- Konu Sahibi pambukmelek8788
-
ben bu emla kremini saglık ocagından yazdırmıştım beş para vermeden :SSS ama malesef uyuşma etkisi olmadı orasıda ayrı mevzu
Ben 30yasimdayim ve hep jiletle aldim sadece ustte azicik bir bolgeyi agdayla alirdim kazara alta degdiginde olurdum. Spreyyi bulamadim piyasaday yokmus emlayi aldim mecbur ama parayi cope attigimi dusunerek... Ve bugun yarim saat ancak beklettim isim vardi. Inanamadim tam bir uyusma olmuyor ama dayanabilecegim bir aciydi ki benim agri esigim cok dusuktur.toplam yarim saat surdu. Kanadi morardi ama ben bunlari hissetmedim ..kalanlari epilatorle aldim. Dusunun kil koklerimin gucunu epilator kipkirmizi oldu ama islem tamam bebek kukusu gibi oldu her kokten abartmiyorum 5-6 kil ciktii korkmayinnnn sakin
ayyyy bende burda okudum gittim aldım emla krem 57 tl yehaftaya deniycem ay şimdi çok korktum bakalım bende işe yarıycak mı :26: offf inşallah yarar arkadaşlarda benden haber bekliyor yarasa bari yaaa çok sevinmiştim
bende işe yaradı gayet güzel uyuştuBi dahaki yapışlarımda etkisi azalmaz inşallah :44:
kızlarrrrr!! geçenlerde epilasyon yaptırırken resmen titriyordum korkudan:) sonra estetisyen arkadaş yeni bi ürün geldiğini ve bu güne kadar kullandıkları en etkili ürün olduğunu söyledi. kullandı ve gerçekten hayatımdaki en rahat seansımı yaşadım. hepinize tavsiye ederim. güzellik merkezlerinde fiyatı pahalı olabilir belki ama ürünün kendi internet sitesi var www.ilgimedikalsaglik diye, yada google amcaya este krem yazın göstersin. emla hem çok pahalı hem etkisiz kalıyo bu ürüne göre. benden söylemesi...kızlar düğün önCesi ağdaya aLışıyım diye gittim emla kremi alDım bazı arkdaslarımda işe yaramıŞtı. çok memnundular. bide fiyatıda olmuş 57 tl neyse dedim işime yarasında yeterki... ama olmadıneden olabilir ? 1 tüp sürdüm buzdolabı poşetiylede kapattım 1 saat bekledim çook az uyuşmus gibiydi ama belirli yerler. sonra 2 saat doldurdum ama uyuşmamıştı sizlerden de kullanıp uyusmayan varmı? yada kullanımınımı yanlış yaptım:)
kızlarrrrr!! geçenlerde epilasyon yaptırırken resmen titriyordum korkudan:) sonra estetisyen arkadaş yeni bi ürün geldiğini ve bu güne kadar kullandıkları en etkili ürün olduğunu söyledi. kullandım ve gerçekten hayatımdaki en rahat Epilasyonunu yaşadım. hepinize tavsiye ederim. güzellik merkezlerinde fiyatı pahalı olabilir belki ama ürünün kendi internet sitesi var www.ilgimedikalsaglik diye, yada google amcaya este krem yazın göstersin. emla hem çok pahalı hem etkisiz kalıyo bu ürüne göre. benden söylemesi...doğru diyosun aslında kremlerle rezillik çekene kadar:) 20 30 dk diş sıkmak en iyisi zaten 2 alımdan sonra okadr çok acımaz herhalde incelir tüyler:) ben bu gazı almışken yarın gidiyom hemen kuaföre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?