Vermezsiniz tabii ki ama sadece fiziki değil psikolojik olarak da zarar. Eşinle ilişkini bilemiyorum ama şahsen oğlumun öyle kavgacı tipleri görmesini istemem. Bizim evimizde (çok şükür) hiç ses yükselmez, oğlumun da böyle şeyler öğrenmesini/ böyle şeyler yüzünden korkmasını istemem. Pek tabii sen de istemezsin eminim. Bence yavaş yavaş azaltmaya bak bu misafirlik işini. Doğuma bir şey kalmamış, bebek doğduktan sonra pat diye kesemezsin çünkü ayaklarını. Bu sefer de bebek görme bahanesi ile dadanırlar bence.
Gece 3lere kadar o cocuklar nasıl duruyor dışarda sorumsuz şey
Sen ara deki anneme gidicem kalmaya malum hamileyim sancim var de salla bunu eşin kabul etmezse fenalaş gitsin bı cinnete bakar
Bu konuda kesinlikle çok katıyım doğum olduktan sonra öyle zırt pırt gelemezler. Gelirse gider görüşür dışarıda. Yok öyle bir dünya ben onun dengesiz akrabalarını çekmek zorunda değilim. Şimdi idare ederim sorun etmem ki bu son olucak bidaha gelirlerse kesinlikle ben arar kendim söylerim ne gerekiyorsa.insanların yüzsüzlükleri ciddi anlamda bitmiyor ya.
Evlenince kardes bile o sekilde biz geliyoruz diyip gelemez bi de kuzen yani tavrinizi koyun rahatsiz oluyorum diyin... Elalemin cocugunu cekmek zorunda degilsiniz... Yeni evliyim esiin kuzeninin yaramaz cocuklari evime zarar verse ciddi kriz yasariz evde
Yatısız misafir yine iyide birde çocuklu yatılı misafir haber vermeden hiç uygun drğil, verselerde yatılı zırt pırt gidilmezki 2 haftada 1, otelmi orasiki..Valla esimin ailesi tarafindan herkes oyle. Hep emrivaki yaparlar. Hatta eskiden haber bile vermiyorlardi. Ben bir iki kez gorumceme dolayli yoldan haber verilmeden misafirlige falan gidilmez dedim de artik gelmeden yarim saat once ariyorlar allah razi olsun.
Valla esimin ailesi tarafindan herkes oyle. Hep emrivaki yaparlar. Hatta eskiden haber bile vermiyorlardi. Ben bir iki kez gorumceme dolayli yoldan haber verilmeden misafirlige falan gidilmez dedim de artik gelmeden yarim saat once ariyorlar allah razi olsun.
Evde yokuz demek o kadar mı zor..Eşimin genel akrabalarıyla mesafeliyim yani evime kalmaya annesi dahi gelmez. Ablaları başka şehirden geldiğinde annesinde buluşuruz genelde.
Ama bunlar biz geliyoruz yoldayız size de uğrayalım veya dışarda görüşelim diye direk söylüyorlar eşim de bişey diyemiyor. Bide aşırı tutarsızlar yani kendi aralarında konuşmuyorlar eşiyle ben ayrı,kuzenle eşim ayrı konuşuyor. İyice sinirlerimi bozdular bugün.
Genel de misafirlerim hep yatilidir. Bir bucuk yilliyim. Evlendigimden beri mutlaka iki haftada bir pat diye yatili misafirim gelirYatısız misafir yine iyide birde çocuklu yatılı misafir haber vermeden hiç uygun drğil, verselerde yatılı zırt pırt gidilmezki 2 haftada 1, otelmi orasiki..
Valla ben artik yatili gelmeyene gözlerimden kalp çıkartarak bakiyorumEşimin genel akrabalarıyla mesafeliyim yani evime kalmaya annesi dahi gelmez. Ablaları başka şehirden geldiğinde annesinde buluşuruz genelde.
Ama bunlar biz geliyoruz yoldayız size de uğrayalım veya dışarda görüşelim diye direk söylüyorlar eşim de bişey diyemiyor. Bide aşırı tutarsızlar yani kendi aralarında konuşmuyorlar eşiyle ben ayrı,kuzenle eşim ayrı konuşuyor. İyice sinirlerimi bozdular bugün.
Kusura bakmayın da sizdede sorun var gereksiz yere ve çok yakınım değilse 1.derece yakın herkes otele gitsin yatılı misafir sevmiyorum, kimsedede kolay kolay kalmam başkasının evindede kalmayı sevmiyorum..Annemde uzaktır gittiğimde 3 günden fazlası boguyor beni..Genel de misafirlerim hep yatilidir. Bir bucuk yilliyim. Evlendigimden beri mutlaka iki haftada bir pat diye yatili misafirim gelir
Valla ben artik yatili gelmeyene gözlerimden kalp çıkartarak bakiyorum
cok negatifsiniz. Benimde bir cocug sakin biride tam tersi:) misafir berektirdaha 2 hafta önce istanbuldan eşimin halasının oğlu,eşi ve iki tane çocuğu.. gelmişlerdi ve yine emir vaki bir şekilde. Her zaman olduğu gibi. Sorun ne diye soracak olursanız çocuklar çok yaramaz. İki tane canavar çocukla ordan oraya zırt pırt nasıl gelir insan anlam veremiyorum. Cocuklar ciddi anlamda problemli.
Ne dur kelimesinden anlıyorlar,ne ağzından küfür eksik oluyor,ne eli kolu duruyor. Annesini bile dövmüşlüğü var 3 yaşında çocuk.
Çocuklar kesinlikle suçsuz tabi ki aileden kaynaklanıyor çünkü anne baba da insan gibi davranmıyorlar.
Ve çocukların bu derecede hırçın olmasının sebebi anne ile baba yüzünden.
Çocukların önünde birbirilerine hakaret etmeler mı desem,ki bizden bile çekinmiyorlar. Sonrasında çocuk aynı şekilde bizimle argo konuşur.
Zaten geldiklerinde çocuklar peşinde koşuyorlar,hiç oturup bişey konuşmuyoruz yani bütün gün böyle geçiyor. En son evime geldiklerinde duvarları renkli boyayla boyadılar,ünitemi çizik çizik yaptılar.
Tamam bunlar sorun değil yine bişey demem çocuk sonuçta ama dur diyen yok.
Saat sabahın 5 inde evin içinde koşturan çocuk mu olur yahu? Anneleri uyumuyor diye çocuklar da uyumuyor ve bağırıp koşturuyorlar. Anne de sinir krizi geçirip çocuğu dövmeye başlıyor en sonunda.
Yani anlayamadığım böyle çocuğu olan gerçekten nasıl misafirliğe gidebiliyor? Şahsen ben olsam gitmem.
Otururum evimde çocuklarımı eğitmeye uğraşırım,anlamıyorlarsa da kimsenin kafasını patlatmam bu şekilde. Yanlış da anlaşılmasın benim asıl rahatsız olduğum kişi anne ve baba.
Daha geçen gün konuştum çocuğun durumu iyi değil bir pedagog ile görüşmelisin dedim.
Anne babanın kavgasına birebir şahit olmuş ve evin çeşitli yerlerinde kakasını yapıyormuş.
Ama hanımefendinin kocası dışında gözü birşeyi görmüyor.
Daha gelmeden sinirlerimi bozdular yani :) birde emir vakilik var. Biz geliyoruz!
İnsan biraz düşünceli olmalı.
Bu arada bir anımı anlatmak istiyorum yeni alınan eşyamı fırın misafir çocugu çevire çevire bozmuştu düğmesini ondan sonrada fırınım iflah olmadı koskoca fırın düşünün o zamanlar ses çıkaramadım yeni evli sayılırdım yıllar yıllar önce, sadece kısık bir sesle canım oynamasan fırınla diyebilmiştim bir kere anneside bunu duymuş hiç müdshele etmedi fırınımın düğmesi bozulana kadar göz yumdu, arkamdanda ne kıymetli fırını varmış diye dedikodumu yapmış, yani malını, ruhunu koru terbiyesiz insanlara yaranılmaz, şimdiki aklım olsa amnesine direk uyarımı yapar fırınımın yanına bile yaklaştırmazdım, kim alınırsa alınsın herkez çocuguna terbiye versin ki 2 çocuk büyüttüm, çocuklarımdan dolayı rahatsızlık vermemek için anneme bile sık gitmezdim, gidersem de çocuklarım oyuncak dışında hiçbirşeyle oynamaz, karıştırmaz hep peşinde koşmaktan çocuklarımın misafirlik yapamazdım..Siz anlayın artık kıssadan hissemden..
cok negatifsiniz. Benimde bir cocug sakin biride tam tersi:) misafir berektir
Genel de misafirlerim hep yatilidir. Bir bucuk yilliyim. Evlendigimden beri mutlaka iki haftada bir pat diye yatili misafirim gelir
Valla ben artik yatili gelmeyene gözlerimden kalp çıkartarak bakiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?