Çocuk Hastalıkları emmeyen bebek icin ne yapılabilir

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

dilara23

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2011
270
14
118
İstanbul
Merhaba kizlar. Ablamin dort aylik bebegi var ve emmiyor. Dogdugundan beri mama arti sagilmis anne sutuyle besleniyor biberonla. Ablam ne yaptiysa emmedi umudu tukendi gibi. Ona onerebileceginiz yollar varmi?tesekkurler

Merhaba kizlar. Ablamin dort aylik bebegi var ve emmiyor. Dogdugundan beri mama arti sagilmis anne sutuyle besleniyor biberonla. Ablam ne yaptiysa emmedi umudu tukendi gibi. Ona onerebileceginiz yollar varmi?tesekkurler
Biberona alışan bebek zor çünkü biberon daha k olayına geliyor. Yemek saatini biraz geçirsin belki acıkınca emer. Yok emmiyorsa sağarak biberonla versin nekadar şu içer ve nekadar sık sağarsa sütü de okadar artar. Ama sütü yetiyorsa mama yı kesin zaten 2 ay sonra ek öğüne geçecek. Allah yardımcısı olsun

Biz de aynı durumdayız.Bebeğim erken doğduğu için sağarak beslenmeye alıştı.Facebookta sağarak süt veren anneler diye ararsanız sağmanın inceliklerinin,sağarak süt arttırmanın ve sağarken sütün bitmemesinin konuşulduğu bir deste grubu var,oraya üyeyim.

İnternette arastirirsaniz tomrisin emzirme notlarinda memeden mama yöntemi denen bir Şey var belki yardımcı olur. Bu konuda değil ama başka konularda bu blogdan çok yararlandim. Denemeye değer bence..

Benimde dört aylık bebeğim var kesinlikle emmiyo, yaklaşmıyor bile:( dört aydır sağarak besliyorum eğer sütüm olursa yaşına kadar bu şekilde devam edicem.

Sağarak sut verirken yapilan en buyuk hata biberon kullanmak. Benim bebeğim de basta emmek istemiyordu hastanede sagilan sutu mutlaka kaşıkla vermemiz gerektiğini soylemislerdi öyle yaptım zamanla emmeye alisti. Bu yazdığım size değil belki ama ama en azından okuyan birine faydalı olur umarım.

Back
X