emmeyi öğrenemedik

• Konu Sahibi Konu Sahibi liva1017
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
L

liva1017

Ziyaretçi
kızım bugün 5.ayına girdi hala boğazına kaçırıyor emerken. eşimde bana kızıyor nasıl emziriyosun diye ne zaman alışcak kızım bilmem dr normal diyor ama bizi korkutuyor tıkanıp gidiyor resmen.

canım normaldir bazen benim oğlumdada oluyo tıkanıyo hemen kaldırıyorum kaş ortasını ovuyorum geçiyo
daha çok küçükler canım zamanla geçecek eşine bakma sen sü
t birden çok gelince genzine kaçıyo o an nefesini toplayamıyo oyüzden sıkma canını geçer

bendede oluyo canım her bebekte olur sen merak etme kasıın ortasın ov

eğer emerken uyuyakaldı ise sütü çekiyor ama yutmadan uyuyor sonra yutmaya çalışırken fazla geliyor demekki genzine kaçıyor ve boğulacak gibi oluyor. dik duruma getiriyorum ben de bazan yararı varmı bilmiyorum kaş arasını alnına doğru gerdiriyorum. geçiyor. sen kimseye bakma! yasakkelime bebeğine zarar vermek ister mi bi anne!!:1no2:

canım bı de emzırırken konususrsan bogazına kacıyormus.ben emzırırken konusunca annem elıyle sus ısaretı yapar.ordan bılırım

canım benimkide çok kaçırıyor öle ama ben alıştım artık hatta babamızda bize kızıyor bilerekmi yapıyorsunuz diyor benim eşim biraz hasasta ondan..........

benim yusufumda kaciriyor...reflex olarak bende kas ortasini kaldiriyorum..esimde oyle yaptigimi gorunce anlam veremedi,niye oyle yapiyon ddedi bana...bende esime kafasini geriye verip yutkunmasini soyledim ,yapamadi..yutkunmak icin basini asagiya egdi..bende dedim nefesiine sut kacinca bebisimin alnini kaldiriyorum ki nefes borusu kapansin,sut asagiya rahatca insin diye...boyle anlattim..anca anladi...komik geliyordu, o hareketim ona...iyi yapmisim dime kizlar....

Back
X