Emme sorunu

İnşallah.. herkes anne sütünun faydasını anlatıyor sanki bilerek vermiyormus um gibi sinir olup daha çok uğraşıyorum sonuç bu işte
Herkes bir yana bebeğim bi damla anne sütü alsa mutlu oluyorum ben..

İnşallah.. herkes anne sütünun faydasını anlatıyor sanki bilerek vermiyormus um gibi sinir olup daha çok uğraşıyorum sonuç bu işte
Herkes bir yana bebeğim bi damla anne sütü alsa mutlu oluyorum ben..
Keyfi vermeyenler var memelerim sarkmasın diye.Biz emsin diye neler yapıyoruz :( Hiçbir şey umrumda değil benim de.Az olsa da damla olsa da sıkma canınıtatlım.Belki bizim damlamız çok yarar,kalitelidir.Belli mi olur ;)

Keyfi vermeyenler var memelerim sarkmasın diye.Biz emsin diye neler yapıyoruz :KK43: Hiçbir şey umrumda değil benim de.Az olsa da damla olsa da sıkma canınıtatlım.Belki bizim damlamız çok yarar,kalitelidir.Belli mi olur :KK66:
İnşallah ya.. her doktora gidisimde bi sorun var dicek gibi geliyor sanki anne sütü almadı diye her An hasta olcakmis gibi geliyor bunuda kimse anlamıyor.. Rabbim Korusun bebeklerimizi..

İnşallah ya.. her doktora gidisimde bi sorun var dicek gibi geliyor sanki anne sütü almadı diye her An hasta olcakmis gibi geliyor bunuda kimse anlamıyor.. Rabbim Korusun bebeklerimizi..

Hiç aklına getirme öyle şeyler.Onları Allahımın melekleri koruyor.Bak gör sağlıklı,pırıl pırıl evlatlar olacaklar :KK66:

Üzülme canım benim eşim de bir yudum almamış anne sütü maşallah benden daha sağlam... kader kısmet... yapcak bisey yok..

Benim de az da olsa sütüm var ama paşam kiymet bilmiyor :( neyseki sağma diye bir şey var ama umudumu kaybetmedim israrla emmesi icin ağzına dayiyorum. Orda uyumayi öğrenmeye başladı o da bişey. belki birgun uyurken de emecek...

Bitene kadar (inşaallah hemen bitmez) devam.Bu arada bugün yeni başladığım okulda bir arkadaşımdan yeni bir şey öğrendim.Onun da kızı emmiyormuş,biberona alışmış.O silikon meme ucuyla tekrar alıştırmış emmeye.Yarın alıp deneyeceğim inşaallah.

Bitene kadar (inşaallah hemen bitmez) devam.Bu arada bugün yeni başladığım okulda bir arkadaşımdan yeni bir şey öğrendim.Onun da kızı emmiyormuş,biberona alışmış.O silikon meme ucuyla tekrar alıştırmış emmeye.Yarın alıp deneyeceğim inşaallah.
Ilk zamanlar benim bebis hic tutmuyordu itiyordu bas bas bagiriyordu emmemek icin bana da onu dediler ki benim göğüs ucu sıkıntılı değildi. Benim oğlan sevmedi onu da.. umarim seninki sever. Gerci o vakit tutmuyordu belki simdi biberon sanıp tutabilir tekrar denemeli...

Ilk zamanlar benim bebis hic tutmuyordu itiyordu bas bas bagiriyordu emmemek icin bana da onu dediler ki benim göğüs ucu sıkıntılı değildi. Benim oğlan sevmedi onu da.. umarim seninki sever. Gerci o vakit tutmuyordu belki simdi biberon sanıp tutabilir tekrar denemeli...
Gece yatırmadan önce denedim.Azıcık emdi,pıt bıraktı.Ben çözemedim bu işi maalesef .Şuan süt sağıyorum bir taraftan.Dün doktora gittik.Mama ağırlıklı beslendiği için yoğurt ve sebze püresi başlayacağız 15 gün sonra.

Bugun denedim sonuç pozitif:KK6:

Hamileyken görüp almistim netten nuk'un göğüs koruyucusu. Diğerleri nasil bilmiyorum ama bu meme ucuyla arada bosluk var ve epey büyük sadece ucunu tutuyor hani emzirirken kahverengi yuvarlak kismi da veriyoruz ya bunda öyle olmuyo. Acaba çok hava yutar mı?

Gece yatırmadan önce denedim.Azıcık emdi,pıt bıraktı.Ben çözemedim bu işi maalesef .Şuan süt sağıyorum bir taraftan.Dün doktora gittik.Mama ağırlıklı beslendiği için yoğurt ve sebze püresi başlayacağız 15 gün sonra.
Senin bebis ne kadarlikti? Erken değilmi ki?

3.5 aylık henüz.Ancak mama ağırlıklı beslendiği için 4. ay başlayacağız dedi doktor.Ben inatçıyımdır sanırım bebeğim de öyle.Onu da sevmedi. Bir emmiyor hiçbir türlü
Bizde sadece mama ile besleniyoruz ama 6 ay böyle devam edecek diye biliyorum şaşırdım sen 4 ay deyince ya

3.5 aylık henüz.Ancak mama ağırlıklı beslendiği için 4. ay başlayacağız dedi doktor.Ben inatçıyımdır sanırım bebeğim de öyle.Onu da sevmedi. Bir emmiyor hiçbir türlü
Benimkinin de gönlünü edersen keyfi olursa çok aç değilse ayakta hoplatırsan ve göğüs ucu koruyucusunu takarsan on bilemedin on beş dk emiyor ya da emiyor gibi yapıyor bileniyorum artık... çok yoruyor ama vaz geçemiyorum emzirmeye çalışmaktan :(

Benimkinin de gönlünü edersen keyfi olursa çok aç değilse ayakta hoplatırsan ve göğüs ucu koruyucusunu takarsan on bilemedin on beş dk emiyor ya da emiyor gibi yapıyor bileniyorum artık... çok yoruyor ama vaz geçemiyorum emzirmeye çalışmaktan :KK43:
Ben de aklımı kaçıracağım artık.Hala umudumu yitirmedim.Ama ne yapacağımı bilemez oldum.Bir sürü şey denedim.Bugün altını açtım.(çok seviyor öyle) o keyifle emzirmeye çalıştım.Bu seferde keyfi yerinde olunca oynadı.Daha ne denerim bilmiyorum ama ben de vazgeçmeyeceğim.Sağmaya devam şimdilik :KK46:

Başlığı yeni gordum ve bana en uygun konu bu olmalı.aynı şekilde emzirmenin dışında mama vermek zorunda kaldım çünkü iki memeden toplam 30 cc süt çıkıyor.birçok şey denedim ilk günler ağlayarak emziriyorum acidan.1 ay boyunca yatmak zorunda kaldım sorunlu bi normal dogumdu.hatta vücudum bebeğim olduğunun bile farkında değil hic öyle oy yavrum diye bagrima basamadim kalkamadigim için annemle eşim baktı çocuğa onlara daha çok alıştı.Şimdi bende durmuyor emerse de tek göğüs emip 10 dk sonra feryat figan agliyo.Sanirim o öyle yaptığı için ac kalmasın diye cevremdekiler mamaya yüklendi midesi buyyunce de ekmek yetmediği için sutum artmadi diye düşünüyorum.ama tabi zaten artmayacak da olabilir bilmiyorum resmen bunalıma gordum.biz mama verdikçe eşimle tartışır olduk böyle mama mama nereye kadar diyo.siz yaptınız bu cocugu boyle mama vere vere diyor.ben 30 cc sütle nasıl doyurayim anlamiyorr çok caresizim cokk

Aranızda emzirme kampını deneyen varmi
Hiç bir ise yaramadı hatta doktorum kızdı çocuk aç kalması tehlikeli dedi...
Arkadaşlar evet emzirmek her annenin hayali ben bir kere emziremedim bebeğimi günlerce ağladım her mama yemesinde ağladım hasta olcak bi sorun olcak diye kendimi suçladım durdum bugün tam 40 günlük bebeğin ve doktorumuz gelişimi tepkileri harika dedi korkularımdan bahsettim kızdı bebeğinin en güzel zamanlarını kaciriyorsun yazık etmişsin süt senin elinde olan birsey değil bir çok sebep var olmaması için en önemlisi Moral sen sadece bebeğini düşün gerisi Allahtan dedi..
Emzirmenin ne demek olduğunu bilemeyen ben bebeğim iyi olsun başka birşey önemli değil diyorum bebekler mama ilede büyüyor sağlıklı oluyor Keşke sütümuz olsada emzirşek ama en önemlisi bebegimiz in sağlıklı olmasi

Bunu söylediğin çok iyi oldu son çare olarak o kampı deneyecektim. Ya emzirmek benim cocugumla tek bağım bırakırsa diye korkuyorum.ilk zamanlar bana alismadigi için suan bende durmuyor.yabancıdan bi farkim yok emzirmesem.annesi oldugumu bile anladığını sanmıyorum.bende vucutsal olarak sıkıntı yasadigimdan mi bilmiyorum hic öyle yavrum diye sarilamadim.benim için çözülmesi gereken bi sorun oldu çocuğum.belki de bu hisler yüzünden durumum bu.ne biçim anneyim diyorum çocuğa bakmaktan bile acizim. Annede susmasi gereken cocuk hic durmuyo annemi annesi saniyo galiba.annem gidince ne yaparım boyle
Hiç bir ise yaramadı hatta doktorum kızdı çocuk aç kalması tehlikeli dedi...
Arkadaşlar evet emzirmek her annenin hayali ben bir kere emziremedim bebeğimi günlerce ağladım her mama yemesinde ağladım hasta olcak bi sorun olcak diye kendimi suçladım durdum bugün tam 40 günlük bebeğin ve doktorumuz gelişimi tepkileri harika dedi korkularımdan bahsettim kızdı bebeğinin en güzel zamanlarını kaciriyorsun yazık etmişsin süt senin elinde olan birsey değil bir çok sebep var olmaması için en önemlisi Moral sen sadece bebeğini düşün gerisi Allahtan dedi..
Emzirmenin ne demek olduğunu bilemeyen ben bebeğim iyi olsun başka birşey önemli değil diyorum bebekler mama ilede büyüyor sağlıklı oluyor Keşke sütümuz olsada emzirşek ama en önemlisi bebegimiz in sağlıklı olmasi

Bunu söylediğin çok iyi oldu son çare olarak o kampı deneyecektim. Ya emzirmek benim cocugumla tek bağım bırakırsa diye korkuyorum.ilk zamanlar bana alismadigi için suan bende durmuyor.yabancıdan bi farkim yok emzirmesem.annesi oldugumu bile anladığını sanmıyorum.bende vucutsal olarak sıkıntı yasadigimdan mi bilmiyorum hic öyle yavrum diye sarilamadim.benim için çözülmesi gereken bi sorun oldu çocuğum.belki de bu hisler yüzünden durumum bu.ne biçim anneyim diyorum çocuğa bakmaktan bile acizim. Annede susmasi gereken cocuk hic durmuyo annemi annesi saniyo galiba.annem gidince ne yaparım boyle
Bende aynı şeyleri hissettim yaşadım herkes gidip başbaşa kalınca alıştık yavrum la birbirimize sanırım kokumuzdan tanıyorlar sen genede mümkün olduğunca yakınında tut yavrunu

Back
X