- 3 Aralık 2008
- 12.618
- 10
- 408
- 39
konu geride kalmış, paylaşmaya devam edelim lütfen. bana oralar çok karışık geliyor, sandık, iç çamaşırı, terlik, sabahlık falan nereden alınır. biz de hafta sonu nişan alışverişine gitmek istiyoruz. c.tesi her yer açıktır dimi???
bir de, makyaj malzemelerinizi nereden aldınız, yani oralarda kozmetik dükkanı var mı?
ben o alışverişte kesin çok asabi olurum:bbo:, çok dolaşmadan her şeyi yakın yerlerden alıp bitirmek istiyorum.
konu geride kalmış, paylaşmaya devam edelim lütfen. bana oralar çok karışık geliyor, sandık, iç çamaşırı, terlik, sabahlık falan nereden alınır. biz de hafta sonu nişan alışverişine gitmek istiyoruz. c.tesi her yer açıktır dimi???
bir de, makyaj malzemelerinizi nereden aldınız, yani oralarda kozmetik dükkanı var mı?
ben o alışverişte kesin çok asabi olurum:bbo:, çok dolaşmadan her şeyi yakın yerlerden alıp bitirmek istiyorum.
Cnm Cmtsi gnü açık ama çk geç saate kadar değil bazı hanlar 4-5 gibi kapanıyor.
Gidebiliyosan cmtsi sabah erkenden git derim öğleden sonra çığırdan çıkmış bi şekilde kalabalık oluyo ve hiçbişe anlamıyosun girdiğin dükkanlardan kaydirigubbakcemile5
Zaten denildiği gibi kürkçü hanının sokağıan girdinmi bütün herşeyi bulucaksın aşağı sokaklarındada kozmetikçilerde var hepsi birbirne yakın zaten ara sokaklardan geçe geçe hallediyosun herşeyini ama gezmekle bitmiyo rahat bişeyler giy derim opuyorumnanaktan
Kozmetik için ordan alma bence. Hatta hani sandık içinde herşey oluyo ya makyaj malzemesi falan, onlardan alma kesinlikle. Kalitesiz ürünler oluyor hesaplı olsun diye çünkü. Makyaj malzemelerini bilindik yerlerden al, kalite açısından sorun yaşamazsın. Fiyat olarakta nerde oturuyosun bilmiyorum ama Taksim'de Erkul Kozmetik var. Oradan yapıyorum ben makyaj alışverişimi. :)
o hazır sandıktaki malzemeleri almam zaten.
aslında, eminönüne yakın nereden alabiliriz diye sormak istedim (malum aileler de olacak alışverişte, fazla dolaşmamak için).
çok teşekkürler, k.çekmece de oturuyorum. taksime bakabilirim, bakırköyde de erkul vardı.
Eminönün'de de var aslında kozmetik marketleri. Ama tam olarak ne tarafta bilemiyorum, ben 1000 kere gitmiş olmama rağmen yine orada kaybolurum herhalde. :) Kozmetik ürünler satan yerlerden de tanınmış markaları alabilirsin, ama hani dediğim gibi dışarıyla pek farkı yok kozmetikte bildiğim kadarıyla. Erkul'da bazı ürünler normal marketlere göre bile daha ucuz. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?