Emir vaki misafir?

Bu konuda kesinlikle çok katıyım doğum olduktan sonra öyle zırt pırt gelemezler. Gelirse gider görüşür dışarıda. Yok öyle bir dünya ben onun dengesiz akrabalarını çekmek zorunda değilim. Şimdi idare ederim sorun etmem ki bu son olucak bidaha gelirlerse kesinlikle ben arar kendim söylerim ne gerekiyorsa.insanların yüzsüzlükleri ciddi anlamda bitmiyor ya.

Sancim var ağrım var kalkamıyorum yerimden de ki insanın hep uykusu oluyor hamileyken seni yormaya hakları yok ki iyi değilim de eşine jameya hasta hamile malum başka zaman gelirsiniz desin doğumdan sonra gelsinler hayırlı olsuna tabi kalmaya deil

Evlenince kardes bile o sekilde biz geliyoruz diyip gelemez bi de kuzen yani tavrinizi koyun rahatsiz oluyorum diyin... Elalemin cocugunu cekmek zorunda degilsiniz... Yeni evliyim esiin kuzeninin yaramaz cocuklari evime zarar verse ciddi kriz yasariz evde

Ay yok biter mi. Biz olsam bin kere düşünürüz (düşünüyoruz da) ama böyle insanlarda yok ne yazık ki düşünme yeteneği. Yapabilirsen ne mutlu :) umarım yaparsın ve anlarlar da. Hayırlısı inşallah. :)

Eşime tekrar arattırıp hasta oldugunu kusura bakmayın vb sebeple iptal ettirirdim ve fazlada samimi olmazdım bu tarz insanlarla, bu kadar yaramaz çocuk ve ilişki düzeyi bozuk aileyle kuzenim bile olsa mesafemi çizer seviye koyardım..siz hayır diyemedikçe daha çok yıpranırsınız alışmışlar orda burda vakit geçirmeye evde oturup çocuk büyütmek daha zor geliyor herhal.

Bu arada bir anımı anlatmak istiyorum yeni alınan eşyamı fırın misafir çocugu çevire çevire bozmuştu düğmesini ondan sonrada fırınım iflah olmadı koskoca fırın düşünün o zamanlar ses çıkaramadım yeni evli sayılırdım yıllar yıllar önce, sadece kısık bir sesle canım oynamasan fırınla diyebilmiştim bir kere anneside bunu duymuş hiç müdshele etmedi fırınımın düğmesi bozulana kadar göz yumdu, arkamdanda ne kıymetli fırını varmış diye dedikodumu yapmış, yani malını, ruhunu koru terbiyesiz insanlara yaranılmaz, şimdiki aklım olsa amnesine direk uyarımı yapar fırınımın yanına bile yaklaştırmazdım, kim alınırsa alınsın herkez çocuguna terbiye versin ki 2 çocuk büyüttüm, çocuklarımdan dolayı rahatsızlık vermemek için anneme bile sık gitmezdim, gidersem de çocuklarım oyuncak dışında hiçbirşeyle oynamaz, karıştırmaz hep peşinde koşmaktan çocuklarımın misafirlik yapamazdım..Siz anlayın artık kıssadan hissemden..

Valla esimin ailesi tarafindan herkes oyle. Hep emrivaki yaparlar. Hatta eskiden haber bile vermiyorlardi. Ben bir iki kez gorumceme dolayli yoldan haber verilmeden misafirlige falan gidilmez dedim de artik gelmeden yarim saat once ariyorlar allah razi olsun.

Ay çocuklardan çok büyüklerin nazı bitmiyor inanın.
Aralarında anlaşamıyorlar diye biz arada kalıyoruz. Valla bidaha böyle birşey yapamayacaklar eşime de akrabasına da bağırıp çağırıcam en sonunda.

Yatısız misafir yine iyide birde çocuklu yatılı misafir haber vermeden hiç uygun drğil, verselerde yatılı zırt pırt gidilmezki 2 haftada 1, otelmi orasiki..

Eşimin genel akrabalarıyla mesafeliyim yani evime kalmaya annesi dahi gelmez. Ablaları başka şehirden geldiğinde annesinde buluşuruz genelde.
Ama bunlar biz geliyoruz yoldayız size de uğrayalım veya dışarda görüşelim diye direk söylüyorlar eşim de bişey diyemiyor. Bide aşırı tutarsızlar yani kendi aralarında konuşmuyorlar eşiyle ben ayrı,kuzenle eşim ayrı konuşuyor. İyice sinirlerimi bozdular bugün.

Evde yokuz demek o kadar mı zor..

Yatısız misafir yine iyide birde çocuklu yatılı misafir haber vermeden hiç uygun drğil, verselerde yatılı zırt pırt gidilmezki 2 haftada 1, otelmi orasiki..
Genel de misafirlerim hep yatilidir. Bir bucuk yilliyim. Evlendigimden beri mutlaka iki haftada bir pat diye yatili misafirim gelir
Valla ben artik yatili gelmeyene gözlerimden kalp çıkartarak bakiyorum

Genel de misafirlerim hep yatilidir. Bir bucuk yilliyim. Evlendigimden beri mutlaka iki haftada bir pat diye yatili misafirim gelir

Kusura bakmayın da sizdede sorun var gereksiz yere ve çok yakınım değilse 1.derece yakın herkes otele gitsin yatılı misafir sevmiyorum, kimsedede kolay kolay kalmam başkasının evindede kalmayı sevmiyorum..Annemde uzaktır gittiğimde 3 günden fazlası boguyor beni..

cok negatifsiniz. Benimde bir cocug sakin biride tam tersi:) misafir berektir

Ne demek ya ne kıymetli fırını varmış :)
Kıymetli tabi para veriliyor o eşyaya. Terbiyesizmiş gerçekten. Sonuçta bedavadan gelmiyor o eşyalar eve ve kullanılan birşey.
Hem gelip zarar veriyor hem pişkin pişkin
Dedikodu yapıyor.

Yok artık ya. Kabul etmeyin o kadar da değil.

walla ararim kabul etmem . hamileymissinde . siz sormadiniz bana ama musait degilim kusura bakmayin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…