Emme sorunu

Bende aptamil pronutra kullanıyorum.. ya mamayı değiştirmek iyi değil diye duydum doktoruna danış kaka yapamamasinin başka bi sebebi olabilir yada mamayi değiştir diyebilir ama rasgele değiştirme bence doktora sor aptamil en iyilerden zaten..
Sen genede mamayı tarife göre yap canım ya bence..

Ben de sizinle benzer şeyler yaşadım,yaşamaktayım.Hala emzirme denemeleri yapıyorum.Ama nafile..Adaklar adadım,o derece.Şimdi süt sağdım hatta :( biberonla ilgili sıkıntınız için önerim Dr.Browns biberon.Biz memnun kaldık.Ayrıca ben üye değilken bile kk takip ettim süt artırmak için.Bir sürü şey denedim.İlk kez işe yarayanını buldum bu hafta.Sedef otu!!! Ben sağdığımda iyi günümdeysem 50 cc çıkan sütüm arttı.Fazlası zararlıymış diye yarım çay bardağı içiyorum sabah ve akşam olmak üzere.Tavsiye ederim.İnşaallah bebeklerimizin keyifle emdiği ve sütümüzün yettiği günleri görürüz.

Ben de sizinle benzer şeyler yaşadım,yaşamaktayım.Hala emzirme denemeleri yapıyorum.Ama nafile..Adaklar adadım,o derece.Şimdi süt sağdım hatta :KK43: biberonla ilgili sıkıntınız için önerim Dr.Browns biberon.Biz memnun kaldık.Ayrıca ben üye değilken bile kk takip ettim süt artırmak için.Bir sürü şey denedim.İlk kez işe yarayanını buldum bu hafta.Sedef otu!!! Ben sağdığımda iyi günümdeysem 50 cc çıkan sütüm arttı.Fazlası zararlıymış diye yarım çay bardağı içiyorum sabah ve akşam olmak üzere.Tavsiye ederim.İnşaallah bebeklerimizin keyifle emdiği ve sütümüzün yettiği günleri görürüz.
Tavsiyelerin için tşk ederim cnm.
Biberonu ne kadarlikken basladin? Bebegin kilosu nasıldı?
Benim bebişim 1 aylik ama cok ufak sanki bugün dogMuş gibi. Ondanmidir bilmem Biberonu emerken ağzından sizdiriyor. Klasik biberona mı başlasak. Gerci bugün sagma makinesinin biberonuyla verdim iki dakkada lak mideye indirdi. Yine sızıntı oldu ama normal. Bir mendil biraz islandi ama tehlikeli geldi bu bana ... :KK43:

O kadar çaresizim ki napacGim şaştım

Canım Benim bebeğim de sezaryen oldu.Sütüm 3. gün geldi.İlk günden itibaren mama verdim o nedenle.2750 gr doğdu oğlum.Sütüm gelince emziriyordum ta ki kontrole kadar.Doktor "doymuyor,mama da ver" dedi.Sonra biberona alışma,emmeme durumu başladı işte :( Emme bebekler için keyif diyor uzmanlar.O nedenle fazla akan biberon kullanma bence.

Bu arada ben de çaresizce ne yapacağımı şaşırdım.Emmiyor oğlum.Yatırdığım anda başlıyor ağlamaya.Herkes "ağlasın,sabret" diyor.Ancak ben kıyamıyorum. :(

Çok şükür var.Ancak kesilirse diye korkuyorum.Sağıyorum fakat düzenli sağamayacağım.Yarın işe başlıyorum çünkü.Hayırlısı artık inşaallah.

Bu arada ben de çaresizce ne yapacağımı şaşırdım.Emmiyor oğlum.Yatırdığım anda başlıyor ağlamaya.Herkes "ağlasın,sabret" diyor.Ancak ben kıyamıyorum. :KK43:

Ya tam olarak durumunu bilemiyorum ama ben derim ki mellete hele uzaktan akil verenlere hic kulak asma.ben bebegim emene kadar cook ugrastim.emmeyi reddediyordu ilk gunden.mama verme seni emmez sonra dediler.mama gözümde zehire dönüstü tecrubesizlik işte.seyrek verdim sagdim falan derken bebegim kilodan düstü.halsizlukten günboyu uyuyormus meger.biz de uyuyor diye seviniyorduk.doyup doymadigini sen anlarsin.bizimki icip kusuyordu mesela fazla geliyordu.3 saatte bir vercen galiba

Bu arada benim günde gelen 5 10 damla sütüm çok yoğun kıvamlı halde sizinki de öyle mi bu normal mi ?
Bigün gelir umudum var ya hala merak ediyor işte insan

Benim bebeğim de kusuyordu.Anti reflü mama verdi doktor.Kilo sorununu çözdük çok şükür.Ama mama sayesinde çözdük.Ben de artık umursamıyorum konuşanları.Bebeğimin midesinin küçük kalma ihtimali en kötüsü sonuçta.

Ozya,canım benim sütüm koyu değil.Kıvamı normal.Mememi sıktığımda fışkırıyor.Ama çok ince :KK43: Ben de hala bebeğimin beni emeceğini ve sütümün artacağını umuyorum.

Bu arada ben de çaresizce ne yapacağımı şaşırdım.Emmiyor oğlum.Yatırdığım anda başlıyor ağlamaya.Herkes "ağlasın,sabret" diyor.Ancak ben kıyamıyorum. :KK43:
Benimkide öyle hemen ağlıyordu yatırıp kolunu düzeltmeye çalışırken tutruruyor feryadı. Sonra gönlü varken hoplatarak müzik çalarak yatırdım beş dakkacık emiyor ama eskisi gibş bağırmıor gönüllü olduğu için sanırım. Öbüt türlü ben zorluyordum ya bunlar da biliyor valla minnaklar ama...

Bu arada bir ay sonra yapılan aşıyı oldunuz mu? Biz dün vurulduk.

Benim bebeğim de kusuyordu.Anti reflü mama verdi doktor.Kilo sorununu çözdük çok şükür.Ama mama sayesinde çözdük.Ben de artık umursamıyorum konuşanları.Bebeğimin midesinin küçük kalma ihtimali en kötüsü sonuçta.

Ozya,canım benim sütüm koyu değil.Kıvamı normal.Mememi sıktığımda fışkırıyor.Ama çok ince :KK43: Ben de hala bebeğimin beni emeceğini ve sütümün artacağını umuyorum.
Düzenli sağarak artar seninki canım inşallah ya bende artık o bikaç damla sütte gelmiyor sadece kan geliyor göğsümden.. benim artık pes etme zamanım geldi sanırım

Benimkide öyle hemen ağlıyordu yatırıp kolunu düzeltmeye çalışırken tutruruyor feryadı. Sonra gönlü varken hoplatarak müzik çalarak yatırdım beş dakkacık emiyor ama eskisi gibş bağırmıor gönüllü olduğu için sanırım. Öbüt türlü ben zorluyordum ya bunlar da biliyor valla minnaklar ama...

Bu arada bir ay sonra yapılan aşıyı oldunuz mu? Biz dün vurulduk.
Bence de çok fenalar. Çok nadir yakalıyorum keyifli anını.Uyutken vermeyi deniyorum.Ya hemen uyanıyor ya da derin uyumaktan farketmiyor bile.Ama ben hala vazgeçmedim.İnşaallah güzel güzel emzireceğim.
Bu arada Rotavirüs aşısını mı diyorsun canım?

Düzenli sağarak artar seninki canım inşallah ya bende artık o bikaç damla sütte gelmiyor sadece kan geliyor göğsümden.. benim artık pes etme zamanım geldi sanırım
Canım sedef otunu dene istersen.Ben inanamadım sağdığımda.Öncesinde incir uyutması,sütlaç,komposto,steel tea çay,galactago,malt içecek,tahin helvası...(aklıma gelenler) neler neler denedim.Yalnız sedef otu demleyip içtiğimde arttı.Hala içiyorum.Damla varsa umut da vardır,vazgeçme.

Oy bu arada ben yanlış mı anladım,1 damla bile mi gelmiyor?Kanıyorsa kendine zulmetme canım.

Back
X