koyu kumral tonlarında istiyosan 8.1 kullan canım zaten gümüş ve mavi de koyulaştırır.
daha açık istiyosan eğer 9.1 kullan
30 sanırım %12 oluyor bence çok fazla yani saçını çok yıpratir mümkünse %9luk kullan
sıvılarda zaten ne kadar yüksek volüm kullanırsan saçı yıpratma ve açma dereceside o kadar artıyor yani bu numralarda boya için %9luk yeterli bence
Kızlarrrr uçları sararmış olan bakır saçımi küllü kumrala boyadm uclar yesillendi napıyım kuafore mi gidiyim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
küllü kumral olduğu için yeşillenmiştir.içerisinde küllüü olan her boya bunu yapacaktı sana tavsiyem 7.31 nolu loreal boya al hem küllü hem doredir.saçın sarı üstüne griyle boyarsan saçta yeşil renk oluşur.yeşilden kurtulmak için beyaz sabunla sık sık yıka aksın yoğun doreli bir saç boyasıyla tekrar boya
Canim ben bakırlığı alsin diye küllü yaptim..uclar sarimsiydi... onlar yesil oldu.7.31 i tüm saca mi boyiyim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
saçının rengini görmeden bir şey demek anlamsız. küllü boyadan yeşile dönmüş saçın iki seçeneği var sık sık beyaz sabunla yıkamak yada dore saç boyası
Eki Görüntüle 998670 Eki Görüntüle 998671
Evet arkadaslar sacimin o renginden kurtulmak icin verilen bilgilere gore sacimi boyadim
Bonito 9.1 ile yap demisti bende 8.1 ile yaptim evde var diye keske 9.1 kullansaydim dedim
boya sonrasi ama bi daha ki boyama artik.
Renk boyle oldu bakin bakalim
bu arada kuzeniminde saclarini ayni sekilde boyadim onun saci tam oldu ama
soyle bir durum var 11.1 ile sacini acmisti daha onceden onun ustune boyandi.
Demek once 11.1 ile acip ustune 8.1 8.01 ve azckk mavi ekleyince al sana kullu kumral...
Öncelikle merhaba ben 16 yaşımdayım sınıfımdaki bütün kızlar saçlarını oksijenli suyla açtı bende heveslendim gittim kuaförde orielle saçımı açtırdım ki rezil oldum doğal saç rengim koyu kahveydi ve herkes çok beğenirdi orielle açınca hürreme döndüm ve kaşımla saçım arasında bi sürü fark oldu herkes dalga falan geçti bende 2 gün sonra saçımı boyattım çikolata kahveye ama her yıkamada açılıyor ve ben açılmasını istemiyorum çok pişman oldum eski saçlarımı geri istiyorum eğer bilginiz varsa yardım ederseniz sevinirim
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?