eminönü'nde nereden alışveriş?

ay hürriyet pasajını merak ettim
bende hem kendime hem eşime atlet vs bişiler almak istiyorum
eminönüne gidicez hafta sonu gitmişkende oradan hesaplı yerlerden bakıyım dedim
hürriyet pasajından başka uygun fiyatlar bulabileceğim neresi var kızlar
ben hatırlıyorum doreminin şahinlerin falan yeri vardı ama onlarda çok uygun değildir

bir de abiye elbise bakmam lazım ama nereden baksam mahmutpaşadaki elbiseler hiç güzel değil
eminönünde nerede vardır güzel abiye elbise satan yerler kuzenimin düğününe elbise bakmam lazım :sinifsinif:

Bende istanbulluyum oraları biliyorum. Eminönünde heryer ucuz diye bişi yok bazı yerler gerçekten çok hesaplı bazı yerler diğer yerlerden bile pahalı. Ama orda şöyle bir avantaj var herşey elinizin altında oluyor istediğiniz herşeyi bulabiliyosunuz ve çok fazla çeşit oluyor. Ben 2 parça şey almak için 3 alışveriş merkezini gezmiştim mesela ama orda öyle olmuyor ne arıyorsan kolayca buluyorsun. Bu arada hesaplı alışveriş yapmak için eminönünde mümkün olduğunca çok yer gezmeye çalışın ve fiyatları karşılaştırıp alın. Hem diğer yerlerde daha ucuza satılan şeyi daha pahalıya almazsınız hemde aldıktan sonra daha güzelini görüp pişman olmazsınız (başıma geldi). Birde annemle huzur mağazasından bi havlu almıştık çeyizlik çok şıktı 22 milyon verdik ona ve annem geçen gün eminönüne gitti o havlunun aynısının krem rengini almış ordan 7 milyona. Yani bi gidin bakın derim.

Son düzenleme:
arkadaşlar herkes tavsiyeme uysun mahmutpaşada mercan yokuşu diye bir yer var süper indirimli alabilirsiniz hemde marka ürünleri kesinlikle tavsiye ediyorum ablam ordan almıştı tüm çeyizini

Bende eminönünden bir kaç alışveriş yaptım ama, geçenlerde Cevahir'den aldım çoğu şeyi. Eminönünden daha ucuz geldi bana. Ya da ben Eminönü'ndeki ucuz yerleri bilemiyorum. Cevahir'deki Özdilek mağazasından battaniyeler aldım 40 tl, Eminönü'nde aynı para. Bazı şeyler ucuzmuş ama bulmak lazım işte. :)

kızlar bizde aşkımla nişan alışverişine başbaşa çıktık,kürkçüler hanının methini çok duymuştum,sabah erkenden yola çıktık 9 gibi ordaydık ama maalesef kürkçüler hanı pazar günü kapalıymış çok üzüldük sonra şahinler diye bir içgiyim yeri vardı,sandıklar dahil herşeyi ordan aldık o kadar uygun ki ist pendkteyim ben fark var yani arada o kadar yardımcı olular ki,geçen hafta yine eminönündeydik aşkımla bindallı baktık şoka girdim satılık 50 tl süperdi..:) normalde kiralık 100 tl bu tarafta,ama denildiği gibi gelinlik-abiyede pek iş yok o tarafta.

konu geride kalmış, paylaşmaya devam edelim lütfen. bana oralar çok karışık geliyor, sandık, iç çamaşırı, terlik, sabahlık falan nereden alınır. biz de hafta sonu nişan alışverişine gitmek istiyoruz. c.tesi her yer açıktır dimi???

bir de, makyaj malzemelerinizi nereden aldınız, yani oralarda kozmetik dükkanı var mı?
ben o alışverişte kesin çok asabi olurum:bbo:, çok dolaşmadan her şeyi yakın yerlerden alıp bitirmek istiyorum.

konu geride kalmış, paylaşmaya devam edelim lütfen. bana oralar çok karışık geliyor, sandık, iç çamaşırı, terlik, sabahlık falan nereden alınır. biz de hafta sonu nişan alışverişine gitmek istiyoruz. c.tesi her yer açıktır dimi???

bir de, makyaj malzemelerinizi nereden aldınız, yani oralarda kozmetik dükkanı var mı?
ben o alışverişte kesin çok asabi olurum:bbo:, çok dolaşmadan her şeyi yakın yerlerden alıp bitirmek istiyorum.

Cnm Cmtsi gnü açık ama çk geç saate kadar değil bazı hanlar 4-5 gibi kapanıyor.
Gidebiliyosan cmtsi sabah erkenden git derim öğleden sonra çığırdan çıkmış bi şekilde kalabalık oluyo ve hiçbişe anlamıyosun girdiğin dükkanlardan kaydirigubbakcemile5
Zaten denildiği gibi kürkçü hanının sokağıan girdinmi bütün herşeyi bulucaksın aşağı sokaklarındada kozmetikçilerde var hepsi birbirne yakın zaten ara sokaklardan geçe geçe hallediyosun herşeyini ama gezmekle bitmiyo rahat bişeyler giy derim opuyorumnanaktan

Kozmetik için ordan alma bence. Hatta hani sandık içinde herşey oluyo ya makyaj malzemesi falan, onlardan alma kesinlikle. Kalitesiz ürünler oluyor hesaplı olsun diye çünkü. Makyaj malzemelerini bilindik yerlerden al, kalite açısından sorun yaşamazsın. Fiyat olarakta nerde oturuyosun bilmiyorum ama Taksim'de Erkul Kozmetik var. Oradan yapıyorum ben makyaj alışverişimi. :)

Cnm Cmtsi gnü açık ama çk geç saate kadar değil bazı hanlar 4-5 gibi kapanıyor.
Gidebiliyosan cmtsi sabah erkenden git derim öğleden sonra çığırdan çıkmış bi şekilde kalabalık oluyo ve hiçbişe anlamıyosun girdiğin dükkanlardan kaydirigubbakcemile5
Zaten denildiği gibi kürkçü hanının sokağıan girdinmi bütün herşeyi bulucaksın aşağı sokaklarındada kozmetikçilerde var hepsi birbirne yakın zaten ara sokaklardan geçe geçe hallediyosun herşeyini ama gezmekle bitmiyo rahat bişeyler giy derim opuyorumnanaktan

çok teşekkür ederim, özellekle rahat giyinmem konusuna dikkat edicemkaydirigubbakcemile3
erken giderim de, oraları hiç bilmiyorum, inşallah bu hanları kolay bulurum

Kozmetik için ordan alma bence. Hatta hani sandık içinde herşey oluyo ya makyaj malzemesi falan, onlardan alma kesinlikle. Kalitesiz ürünler oluyor hesaplı olsun diye çünkü. Makyaj malzemelerini bilindik yerlerden al, kalite açısından sorun yaşamazsın. Fiyat olarakta nerde oturuyosun bilmiyorum ama Taksim'de Erkul Kozmetik var. Oradan yapıyorum ben makyaj alışverişimi. :)

o hazır sandıktaki malzemeleri almam zaten.
aslında, eminönüne yakın nereden alabiliriz diye sormak istedim (malum aileler de olacak alışverişte, fazla dolaşmamak için).
çok teşekkürler, k.çekmece de oturuyorum. taksime bakabilirim, bakırköyde de erkul vardı.

o hazır sandıktaki malzemeleri almam zaten.
aslında, eminönüne yakın nereden alabiliriz diye sormak istedim (malum aileler de olacak alışverişte, fazla dolaşmamak için).
çok teşekkürler, k.çekmece de oturuyorum. taksime bakabilirim, bakırköyde de erkul vardı.

Eminönün'de de var aslında kozmetik marketleri. Ama tam olarak ne tarafta bilemiyorum, ben 1000 kere gitmiş olmama rağmen yine orada kaybolurum herhalde. :) Kozmetik ürünler satan yerlerden de tanınmış markaları alabilirsin, ama hani dediğim gibi dışarıyla pek farkı yok kozmetikte bildiğim kadarıyla. Erkul'da bazı ürünler normal marketlere göre bile daha ucuz. :)

Eminönün'de de var aslında kozmetik marketleri. Ama tam olarak ne tarafta bilemiyorum, ben 1000 kere gitmiş olmama rağmen yine orada kaybolurum herhalde. :) Kozmetik ürünler satan yerlerden de tanınmış markaları alabilirsin, ama hani dediğim gibi dışarıyla pek farkı yok kozmetikte bildiğim kadarıyla. Erkul'da bazı ürünler normal marketlere göre bile daha ucuz. :)

evet çok haklısın, eminönüne bir kaç kez gittim ama, bir gittiğim yeri bir daha bulamam gibi geliyordelikafadulden
taksimdeki erkulun yerini aşağı yukarı yazabilirsen sevinirim

nişanlım derki mahmutpaşa eanafı başkaymış:))
oraya pazarlık yapmayı bilmeyen
yada fiyatlardan anlamayan biri giderse
yada araştırmadan ehemen alan biri
pahalı alma oranı çok çok yüksek
bi kına sordum biri 50 tansine 7.5 dio diğeri aynısına 5 lira dio
düşünün yani herşey için geçerli bu
yerini bulmak gerek
ben hala bindallı nerede 100 lriadan düşük bulamadım mesela:D
bulsam hemen alcam sanırım:)

erkul kozmetik nasıl bir yer merak ettim.

ne tarz markalar var? dermokozmetik ürünler de bulunur mu orda?

eminönün hiçde okadar ucu değil 500 lr harcadım valla
semtimden alsaydım daha iyiydi en azından yorulmazdım oralarda okadar
ucuz olan sadece iç çamaşırları yarı yarıya fark var

ben zaten sadece iç çamaşırlarımı bide bohçalarımı havlularımı falan alcm kısmetse eminönünden...ev eşyası olark orda da çok pahalı olan yerler var...hele bide uyanık bi satıcıya denk gelirsen...aslnda bide şunu düşünüyorum kızlar,şuanda dagide faln baya bi indrm var,böle alsak uygun olurmu acaba,eminönü ondanda mı ucuzdrbenneyaptımki

Ben mutfak için alışveriş yapmak istiyorum. Tabak, çatal, tencere tava vs.
Nerelere baksam acaba eminönünde? Bilen var mı kızlar?

Selam arkadaşlar antalya merkezde ceyiz için nereden alişveriş yapabilirm Mutfak İçin alışveriş nerede yapabilirim çatal,kasık,tencere tava falan züccaciye
nevremsım falan nerde alayım

Back
X