Emir vaki misafir?

Jameya

Guru
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2015
14.299
13.971
298
daha 2 hafta önce istanbuldan eşimin halasının oğlu,eşi ve iki tane çocuğu.. gelmişlerdi ve yine emir vaki bir şekilde. Her zaman olduğu gibi. Sorun ne diye soracak olursanız çocuklar çok yaramaz. İki tane canavar çocukla ordan oraya zırt pırt nasıl gelir insan anlam veremiyorum. Cocuklar ciddi anlamda problemli.
Ne dur kelimesinden anlıyorlar,ne ağzından küfür eksik oluyor,ne eli kolu duruyor. Annesini bile dövmüşlüğü var 3 yaşında çocuk.
Çocuklar kesinlikle suçsuz tabi ki aileden kaynaklanıyor çünkü anne baba da insan gibi davranmıyorlar.
Ve çocukların bu derecede hırçın olmasının sebebi anne ile baba yüzünden.
Çocukların önünde birbirilerine hakaret etmeler mı desem,ki bizden bile çekinmiyorlar. Sonrasında çocuk aynı şekilde bizimle argo konuşur.
Zaten geldiklerinde çocuklar peşinde koşuyorlar,hiç oturup bişey konuşmuyoruz yani bütün gün böyle geçiyor. En son evime geldiklerinde duvarları renkli boyayla boyadılar,ünitemi çizik çizik yaptılar.
Tamam bunlar sorun değil yine bişey demem çocuk sonuçta ama dur diyen yok.
Saat sabahın 5 inde evin içinde koşturan çocuk mu olur yahu? Anneleri uyumuyor diye çocuklar da uyumuyor ve bağırıp koşturuyorlar. Anne de sinir krizi geçirip çocuğu dövmeye başlıyor en sonunda.
Yani anlayamadığım böyle çocuğu olan gerçekten nasıl misafirliğe gidebiliyor? Şahsen ben olsam gitmem.
Otururum evimde çocuklarımı eğitmeye uğraşırım,anlamıyorlarsa da kimsenin kafasını patlatmam bu şekilde. Yanlış da anlaşılmasın benim asıl rahatsız olduğum kişi anne ve baba.
Daha geçen gün konuştum çocuğun durumu iyi değil bir pedagog ile görüşmelisin dedim.
Anne babanın kavgasına birebir şahit olmuş ve evin çeşitli yerlerinde kakasını yapıyormuş.
Ama hanımefendinin kocası dışında gözü birşeyi görmüyor.
Daha gelmeden sinirlerimi bozdular yani :) birde emir vakilik var. Biz geliyoruz!
İnsan biraz düşünceli olmalı.

22:30 GÜNCEL!!!
Arkadaşlar eşim arayıp jameya yoruluyor dinlenecek sonra görüşelim dedi,aradan yarım saat sonra “oğlum özledik 1 saat görüşseydik” diye msj atmış :):):)
Neyse dedik hadi çıkıp bi kahve içelim,kalkalım derken kuzen “ne yapalım o zaman jameya yorulmuştur eve geçelim başka yere gitmeyelim” dedi :):):) şimdi eve geçiyoruzzzzzzz!!!!

Son düzenleme:
Düşüncesiz oldukları kesin ona diyecek lafım yok, çocuklar benim eşyalarıma zarar verse yapmamalrı gerektiği konsunda uyarırım bence öenmsiz bir konu değil. Yaramaz çocuğu olan evinden çıkmasın çocuğunu eğitsin eğitemiyorsa da kimseyi rahatsız etmedin kısmına katılmıyorum, yaramaz çocuklular hiç bir yere gitmesin o zaman muhtemelen zaten her yere gitmiyorlardır sizi aileden sanıp gelmişler belli ki.

Şu hamile halinizle gelmeyin demeyen siz suçlusunuz. Çocuğunuzu düşünün, nasıl tahammül edeceksiniz, yazık değil mi bebeğinize?

Beni aramıyorlar canım eşimi arıyorlar. Ya geldiklerinde evde yemek yemiyorlar zaten bi uyumak için geliyoruz eve. Ama sabah 5 de uyudukları için haliyle uyunmuyor.
Gelirler dışarı çıkar yemek yeriz,ordan bi kafeye geçer 2 3 e kadar bişeyler içeriz,ordan da eve gelir sabah 5 e yakın uyurlar işte. Ben tabiki öyle bir durumda erken uyurum ama insan düşünmeli bu durumda eşimde sabah işe gidecek.
Kızın annesi 2 saat uzaklıkla belki de oraya giderler kalmaya bilemiyorum ama yine de sinir bozucu değil mı? .

bu tür durumlarda ben ufak yalanlardan zarar gelmez diye düşünüyorum
gördüğüm kadarı ile bir de hamilesiniz
hiç boşuna kendinizi yupratmayın uydurun bir bahane

Gezmeyi seven bir çift. evde zaman geçirmiyorlar zaten çocuklar yollarda büyüdü desem?

evet sen bide hamilesin . üzme kendini. disarda vakt gecirmeye calissaniz cocuklar yorulunca uyurlar belki evde bol bol

Hamile hamile boyle problemli bir aileyle zirt pirt nasil ugrasiyorsunuz ? Esiniz evde yokuz diyemiyor mu ?Bir yere gitmeyecekseniz de çıkın yeter ki gelmesinler ya .

Bir yere gitmiyorlar değiller,evde durmuyorlar ki.
Bak istanbuldan 2 hafta önce geldiler,görüştük bir yerde yemek yedik,sonra başka bir kafeye geçtik 3 gibi kalktık. İstanbula döndüler o gün kalmadılar. Ama şimdi yine istanbuldan geliyorlar buraya.
Yarın giderler 1 hafta sonra tekrar çıkar başka yere giderler yani öyle gezmeyen birileri değiller.
Gelmesinler diye de düşünmüyorum ama çocukları görseniz inanın hak vereceksiniz.
Yaramaz olmalarının sebebi anne ve babadan kaynaklanıyor çümkü birbirilerine karşı saygıları yok. Çocuk da bunu görünce hırçın bir çocuk oluyor

Evet haklisiniz senede bir unite degistirmiyoruz nihayetinde ben de dayanamazdim sanirim bu kadarina .Kazayla bir sey olur amenna ama anne baba goz yumuyorsa mumkun degil.

Gezmeyi seven bir çift. evde zaman geçirmiyorlar zaten çocuklar yollarda büyüdü desem?

O zaman eşinize bir dahaki sefere kabul etmemesini söyleyin.
Hatta bu sefer icin de , arasın ben unutmuşum, bizim programımız var maalesef bir dahaki sefere desin.
Bir kaç kere reddedince anlar onlarda.
Böyle bir strese dıdının dıdısı için gerek yok

Bence artık eşinizle konuşun ve onlar eşinizi aradıklarında bahaneler sunsun gelmemeleri için. Direkt müsait değiliz diyemiyorsa her seferinde başka bir şey bahane etsin.

Bu sekil gittikleri yerden nasil anliyorlar ki

Böyle alıştılar. En son anne baba birbirine girip hakaretler yağdırıyorlar işte.
Biz de bakıp kalıyoruz. Ama eşime söyledim siz görüşün benim kafam bu kızı kaldırmaz diye. Anne de sorunlu yanlız en son anaokulunda çocuğu sorun yaşamış diğer çocuklarla,öğretmen uzaklaştırma verdi diye öğretmeni işten çıkarttırmanın peşine düşmüş.

iğrendim bu aileden de cocuklarından da midem kalktı yemin ederim
hamile kadınsın gelmesinler de bitsin bu ne yani

bilincsiz bir anne ve baba daha maalesef

O zaman evde yokmuş taklidi yapacaksınız başka çare yok. Eşinize de çok yoruluyorım acaba evde yokmuş gibi m yapsak diyin bakalım tepskisi ne olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…