Bizde hem hareket hem sayi hemde morfolojide ciddi sorun var dr emodex verdi kullanan fayda goren var mi
Insallah canim..sizde sayi kacti bizde birinde 1000 birinde 100000 cikti morfoloji 0 hareket %10 geriside hareketsiz ileri hateketli % 0 cok kotu galibs durumlarCnm aynı sorun bizde de vardı. Sayımiz morfolojimiz hızlılığı ... Ve doktor direk iki taraflı varikosel olduğunu trsbit etti ve direk ameliyat oldu eşim. Şuanda 5. Ayımız. Bir dahaki ay test sonuçlarına göre hareket etcez bizde. Bi kaç tüp bebek dr görüşmem oldu, bir tanesi keşke ameliyat olmasaydı o şekildede direk tüp bebek yapabilirdik dedi, ama ameliyat yapan prof. Ameliyat olmazsa ilerde daha büyük sorunlar çıkabilir demişti. Bir dahaki ayda herşey netleşcek inş
Aminnn binlerce amin bugun kizkardesimin 4 aylik bebegi icin kiyafetler aldim diger kizkardesimun bebegi icinde o kadar kotu hisseduyorunki aslinda onlar benim canlarim kiskanclik diil asla olamaz ama ne kadar caresizim dedim icimdeki ozkemi bi bilsen aglamak geldi icimden zor tuttum kendimi onlarla tatmin ediyorum kendimi cok karisik duygularim anlatabildigimi sanmiyorumcanım canım cümlesine nasip etsin inşaallah içinde bizlerede nasip etsin.
canım seni anlıyorum çünkü yaşadıklarımız hislerimiz aynı...Aminnn binlerce amin bugun kizkardesimin 4 aylik bebegi icin kiyafetler aldim diger kizkardesimun bebegi icinde o kadar kotu hisseduyorunki aslinda onlar benim canlarim kiskanclik diil asla olamaz ama ne kadar caresizim dedim icimdeki ozkemi bi bilsen aglamak geldi icimden zor tuttum kendimi onlarla tatmin ediyorum kendimi cok karisik duygularim anlatabildigimi sanmiyorum
Insallah canim..sizde sayi kacti bizde birinde 1000 birinde 100000 cikti morfoloji 0 hareket %10 geriside hareketsiz ileri hateketli % 0 cok kotu galibs durumlar
Bizde hem hareket hem sayi hemde morfolojide ciddi sorun var dr emodex verdi kullanan fayda goren var mi
Elinizde işe yaradımı acaba ?Merhabalar. 1 hafta kadar önce Ankarada Ankalife tüp bebek merkezinde Gurur bey isminde bir dr'a gittik ve tüp bebek tedavisi için sperm testi verdik. Eşimde 4 milyon civarında sperm olduğunu söyledi dr. bey ve devamında emodex isminde bir destek ilacını kullanmasını istedi eşimin. Emodex kullanan varmı? Kullanıpta olumlu veya olumsuz sonuçları olacak arkadaşlar yazarlarsa sevininiriz.
Canim yazdıklarını okudum eşinde ilaçlar nasıl iyi oldumu emodex ilacı benim eşimde 5 gün oldu başlayalı emodex ve yanida klomen kullanıyorum bende keçi poynuzu pekmezi bal ceviz daha birçok malzemeden macun yaptım Sabah akşama bir yemek kaşığı yiyor canım bana ilaçları bir anlatır misinMerhabalar. 1 hafta kadar önce Ankarada Ankalife tüp bebek merkezinde Gurur bey isminde bir dr'a gittik ve tüp bebek tedavisi için sperm testi verdik. Eşimde 4 milyon civarında sperm olduğunu söyledi dr. bey ve devamında emodex isminde bir destek ilacını kullanmasını istedi eşimin. Emodex kullanan varmı? Kullanıpta olumlu veya olumsuz sonuçları olacak arkadaşlar yazarlarsa sevininiriz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?