- 5 Şubat 2016
- 26
- 5
- 1
- 34
Geçmil olsun canım inşallah tez vakitte kavuşursunuz .eşimde bitirmek üZere 3 ay kullandıkdan sonra tahlil yaptırın dedi. Doktor bende çok merak ediyorum yükselme varmı diye.Biz tek şişe bitirdik ciddi anlamda düzelme görüldü. Daha sonra doktor e vitamini verdi şimdi onu kullanıyoruz aynı zamanda kendi halimize bıraktı doktor. 2 ay deneyin dedi. Şuan deneme aşamasındayız. E vitaminin yapısı onarıcı etkisinden dolayı onu verdi. Sayısında sıkıntı yok. İleri harekette sıkıntı varmış.
Bize de uç ay kullanın spermiogram yaptırım dedi doktor.iki hafta oldu daha başlayalı. Uç ay sonra inşallah biraz olsun değerler duzelmis olur. Sizin ne zaman doluyor canım uç ayiniZGeçmil olsun canım inşallah tez vakitte kavuşursunuz .eşimde bitirmek üZere 3 ay kullandıkdan sonra tahlil yaptırın dedi. Doktor bende çok merak ediyorum yükselme varmı diye.
canim 2.cisi az kaldi 3 cusu bitirince yaptirmayi dusunuyor esim her ay bitiremiyor ilaci biraz sarkiyor. Bakalim hayirlisi beki ankaraya geccez baska bi doktora yeniden test yaptirsin istiyorum devlet hastneside olabilir.Bize de uç ay kullanın spermiogram yaptırım dedi doktor.iki hafta oldu daha başlayalı. Uç ay sonra inşallah biraz olsun değerler duzelmis olur. Sizin ne zaman doluyor canım uç ayiniZ
Sağolasın canım. Allah isteyen herkese versin. Zor gerçekten. Çok zorlu bir süreç. Doktor düzelmenin olduğunu söyledi. Kendiliğinden olma ihtimali yüksek dedi. Bizde şuan deneme aşamasındayız. Olmazsa eğer bayramdan sonra aşılama yaptırcaz. Daha fazla bekleyemiyorum.Geçmil olsun canım inşallah tez vakitte kavuşursunuz .eşimde bitirmek üZere 3 ay kullandıkdan sonra tahlil yaptırın dedi. Doktor bende çok merak ediyorum yükselme varmı diye.
Kizlarrr çok önce yazmışsınız sonuçlarınız ne oldu biz yenibaşladık bu ilaca umarım şuan bebisleriniz vardır
Anladım canım hakkındahayırlısı inşallah bizim kasım sonunda belli olacakCanım öncelikle şunu söyleyim biz kullandık ama faydası pek olmadı. Şimdi eczaneden evicap aldım onu kullanıyoruz. Ama bunlar tek başlarına yetersiz. Üstüne birde aktardan karışım yaptırdım. Doktor böyle daha faydalı olacağını söyledi.
Aminnn Aminnn öyle gerçektenBende aynı şekilde. Aşılama olacak. 3 yıldır doğal yolla olsun diye elimden geleni yaptım. Ama olmayınca olmuyor. Aşılamayla başlayacaz bakalım hayırlısı. Allah isteyen herkese versin. Çok zor gerçekten. Yaşayan anlar.
Merhaba uzun zaman oldu ama degerlerinizi merak ettim acaba gelişme var mıBiz tek şişe bitirdik ciddi anlamda düzelme görüldü. Daha sonra doktor e vitamini verdi şimdi onu kullanıyoruz aynı zamanda kendi halimize bıraktı doktor. 2 ay deneyin dedi. Şuan deneme aşamasındayız. E vitaminin yapısı onarıcı etkisinden dolayı onu verdi. Sayısında sıkıntı yok. İleri harekette sıkıntı varmış.
Canım biz emodexle birlikte klomen kullandık 4 milyondan 31 milyona çıktı değerimiz hangisinde hikmet orasını bilmiyorum bu ay aşılama yapılacak inşallahMerhaba uzun zaman oldu ama degerlerinizi merak ettim acaba gelişme var mı
Teşekkür ederim canım cevabın için beni eşimde de ileri hareket sorunu ve dna hasarı var bizde emodex le özel bir karışım kullandık doktor bize de önümüzdeki ay aşılama dedi ama kararsızım ya tutmazsaCanım biz emodexle birlikte klomen kullandık 4 milyondan 31 milyona çıktı değerimiz hangisinde hikmet orasını bilmiyorum bu ay aşılama yapılacak inşallah
Herşey takdiri ilahi Rabbim ol derse herşey olur artık dua edicez ve stres yapmicaz bizim ileri hareket 0 ama normalde olur bunla denildi hatta bi aktara gittik hiç aşılama yapmayın bile dedi bilmiyorum artık nasıl olcak ben bu ilaçların yanında zeytinyağında beklemiş incir ve portakal mandalina elma havuç hepsini birlikte taze sıktım hergün içiyor bunlarında faydası olmuştur eminim kesinlikle tavsiye ederim.sizde sperm sayısı kaç peki?Teşekkür ederim canım cevabın için beni eşimde de ileri hareket sorunu ve dna hasarı var bizde emodex le özel bir karışım kullandık doktor bize de önümüzdeki ay aşılama dedi ama kararsızım ya tutmazsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?