rahat ol biras bbegin seni çok sevio emin ol biras yeşillik tüket dere otu nane maydonoz gibi sütünde artış olucak bebegin için üzgünüm inş emer cok vakit geciremediğiniz için emmio da olabilir
benım bebegım 2300 gram dogdu. ılk 20 gun hıc ememedı. guc bela tutturduk memeyı. 1 aylıktı doktora gıttık sadece 350 gram almış. doktor mamaya baslayacagız dedı. hıc dusunmeden tamam dedım. sanırım bu buyuk bı hata oldu. neyse bı hafta mama ıle sut verdım 300 gram aldı. doktor bana baak senın bır ayda aldırdıgın kıloyu mama bır haftada aldırdı dedı. kendımı bu kadar yetersız gordugum bı anı hatırlamyorum gercekten. mamaya devam ettık tabı bebek zten kucuktu ıstıyordum kı bır an once toparlansın. su an 2.5 aylık sanırım 4 kıloyu bırazcık gecmıştır. calısıyorum ısten gelınce ve gece bır de sabah uyanmıs olursa emıyor. ama sut gıttıkce azalıyor. ılk ayda bebek emıp agzını cekınce sut fıskırırdı. sımdı sıkıca cıkıyor. uzuluyorum tabı sanıyorum kı bebegım benı sevmıyor. esım bana tesellı verıyor ama psıkolojım bozuldu ıyıce. ya dıyorum benı sevmıyor ya a ben yeterınce sevmıyoru o bu yuzden benı hıc sevmıyor. sımdı bı de cakışmaya başladım mecburen. dışarda olmak bırazcık ıyı gelıyo ama sankı bebegım bnu hussetmıs de bana kusmus gıbı gelıyor bana. sanırım sutun azalmasında benım bu gel-gıt ruh halım cok etkılı oluyor. kucagıma he almamda ya benı reddederse korkusunu atmam lazım artık.
benimde gözümün nuru cok cok emiyo ama sütüm yetmiyor (muş) die mama vermeye başladım
1.aydan sonra 15 gündür mama+meme veriyorum aynen benim oğlumda
ilk ay sadece 360 gr almış bendemi hata ediyorum içim kan ağlıyor ama memeyi 1 saat de emse
mamayı verince onuda cok cok içiyo hemde 100 cc her hangi bi rahatsızlığıda olmuyo demek ki gerçekten sütüm doyurmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?