eminönü'nde nereden alışveriş?

ya canm valla eminönü tarafnda ben mi hiç rastlamadım ama sanki gelinlk falan güzel değil gibime geliyor:1no2: bindallı tamam,çok güzel çeştler varda,gelinlk içn en güzel Fatih derim ben...biraz daha fiyatları oynar ama,mutlaka bütçeye göre de bulunabilr...bencee:teselli:

canım eminöninde bursa pazarı var onun en alt katında markalı iç çamaşırı satan dükkan var fiyatlarıda uygun gibi bide mahmutpaşa yolunda var...

evet bursa pazarını en alt katında çok ünlü bir markanın toptancısı var.(iç çamaşırı) keisnlikle oraya git. yarı fiyatına alırsın

mısır çarşısının yanında sarılgan züccaciye var...çok hoş,kaliteli ürünler var...ben hemen hemen bütün alışverişimi ordan yapmıştım.tavsiye ederim..

ohh ohhhhihoyyyt hepsinede gitmek istyoerum beeehihoyyyt Allah yardm etsin kocacıklarımıza,babacıklarımızaahihoyyyt:teytey:

kızlar ben pazar günü mahmutpaşaya gittim gelinlik için çoğu mağaza açıktı ama umduğumu bulamadım esin arkadaşın dediği gbi fatihe gidicem orda daha güsel modeller var 1.500-1.800 arası kiralanabiliyormuş gelinlikçiler çarşısında bi model beğendim ama kiralama 1.700 dedi belki biraz çingenelik yapıp fiyatı düşürtebilirim :sm_cool:

kızlar benimde çoook işime yaradı teşekkürler..

kaç zamandır boşu boşuna mı alışveriş merkezlerinde outlet aradım ben kaydirigubbakcemile3 ay inanmıyorum ürünler aynı hepsi neredeyse aynı yerde ama ucuz böyle dimi?mesela birkaç tane yazabilir misiniz fiyat?

ya kızlar bu akşam bizm burda mağazaları gezerken bi çeyiz mağazasına girdik anamla,harika şeyler vardı,orda çalışan kız 4 sene falan hürriyet pasajnda çalşmış ve baya bi muhabbet ettkten sonra ordaki satılanların sanıldığı kadr ucuz olmadığını anlattı bize.yani o mağazada çok güzel ve en azndan bana çok uygun gelen şyler vardı...örneğin iç çamaşırı takımı(alt-üst) 45 tl,bohçe seti(seccade hariç) 90 tl,bindallı 50tl(kiralık) gibi...sizce de öle olabilr mi?bu fiyatlar gerçekten iyi değilmi...?:sm_confused:

hürriyet pasajındakiler mi kötüymüş anlamadım?yazdığın fiyatlar çok uygunmuş canım bende istanbuldayım

yok canm yani kötü değilmişte,orda daha pahalıymış...e fiyatlarda gerçekten uygun geldi bana...ne bilyim ben,bi gidip karşılaştrmak lazm ama işte kahretsinki hafta sonu iznim,ve haftasonu eminönü kapalı oluyo:umursamaz:

Paşabahçenin yerinden 6lı su bardaklarını 3.5 tl ye felan aldım ben zemuszemus vakumlu saklama kapları vardı 4 boy ve vakum pompasıyla 25 tl felan tuttu havlular aldım birsürüü ... çift kişilik pufidik battaniyeler 40 tl başkaaaaa ne aldım düşiniyim bakyıımm günlük 30 parça çatal kaşık setleri var 30 tl porselen bölmeli kahvaltılıklar 10 tlydi baharatlıklarda uygundu valla kıslar gitmeye değer biyer ama dediğim gibi imkanınız varsa haftaiçi gidin cumartesi 5e kadr felan açıklar pazar kapalı. cumartesi gidiyosanızda sakın öğlene kalmayın aşırı kalabalık çok daha yorucu oluyo sabah erkenden gidin derimm sormak istediğiniz olursa yardımcı olurum heryeri bliyorum orda ne nerde satılır diye direk adres verebilirim :hulya::hooray:

bak Esin canım arkadaş gitmiş,bence o satıcı atmış kafadan uygun değil mi sence de?

eminönünde her şey çok da ucuz değil doğru yerini bilmek lazım. herkes ucuz diye ya da merkezi orası diye oraya gittiği için fiyatlar da yükseliyor tabi..

heh aynen,insanına göre muamele yapıyolarmış!!bi akrabamız var deliler gibi pazarlık yapıyo kadın,onu kimse kazıklayamaz meselaolumunekankayizsmile ama gözünü açmazsan ayakta uyutyolarmışş:uhm: dikkatli olalım kızlarrrrguclubacismile

Back
X