Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları emirhan bebeğin resimleri

nurgunhan

2. melegini bekliyor :)
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2008
1.342
31
158
44
güzel anneler işte hayatımın aşkı oğlum karşınızda:1rolleyes: bugün tam 9 günlük minik kuzum ellerinizden öper teyzeleri maşallah çekmeyi unutmayın lütfen

Son düzenleme:
maşallah nurgüncüm. çok tatlı.. bi de çapkın çapkın gülümsememiş mi? Allah analı babalı sağlık sıhhatle büyütmeyi nasip etsin inşallah.. darısı başıma

Ay maşallahhh allahım nazarlardan korusunnnnnn

ya arkadaslar boyle gulumseyen bebeklerın resımlerını koymayın nazar deger gercekten yaa

Maaşallah Allah sizlere bağışlasın çok tatlı yavrun. Darısı bizlerin başına inşallah...

oyy oyy oyy beyaz melek çok güsell allahım banada bizede göstersin rabbim sağlıkla buyusun emirhan

:asigim:hıhhh bu çirkinemi nazar değecekmiş..maşallah..çirkin be buu...dünya çirkini annesii..yerimseniben

ay.yy canım çok tatlı maşşalh ya ALLAH analı babalı etsin sağlıklı uzun ömürlür versin inş.

canım bebek izmirde hangi hastanede oldu bizde nasipse haftaya izmirde yapıcaz doğumu :)

canım beni maşşallah allah anneli babalı büyütsün sağlıkla sıhhatle.hayırlı ömürlü olsun şansı bahtı açık olsun tebrik ediyorum annesi senide bebeğinide kocaman öpüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…