Emir vaki misafir?

Buradaki kadınların genel sorunu insanlara hayır diyememek.
Sizin sorununuz da bu.
Eşiniz hayır diyemiyorsa siz deyin geri arayıp.
Ayrica eşiniz gitsin bi kafede görüşsün gelsin eşim hamile rahatsız desin bitti bu kadar yani.
Siz 2 çocuğu bana bırakın demissiniz bu çok büyük bir hata.
Emanet çocuk başlarına bir şey gelse napicaksiniz?
Kimse çocuğum yaramaz demez sizi suçlar herkes.

Öyle birşey demedim hanımefendi,yorumlarda okuduğunuzu yanlış anlamışsınız. Dedim ki anne baba daha çok yoruyor,çocukları bana bıraksalar daha sakin geçer başım ağrımaz dedim. Kimseye bana bırakın diye bişey söylemedim.

Çocukları siz kendi agzinizla anlattınız nasıl baş edeceksiniz ?
Mecbur musunuz elalemin çocuğunu eylemeye?
Akrabaysa akraba herkes baksın kendo çocuğuna?
Allah korusun karnınıza bi tekme atsalar napicaksiniz?
Veya birbirlerine zarar verseler bir anlık bir şey.
Çok zor emanet çocuğa bakmak.

İnsanlara da hayır demiyorum diye birşey yok,hayır diyorum. Eşimi aradığı için konuşmaya dahil değildim.
Eşim konuşup kuzeni geliyorum görüşelim diyince hayır demedi.
Bana yansıyınca konu ben kimseyi çekemem git görüş dedim. Mesele emir vaki yapmaları. Geliyoruz diyorlar yani müsaitmisiniz görüşelim diye bir kavram yok.

Pardon o zaman diğer yorumumu da geri alıyorum okumayın:)

Yorumun yanlış anlaşılmış,misal verdim yani. Bana bıraksın gitsinler derken misal verdim daha rahat geçer zamanım diye :))

evet sen bide hamilesin . üzme kendini. disarda vakt gecirmeye calissaniz cocuklar yorulunca uyurlar belki evde bol bol

Yok canım üzmüyorum kendimi niye üzeyim.
Dışardaydık 1 saat gidip görüşelim dedik,şimdi de emir vaki bir şekilde yine “ jameya da yoruldu başka yere geçmeyelim eve geçelim” dediler

Yok canım üzmüyorum kendimi niye üzeyim.
Dışardaydık 1 saat gidip görüşelim dedik,şimdi de emir vaki bir şekilde yine “ jameya da yoruldu başka yere geçmeyelim eve geçelim” dediler

Allah razi olsun deseydin keske herkez sizin gibi böyle ince düsünceli olsa deseydin. ha bide lohusayken mutlaka gel beklerim de

Esimgil 10 kardes olduklari icin gelen herkes yakin oluyor ister ostemez. Kimse kardesinin evi dururken bir gece iki gece kalmak icin otele gitmez.

Yok artık ya. Kabul etmeyin o kadar da değil.
Vallahi gelenler genel de esimin kardesleri, kaynanam ve kayinbabam oldugu icin ve sehir sisindan geldikleri icin mecbur kabul ediyorum. Bir iki gece icin kalp kirmak istemiyorum. Aslinda bir zararlari da yok ama misafir sevmeyen birisi icin stres kaynagi iste.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…