Doğuma Hazırlık eminönüne gidiyorum bebegim icin neler alabilirim yardımmmmm

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

gokyuzuu

DeLiLeRDe SeVeR....
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2009
2.320
6
681
kızlar yarın eminönüne gidiyorum neler alabilirim liste yapmak istiyorum gidenler neler aldı
bi daha bidaha gidemem cevaplarınız icin şimdiden teşekkürler

bol bol tulum ben cok rahat ettım.
kıs bebegı olacaksa uzun kollu body.
patıklı pıjama :)

ben geçen sene havuzlu hana gitmiştim ordan bayağı alışveriş yapmıştım.bol bol ayaklı pijama takımı al.çıt çıtlı bady ve altından al.takım oluyo zaten.ben lohusa gecelik ve pijama,göğüs pedleri ve sütyeni,emzirme yastığı,değişik kalınlıklarda battaniye,park yatak,nevresim takımı,kuvet,kova,mendiller,buhar makinası ve daha aklıma gelmeyen birsürü şey.bence erteleme sonra alırım deme.ben öyle dedim ve 2 ay sonra tekrar gittim.ben mevlit şekeri,altın yastığı,kapı süsüne kadar ordan aldım.bir kişi alıyor seni tek tek bütün dükkanlara sokuyor ve yardımcı oluyor ihtiyacın olan herşeyi alıyorsun.emziğine kadar almıştım.

ayseciğinde söledği gibi havuzlu hana gidersen mağazalarda yardımcı olacaklardır sana biz annemle öyle yaptık girdik mağazanın birine aldık ve çıktık zaten çok fasla birsey alma çok çabuk büyüyor. toplam alacakların 250 tl geçmez.

Son düzenleme:
kızlar yarın eminönüne gidiyorum neler alabilirim liste yapmak istiyorum gidenler neler aldı
bi daha bidaha gidemem cevaplarınız icin şimdiden teşekkürler

sen havuzluhana gir zaten seni kapıyolar içeri girince kendini kaybediyosun okadar güzel ve heyecan verici seyler varki en alttaki dükkanda liste var iste oradan ona göre alısverıs yaparsın nakitte güzelde indirim yaptılar bize kolay gelsin

FACEBOOK eliferen bebek nikah şekerleri
bebek şekerleri,kapı süsleri,sepetler,takı yastıkları süslemelerde ihtiyaç duyacağınız herşey kapıda ödeme sistemi ile güvenli alışveriş.
ayrıca nikah şekeri,sünnet şekeri ve süslemeleri ile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…