Emla Kremi Acill

duygucukk

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2015
23
0
28
Kızlar daha demin ilk defa Emla kremini bikini bölgemde uyguladım normalde okuduklarıma göre 2 tüp kullanan varmış ama benim 1 tüp fazla bile yetti yarısını yedirdim yarısını normal yedirmeden sürdüm üstünede strech filmle örttüm 2 saat sonrada almaya baslıcam ama doktor eldiveniyle elimle alıcam sizce doğru mu yaptım?

Hiç kullanmadım ama genelde hep ağda ile alıyordu arkadaşlar.
Fakat yöntemin fark edebileceğini zannetmiyorum maksat acıyı kesmek kestiğine göre her şeyle alabilirsin :)
Yine de bana pek güvenme :):)

Emla'nın değişik boyutları var. Küçük tüpler halinde olan da var, büyük tüpler de var. Ne kadar tüp kullanacağın boyuta göre değişir. Biraz yedir, ince bir tabaka da sürüp beklet, artık ne kadar kullanman gerekirse o kadar. 1 tüp-2 tüp diye şartlandırma kendini yani.

Ben krem falan kullanmadan agdayla aldiriyorum eldivenle yıllar önce denedm tek tek hem sıkıcı hem kalıyor en iyisi agdayla al gitsin

Kızlar büyük ihtimal kremi yanlıs sürdüm hiçbir işe yaramadı yine aynı acı oldu 2 saat sonra üstüne örttüğüm strech filmi çıkarınca zaten hiç emmemişti hava falan aldı galiba

Bende kullandığımda hiç bir işe yaramamıştı çok üzülmüştüm ama malesef bu emladan sonuç alamadım

Üstünü niye örttünüz, onu anlamadım.
Emla genelde ağda ve lazer epilasyon öncesi uyuşukluk vermesi adına uygulanan kremdir.
Kullanan hiçbir insandan 'kesinlikle işe yarıyor' cümlesini duymadım.
Aksine buz sürmekle aynı şey olduğunu ifade ettiler.
Kısaca, acısız çözümü yok bu işin...

Ivygel kullanmanızı tavsiye ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
X