Emir vaki misafir?

Hey Allahım ya nasıl bir yüzsüzlük bu. Bende misafir severim ama böyle emir vakilik oldu mu gerçekten sinir oluyorum.
Uzaktan geliyorlar diye birşey demedim zaten ama şuan gerçekten düşünceli davranmalılar.
Onlar böyle diye herkes bu şekilde hareket etmez yani.
Ben kimseye yapmıyorum böyle emir vakilik. Tamam yakın görüyorsun,ailedeniz ama senin çocukların çok zor iki çocuk siz ailecek zor insanlarsınız yani. Bunu düşünecek yaştalar ama yok. Şimdi de kavgalılarmış aradılar akşam görüşelim bir saat jameyayı da özledik diyorlar.

Yani tamam eşin de kendince haklı ama bir olur, hadi bilemedin iki olur. Gerisi fazla yani. Misafir de misafir gibi değil ki, insan evde değiliz diye en azından numara yapar. Bence eşin hayır demeyi öğrenmeli. Yoksa işin çok zor. Yarın bir gün o çocuğun senin çocuğuna zarar vermeyeceği ne malum?

Kımıl zararlısı bir aile daha. Evlerden ırak böyle akrabalar bir de sürekli ürüyor bunlar. Toplumdan izole yaşamaları gerekirken milletin evine yatıya gidiyorlar bir de.

:)))) torhmuna çok güldüm ya:)))
Evet gidilmemeli yatılı olarak. İşgal ediliyoruz resmen sabahlara kadar :))

Yazik cocuklara. Demek ki dogru duzgun bir duzenleri yok. Ne kadar dusuncesiz anne babalar.

Malesef yok.
Düzen yok kesinlikle ve bu benim bile canımı sıkıyor. Üzülüyorum o çocuklara. Gözler kıpkırmızı,konuşmakta zorlanıyorlar anne yatağa girse uyuyacaklar ama anne oturmakta ısrarlı.. öyle yani.

Ben şimdiden söyledim zaten bebek doğduktan sonra böyle zırt pırt gelmeyecekler diye. O zaman cidden ağır konuşurum gerekirse ben tepkimi koyarım onlara karşı. Zarar verecek pozisyonda olamaz,ama onları örnek almasını da istemem açıkçası. Çocuğa dokunacak duruma gelmelerine izin vermem ki.

Sizin caniniza kastiniz mi var? Hamile hamile bu aileyi misafir ediyorsunuz. Eşiniz ile konuşup bir daha istemiyorum demek bu kadar zor mu? Hayır kelimesini kullanmayı öğrenin artık eşiniz üzülmesin diye katlanmayin bu eziyete

Geldiklerinde salonda bir koltuga yatak acin kendinize erken dogum riskim var doktor ayaga kalkmak yok dedi diyin. Ve ilavetende ay iyiki geldiniz bana yardimci olursunuz ne guzel diye ekleyin. Sonra alin kumandayı elinize kuzencim bana bir bardak su verirmisin kuzencim ah bi cay koysan vs vs devam edin. Bir daha sanmiyorum gelsinler :2

Bunlar sorun değil demişsiniz ama bence sorun
Senin çocuğun o eve gittiğinde bu hareketleri tekrarladığında o kadın olsun sorun değil çocuktır diyecek mi sanıyorsun ki ?

Para veriliyor onlara , elbette sorun .
Annesi için sorum değilse boyatsında gitsin duvarı , üniteyide yenilesin bakalım sorun mu değil mi

Aynı görümcemin çocuğu
12 yaşındaki çocuk kırlentlerle ev yapar kendine
Yemek masasına çıkıp yere atlar
Gözüme yastıkla vurur vs
Anneside elinde telefon pişkin pişkin abimin evi çocuk o der
Ben hiçbir şekilde misafir kabul etmiyorum
Gelen edebinle gelsin çocuk fakan dinlemem kapı dışarı ederim

Geldiklerinde sadece yatmaya geliyorlar öyle birşeyle uğraştığım yok. Yani yemekti çaydı vs dışardan yiyip içiyoruz. Evde yemek yemiyorlar o konuda haklarını yemem.
Gelirler dışarda görüşürüz yer içeriz gece 2,3 gibi eve geçer sabah 5 de filan uyuruz :))
Ama kafam ciddi anlamda kaldırmıyor o çocukları ve anneyi.
Bi kafede 3 saat oturuyoruz yemek yiyoruz ama yer yerinden oynuyor.
Ordan başka mekana geçmek istiyorlar. Orda da yer yerinden oynuyor. Eve geliyoruz gecenin 3 ünden 5 ine kadar yer yerinden oynuyor anne kriz geçirip çocuğu dövüyor :))
Yani bana dokunan bişey yok baktığın zaman sadece kafam şişiyo.
Benim zazar gördüğüm tek şey o.

Sorun tabi ki ama birşey demedim görmemiştim de açıkçası,sonradan gördüm yaptıklarını.
Anne baba biraz daha dikkatli olsa çocuklar öyle olmayacaktır eminim zaten. Ben çocuklarda suç bulmuyorum tam tersine dengesiz büyüdükleri için üzülüyorum.

Aileden yüz buluyorlar
Önlem alınmazsa aynı karakterde büyürler

Dibine kadar haklisin malesef ama uzuldum cocuklara ya Benim oglum da cok sahit oldu Benim esimle kavgalrima bana vurdugu anlara kavga gurultuye filan hep ki bi yasinda bile yoktu cok uzuluyorum.

Şiddet mı vardı? Peki durumu psikolojisi nasıl şuan?
Neden izin verdiniz böyle birşeye
O çocuk belki bilinçli olmayabilir ama daha sonra bu şiddet olaylarına şahit olursa psikolojisi çok kötü olur.

Vermezsiniz tabii ki ama sadece fiziki değil psikolojik olarak da zarar. Eşinle ilişkini bilemiyorum ama şahsen oğlumun öyle kavgacı tipleri görmesini istemem. Bizim evimizde (çok şükür) hiç ses yükselmez, oğlumun da böyle şeyler öğrenmesini/ böyle şeyler yüzünden korkmasını istemem. Pek tabii sen de istemezsin eminim. Bence yavaş yavaş azaltmaya bak bu misafirlik işini. Doğuma bir şey kalmamış, bebek doğduktan sonra pat diye kesemezsin çünkü ayaklarını. Bu sefer de bebek görme bahanesi ile dadanırlar bence.

Sen ara deki anneme gidicem kalmaya malum hamileyim sancim var de salla bunu eşin kabul etmezse fenalaş gitsin bı cinnete bakar

O zaman çıkmayın onlarla dışarı bir bahane bulun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…