kızlar bizde aşkımla nişan alışverişine başbaşa çıktık,kürkçüler hanının methini çok duymuştum,sabah erkenden yola çıktık 9 gibi ordaydık ama maalesef kürkçüler hanı pazar günü kapalıymış çok üzüldük sonra şahinler diye bir içgiyim yeri vardı,sandıklar dahil herşeyi ordan aldık o kadar uygun ki ist pendkteyim ben fark var yani arada o kadar yardımcı olular ki,geçen hafta yine eminönündeydik aşkımla bindallı baktık şoka girdim satılık 50 tl süperdi..:) normalde kiralık 100 tl bu tarafta,ama denildiği gibi gelinlik-abiyede pek iş yok o tarafta.
Bu konu süper olmuş eminönüne gittiğimde hiç zorlanmıycam :)
Bu arada bernardonun yemek takımlarına bayılıyorum ama normal mağazasında tabıkı cok pahalı..
Acaba eminönünde berbardonun ürünlerını satan yerlerde var mı ?
evet canım, royal porselen grubundaysa beğendiğin takım eminönünde rahatlıkla bulabilirsin hemde çok daha uygun fiyatlarasirkeci durağında indikten snra karşıdaki sokaktaki mağazaların çoğunda bulabilirsin ama özellikle jumbonun ve tefalin de bayiisi olan orhanlar ithalat die bir yer var, çok kaliteli ürünleri, peşin parayla gittiğinde de ciddi indirimler yapıolar
Çok sağol canım umarım porselen takımlarımı uyguna alabılırım :)
Çünkü Ben hem misafır için hemde günlük için tam takım set alıcam..1000 tl den fazla gitmezse süper olucak =)
1000 tl rahat gider canım ya öyle güzel şeyler var ki insanın içi gidiyo dayanamıyosun alıyosun
Kızlar Osmanbey ve Eminönünde Biev in ürünlerini satan yerleri tarif edebılıcek yerıını bılen bırısı var mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?