1 tüp boyaya 1 parmak kadar olur sanırım dipler için çok açık sarı olan kısımlar için cila uygulaman gerekli sitede tarifi vardı 1 çay bardağı ılık suya 1 yemek kaşığı oksidan sıvısı bir parmak kadarda küllü boya fındık tanesi kadar da gri ile hallerdersin diye düşünüyorum

Canim serenay sarikaya rengi de canimi ye :) cidden oyle olur mu
Benim uclarda zaten krepe balyaj var ve o bolgeye boya gelmedi surdurmedim

canım olur tabi ki ama serenayın dipler 9.1 den daha koyu tonda o kadar koyu istiyosan 8.1 ile yap bence karışımı.

uçları çok açık sarıysa eğer mavi koymadan önce ayır uçlara süreceğin kadarını, sadece dip kısımların için kullanacağın kısma maviden koy yoksa uçları koyulaşır.
mavi boyanın öyle tuhaf bi etkisi oluyor kumral barbie saçı gibi değişik ne koyu ne açık bi renk oluyor açık sarı üstünde

benim saçlarım yumurta sarısı oldu açıcıyla açınca üzerine boyadım tam anlamıyla yoğun bi küllü istediğim için ölçüleri fazla tuttum mavi ve gümüşün tabi biraz fazla yeşil mor yansımalı oldu ama 3-4 yıkamaya doğal bi kumral oldu.haftaya tekrar üzerinden küllü geçicem.

bu turunculuktan başka türlü kurtulamazsın maalesef.üzerine boyayacağın koyu renkler turunculuğu kapatmaz aksine koyulaştıkca kızıl yansımalı olur

acici yok uclar haric zaten bu boyamasa da oraya boyatmamistim.
Yipranmaya yiprancak ama bakim filan kurtarmaya caliscam iste..
Evde 8.01 var 8.1 almam gerekiyor degil mi mavi ve gumus boyalarimda mevcut. 20lik oksidanla mi yapayim
islemi yoksa 30lukla mi. 9.1 ve9.01 icin 9luk oksidan diye belirtmissinde..

Son düzenleme:
çok saol canım :)

koyu kumral tonlarında istiyosan 8.1 kullan canım zaten gümüş ve mavi de koyulaştırır.
daha açık istiyosan eğer 9.1 kullan

30 sanırım %12 oluyor bence çok fazla yani saçını çok yıpratir mümkünse %9luk kullan

sıvılarda zaten ne kadar yüksek volüm kullanırsan saçı yıpratma ve açma dereceside o kadar artıyor yani bu numralarda boya için %9luk yeterli bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…