Emirvaki misafir round 2!!!!

Keşke biz misafirliğe gidiyoruz deseydiniz bir dahadaki sefer evde yokuz deyin ne anlayışsız insanlar var hem hamilesin seni yormaya nasıl daynıyorlar...

Gelmedi canım msj çekti yarım saat sonra gelmiyoruz diye :)
Anladı sonradan düşününce heralde.

Size biri misafirim var dediğinde bunu bir kabul olarak mı kabul edersiniz peki onu sorayım öncelikle? Çünkü ben bunu müsait değilim olarak kabul ediyorum.
Karşınızdaki muhattabiniz böyle incelikte bir şahıs olmadığına göre ondan ne bekliyorsunuz ki? Sizde ona onun gibi kaba sert düşüncesiZ olmadiginiz sürece daha çok buraya konu acarsiniz. Evde değiliz musait değiliz diyeceksiniz bitti

Karşınızdaki muhattabiniz böyle incelikte bir şahıs olmadığına göre ondan ne bekliyorsunuz ki? Sizde ona onun gibi kaba sert düşüncesiZ olmadiginiz sürece daha çok buraya konu acarsiniz. Evde değiliz musait değiliz diyeceksiniz bitti

Ben bu insanı defalarca red ettim.
Bu ilk gelişi değil,ilk geliyorum diyişi değil.
Hiç bir türlü anlamıyor. Geçen ay bile keyfim yok diyerek red ettim iki defa.
Daha ne kadar net olayım ki.
Anladı ama gelmedi zaten.

Ben bu insanı defalarca red ettim.
Bu ilk gelişi değil,ilk geliyorum diyişi değil.
Hiç bir türlü anlamıyor. Geçen ay bile keyfim yok diyerek red ettim iki defa.
Daha ne kadar net olayım ki.
Anladı ama gelmedi zaten.
Sert ve soğuk durusunuza devam ettiğiniz sürece kurtulursunuz bu bas belası insanlardan. Bencil olun biraz üzülür eder diye falan düşünmeyin. SiZi sizden baska kimse dusunemez

Eşiniz geçen gün sizin dinlenmek istediğinizi söylemedi mi?
Bunun üstüne almaya gitmeseydiniz keşke.
Hamilesiniz, dinlenmek istediğiniz zaman hiçbir güç kaldıramasın sizi, en azından onlar için kaldıramasın.

Siz doğumdan sonra görün tantanayı, ayakları kesilecek mi sanıyorsunuz, huzurun iyice kaçacak doğumdan sonra.
Geliyoruz diyecekler, siz belki çocuğunuzla sakin sakin oynamak isteyeceksiniz, belki uykusuz olacaksınız, ama hep bunların geliyoruz tantanası olacak.

Resmen kendimi gördüm konu sahibinde. İnsanlara hayır diyebilmek süper ama keske ben de yapabilsem.. sanırım bu kod işlenmemiş bana.bunun bir yolu olsa keske cok rahat ederdim.
Hamile halimle ne kadar sıkıntı cekıyorum Allah biliyor. Cok şükür eşim benden kaba da kurtuluyorum :eğlence::dondurma:

Numarasını sil telefonlarına çıkma bu kadar basit

Yahu konum at diyor kız. Napıyorsun dedi temizlik yapıyorum misafirim gelicek dedim. İnsan o durumda tamam o zaman canım brnde sana gelicektim de müsait değilsin demesi gerekiyor. Yüzsüzlük yapınca hayır diyemiyorsun :)
bal gibide dersin arkadasim. seni gayet iyi anliyorum . ne kadar sevdigim arkadas akraba da olsa bi yerde dur demek lazim. 1 2 olur istisna, ama surekli olmaz. cevap ise gayet basit, hayir! yokum vs 1 2 vazgecer .
hele cocuk olunca da aynen devam ederlerse yanmissiniz, bide uykusuz olucaksiniz. onlem almalisiniz

bal gibide dersin arkadasim. seni gayet iyi anliyorum . ne kadar sevdigim arkadas akraba da olsa bi yerde dur demek lazim. 1 2 olur istisna, ama surekli olmaz. cevap ise gayet basit, hayir! yokum vs 1 2 vazgecer .
hele cocuk olunca da aynen devam ederlerse yanmissiniz, bide uykusuz olucaksiniz. onlem almalisiniz

Ben daha önce red ettim onları bikaç kez.
Bir gün keyfim yok başka zaman dedim. Ertesi gün tekrar aradı,bu sefer de kendimi iyi hissetmiyorum dedim.
Ertesi gün de nasıl oldun iyi misin diye aradı iyiyim biraz daha diyince e tamam geliyoruz oldu.

Eşiniz geçen gün sizin dinlenmek istediğinizi söylemedi mi?
Bunun üstüne almaya gitmeseydiniz keşke.
Hamilesiniz, dinlenmek istediğiniz zaman hiçbir güç kaldıramasın sizi, en azından onlar için kaldıramasın.

Siz doğumdan sonra görün tantanayı, ayakları kesilecek mi sanıyorsunuz, huzurun iyice kaçacak doğumdan sonra.
Geliyoruz diyecekler, siz belki çocuğunuzla sakin sakin oynamak isteyeceksiniz, belki uykusuz olacaksınız, ama hep bunların geliyoruz tantanası olacak.
Eşim o gün aradı jameya dinlenecek demişti,izmire geldim bare 1 saat filan bişey içelim dedi kuzeni. Bende ısrar edince iyi madem 1 saat gelmişler madem tamam dedim.
Sonra kızla konuştum beni almadı ki yanına dedi,ama atlayıp geliyorum dedi ve otobüse bindi geldi.
Eşim eşiyle konuştu geliyormuş eşin al da gel diye,sen al benim işim var demiş :)
Kız da atlamış iki çocukla otogarda bırakamam.
Kötü bir insan değil,normalde oturup zaman geçirmek keyif veriyordu son zamanlarda çok gözüme batmaya başladı çünkü çok sık geliyor ve bu şekilde yapıyor.
Ki ben bu insanı defalarca da red ettim daha önce. Ama anlamıyor yani bu anca bir sorun olucak ve öyle aramı tamamen kesicem ama onu da yapmak istemiyorum,durduk yere de yapamam zaten.

Resmen kendimi gördüm konu sahibinde. İnsanlara hayır diyebilmek süper ama keske ben de yapabilsem.. sanırım bu kod işlenmemiş bana.bunun bir yolu olsa keske cok rahat ederdim.
Hamile halimle ne kadar sıkıntı cekıyorum Allah biliyor. Cok şükür eşim benden kaba da kurtuluyorum :eğlence::dondurma:

Hayır diyemiyor değilim. Defalarca red ettim ama inan yüzsüzler :KK70:
Bak geçen ay olması lazım,gelicez dediler ben keyifsizim demiştim,ertesi gün bidaha aradı bugün görüşelim diye bu sefer de rahatsızım dinlenicem dedim. Miğdem bulanıyor dedim hatta yanlış hatırlamıyorsam. Bigün sonra nasıl oldun diye aradı iyi biraz daha iyiyim dedim e tamam geliyoruz çıkalım bir yerde oturalım oldu :)
Ne yapayım yani bu durumda? Eşimin kuzeniyle kötü olmak istemiyorum da.

Sert ve soğuk durusunuza devam ettiğiniz sürece kurtulursunuz bu bas belası insanlardan. Bencil olun biraz üzülür eder diye falan düşünmeyin. SiZi sizden baska kimse dusunemez

Artık öyle yapıcam başka yolu yok gibi.
Konuşucam bir daha böyle emrivaki yapmaya kalkarsa söylerim güzel bir dille.
Doğru üzülmesin bozulmasın diye terslemediğim doğru.
Ben elimden geldiğince geçiştirmeye çalıştım güzellikle.

demek bi dahaki aradiginda dogruyorum desen tamam konum at bende geliyorum diicek

Bir bahane yaratıp o gün evde olmayın bence (mesela bir akrabam hasta olmuş yada arkadaşım diyin) eşiniz de öyle bilsin bir daha ki sefere başka bir şey bulursunuz

Ben daha önce red ettim onları bikaç kez.
Bir gün keyfim yok başka zaman dedim. Ertesi gün tekrar aradı,bu sefer de kendimi iyi hissetmiyorum dedim.
Ertesi gün de nasıl oldun iyi misin diye aradı iyiyim biraz daha diyince e tamam geliyoruz oldu.[/QUOTE
bidakine hamileyim ben cok yoruluyorum , kusura bakmayin de

Neyse ki gelmemiş :)
Ama sizde de sorun var,biliyorsunuz değil mi ?

Hayir demiş olmak için "Hayır" demeniz gerekiyor.Ya da "üzgünüm müsait değilim" de olabilir...Ama misafir gelecek demek herkes için "hayır" olmayabiliyor işte.

Bu insanlar eşinizin akrabası olunca ne oluyor ben anlamadım.Dusuncesiz insan dusuncesizdir kim olursa olsun,isterse kardeş olsun.Kime söylerse söylesin,kime dedikodu yapacaksa da yapsınlar.Çunku buna bir yerde dur demeniz lazım.Ya şimdi , ya aylar sonra.Ne kadar erken o kadar iyidir,yıpranmamış olursunuz.

Neyse ki gelmemiş :)
Ama sizde de sorun var,biliyorsunuz değil mi ?

Hayir demiş olmak için "Hayır" demeniz gerekiyor.Ya da "üzgünüm müsait değilim" de olabilir...Ama misafir gelecek demek herkes için "hayır" olmayabiliyor işte.

Bu insanlar eşinizin akrabası olunca ne oluyor ben anlamadım.Dusuncesiz insan dusuncesizdir kim olursa olsun,isterse kardeş olsun.Kime söylerse söylesin,kime dedikodu yapacaksa da yapsınlar.Çunku buna bir yerde dur demeniz lazım.Ya şimdi , ya aylar sonra.Ne kadar erken o kadar iyidir,yıpranmamış olursunuz.

Valla ben daha önce onları red ettim açık açık.
Son yorumlarda da yazdım. Neyse bir şekilde bu devam ederse açık açık konuşucam.
Bozulsa da kibar bir dille anlatıcam durumu rahatsız olduğumuz

Back
X