Sevgili aso, cok haklisin, benim kizim memeyi coktaaan biraktigi gibi, mamayi da yemiyo. Henuz ek gidaya da gecmedik, naapicaz bilmiyorum. Bastan 1-2 dakika cekiyo, sonra o agiz kilitleniyo, kafa saga sola, dil biberonu itiyo, avaz avaz bagiriyo. Biberonu degistirdik, mamayi degistirdik, yok, hic bisey degismiyo..
Arkadaşlar merhaba.Siteyi hamileliğim boyunca takip ettim ama yen, üye oldum. 13 gün önce normal doğum yaptım.Bebeğim bir türlü emmiyor ağzına alıyor zorla feryat figan.Sanki kıza işkence yaparmış gibi ağlıyor.doğumdan 3-4 gün sonra sarılık oldu memeye tutmaya çalışıp aç bıraktığımdan mamayı fazla verdik tabi biberonla.1 haftadır doktor biberonu yasakladı kaşıkla mama veriyorum sütü sağıp onuda kaşıkla veriyorum hala emmiyor.Çok üzgünüm ne yapacağımı bilemiyorum.Lütfen bir akıl verin mama vermek istemiyorum sağmakla da yeterli olmuyor.Ne yapabilirim.
slm her saat başı memeye tutturmaya çalış meme ucun varmı belkide o yüzden tutmuyordr bende mama vermek istememiştim ama aç kalınca ve sarılık olunca mecburen.artık mamalarda anne sütüne çok yatkın ben şuan anne sütünüde geçtim mamada yemiyor benimki elin kolun bağlı kalıyosun hiç üzülme didem sağlığ iyi olsun sen ısrarla meme vermeye çalış o çektikçe çoğalıcak sütün benimki kendiliğinde bıraktı memeyi inş emer ve bırakmaz sağlıkla büyür inş
Çok teşekkür ederim.meme ucum fena değil doktor da iyi dedi.bazen sağdığım da daha büyüyor o zaman da deniyorum gene yok.şükrediyorum sağlıklı diye tabi ki ama emziren annelere nasıl özeniyorum bir bilsen.annelik böyle birşeymiş.kaç aylık senin kuzu belki mamanın tadını beğenmedi gerçi denemişsinizdir.
valla bende çok özendim didem karşımda arkadaşım emzirirken ben oğluma mama yapmaya gidiyordum çok acı verici bişey ama geçiyo.bide kıyaslamalar oluyo aaa seninki emmiyomu yada niye emzirmiyosun diye sözler zevktenmi emzirmiyorum bıraktı işte napalım yani bir yere gidemez oldum şu sorularla karşılaşınca sinir oluyordum artık yapcak bişey yok.benimki 3 aylık olucak canım 6 gün sonra kendini hiç üzme inanki geçiyo dediğm gibi beslensinlerde ben artık hiç yemediği için olaya bu mantıkla bakmaya başladım
Allah bağışlasın.Anlattıkların için çok teşekkür ederim.Sağlıklı olsunlar napalım bizim de bebeklerimiz böyle diyeceğiz.Denemeye devam edicem hayırlısı artık.Bir de ben aptamil comformil veriyorum mama olarak sen ne veriyorsun.
ben aptamil1 veriyorum bugünlerde yine beslenme sorunumuz olduğu için sma aldım bide onu deneyim dedim değişen bişey yok bakalım bu hafta dr kontrolümüz var ne kadar almış normalde mama ile beslenen çocuklar en az ilk aylarda 1 kilo alır ek gıdaya geçsekte bu mamayı almak zorunda ozaman ne yapıcam bilmiyorum bugün yine çok üzüldüm ağlama krizine girdim insan ne yapacağını şaşırıyor.o aç diye sende aç geziyosun inş düzelir ümitliyim napalım bizimkininde kapasitesi bu yani yapcak bişey yok (bugün ısrarla yemeyince bardakla verdim mamayı)[/QU
Ben bir biberon aldım.Anne meme ucu gibi başı.meme emen bebeklere veriliyormuş.sende alsan belki mamayı onunla sever rahat içer.bizimkinede mama daha çok kilo yapmadı.için rahat olsun sonradan alır kiloyu sağlıklı olsunda.ağlama sakın bende yapıyorum ama değişmiyor inan.dr.dan iyi haberleri bekliyorum.
ben aptamil1 veriyorum bugünlerde yine beslenme sorunumuz olduğu için sma aldım bide onu deneyim dedim değişen bişey yok bakalım bu hafta dr kontrolümüz var ne kadar almış normalde mama ile beslenen çocuklar en az ilk aylarda 1 kilo alır ek gıdaya geçsekte bu mamayı almak zorunda ozaman ne yapıcam bilmiyorum bugün yine çok üzüldüm ağlama krizine girdim insan ne yapacağını şaşırıyor.o aç diye sende aç geziyosun inş düzelir ümitliyim napalım bizimkininde kapasitesi bu yani yapcak bişey yok (bugün ısrarla yemeyince bardakla verdim mamayı)[/QU
Ben bir biberon aldım.Anne meme ucu gibi başı.meme emen bebeklere veriliyormuş.sende alsan belki mamayı onunla sever rahat içer.bizimkinede mama daha çok kilo yapmadı.için rahat olsun sonradan alır kiloyu sağlıklı olsunda.ağlama sakın bende yapıyorum ama değişmiyor inan.dr.dan iyi haberleri bekliyorum.
bugün dayanamayıp sağlık ocağına götürdüm tartmak için ve çok sevindim 880gr almışık o kadar mutluyum ki yarında dr kontrolümüz var şimdi dra anlatsam inanmıycak çünkü kilo almış kilo alımı durmamış yada vermemiş anlat anlatabilirsen kendini sağlık ocağındaki ebede dedi zaten normal bir kişi söylese inanmam ama sende sağlıkçısın farkındasındır olayın dedi bu arada bende eşimde sağlıkçı ama kendi çocuğun sökmüyo sağlıkçı olmak .bugün ayaklarım yere basmadı valla bir insan bu kadar mutlu olabilimi yaa...
bu arada didem bizim almadığımız biberon mama kalmadı hepsine aynı tepkiyi verdi bazen iştahlı bazen iştahsız oluyor işte o iştahsız olduğu dnemlerde stres oluyorum .günlük sıvı miktarını alamıyor diye.sen naptın sütün ne durumda bu arada yaş maya sütü arttırıyor hamurişine kullandığımız maya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?