siz geliyorsunuz biz evde yokuzcok üzüldük bi dahakine ins?
15 günde bir kuzen evine yatıya gelmek icin ne gibi bir sebepleri var?
Şu hamile halinizle gelmeyin demeyen siz suçlusunuz. Çocuğunuzu düşünün, nasıl tahammül edeceksiniz, yazık değil mi bebeğinize?
Gezmeyi seven bir çift. evde zaman geçirmiyorlar zaten çocuklar yollarda büyüdü desem?
Düşüncesiz oldukları kesin ona diyecek lafım yok, çocuklar benim eşyalarıma zarar verse yapmamalrı gerektiği konsunda uyarırım bence öenmsiz bir konu değil. Yaramaz çocuğu olan evinden çıkmasın çocuğunu eğitsin eğitemiyorsa da kimseyi rahatsız etmedin kısmına katılmıyorum, yaramaz çocuklular hiç bir yere gitmesin o zaman muhtemelen zaten her yere gitmiyorlardır sizi aileden sanıp gelmişler belli ki.
Evet haklisiniz senede bir unite degistirmiyoruz nihayetinde ben de dayanamazdim sanirim bu kadarina .Kazayla bir sey olur amenna ama anne baba goz yumuyorsa mumkun degil.Düşüncesiz oldukları kesin ona diyecek lafım yok, çocuklar benim eşyalarıma zarar verse yapmamalrı gerektiği konsunda uyarırım bence öenmsiz bir konu değil. Yaramaz çocuğu olan evinden çıkmasın çocuğunu eğitsin eğitemiyorsa da kimseyi rahatsız etmedin kısmına katılmıyorum, yaramaz çocuklular hiç bir yere gitmesin o zaman muhtemelen zaten her yere gitmiyorlardır sizi aileden sanıp gelmişler belli ki.
Gezmeyi seven bir çift. evde zaman geçirmiyorlar zaten çocuklar yollarda büyüdü desem?
Bu sekil gittikleri yerden nasil anliyorlar ki
bilincsiz bir anne ve baba daha maalesefBöyle alıştılar. En son anne baba birbirine girip hakaretler yağdırıyorlar işte.
Biz de bakıp kalıyoruz. Ama eşime söyledim siz görüşün benim kafam bu kızı kaldırmaz diye. Anne de sorunlu yanlız en son anaokulunda çocuğu sorun yaşamış diğer çocuklarla,öğretmen uzaklaştırma verdi diye öğretmeni işten çıkarttırmanın peşine düşmüş.
O zaman evde yokmuş taklidi yapacaksınız başka çare yok. Eşinize de çok yoruluyorım acaba evde yokmuş gibi m yapsak diyin bakalım tepskisi ne olacakBir yere gitmiyorlar değiller,evde durmuyorlar ki.
Bak istanbuldan 2 hafta önce geldiler,görüştük bir yerde yemek yedik,sonra başka bir kafeye geçtik 3 gibi kalktık. İstanbula döndüler o gün kalmadılar. Ama şimdi yine istanbuldan geliyorlar buraya.
Yarın giderler 1 hafta sonra tekrar çıkar başka yere giderler yani öyle gezmeyen birileri değiller.
Gelmesinler diye de düşünmüyorum ama çocukları görseniz inanın hak vereceksiniz.
Yaramaz olmalarının sebebi anne ve babadan kaynaklanıyor çümkü birbirilerine karşı saygıları yok. Çocuk da bunu görünce hırçın bir çocuk oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?