Erkek İnfertilitesi emodex kullanan var mi?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Benim eşim de klomen ve emodex kullanıyor.... iki yıldır sperm sayısı 120 milyonla 150 milyon arası değişiyor Du bu ilaçları kullandıktan iki ay sonra testi tekrarladı sayı 60 milyona düşmüş. Aynı yerde yaptırdık hız da oldukça düşmüş. Bu iki yıl için de neredeyse her ay yaptırıyordu test hiç böyle düşmemiş ti. Bide hasar var yüzde 43 Kaan hocada yaptırdık testlerimizi. Bir defa tüp bebek denedim 11 kaliteli yumurtadan 2 tanesi 3. Güne gelebildi kaliteleri kötüydü zaten tutmadı. İkinci yi de martta yaptırcam doktor ve hastane arıyorum sperm seçimi çok önemli bizim için.

Peki tüp bebeği nerde yaptırdınız

Bizde de durum aynı ileri hareket %0 sayımız iyi 71 milyon doktor bizede aynısını dedi bu değerlerle olur diye sonradan dna hasarı testi istedi hasar oranı çok yüksek çıktı sonrada emodex verdi işte şuan durumumuz bu

Benim eşimde de dna hasarı %37 önümüzdeki ay için aşılama dedi doktor bakalım ne yapsam diye düşünüyorum başkent Üniversitesi hastanesindeki hulusi beyı çok öneriyorlar tabi seçim sizin

Bugün iki doktorla konuştum dna hasarı düzelmeden tüp bebek tedavisine başlamayın sakın dedi bu durum da olmaz en az yüzde 15 olmalı dedi çok morelim bozuldu

Bugün iki doktorla konuştum dna hasarı düzelmeden tüp bebek tedavisine başlamayın sakın dedi bu durum da olmaz en az yüzde 15 olmalı dedi çok morelim bozuldu
Takvimini gördüm canim hayirli olsun doğal yolla mi oldu

Takvimini gördüm canim hayirli olsun doğal yolla mi oldu
Doğal yolla oldu canım hiç beklemiyordum adetin 6+2 de öğrendim yani bugün keseyi gördük rabbimden umut kesilmez çok şükür Rabbim herkese nasip etsin

Eşi emodex kullanıp hamile kalan yok mu arkadaşlar bizde hareket poblemi var çok ciddi degul ama doktor emodex verdi çünkü öncesinde arginine kullandık ve pek faydası olmadı

Eşi emodex kullanıp hamile kalan yok mu arkadaşlar bizde hareket poblemi var çok ciddi degul ama doktor emodex verdi çünkü öncesinde arginine kullandık ve pek faydası olmadı
Biz 1.5 yıldır istiyorduk eşim kullandı 2. Ayda hamile kaldım hareket sorunu vardı bizde de tabi beslenmeye dikkat etti bide kür kullandi

Biz 1.5 yıldır istiyorduk eşim kullandı 2. Ayda hamile kaldım hareket sorunu vardı bizde de tabi beslenmeye dikkat etti bide kür kullandi
Yaa ne güzel çok sevindim canim insalhh rabbim bizede nasip eder ya kur değil de her gün doğal keciboynuzu pekmeği yediriyorum mutlaka bide emodex kullaniyo bizde yüzde 35 hareketli 40 ve uzeri olması gerekiyomus başka bir problem yok 1.ayimiz bitmek üzere eşiniz emodex kullandıktan sonra hiç test yaptımı acaba

İleri hız önemli biz de yüzde 12 idi sayı 150 milyon. Eşim test yaptırdı ama tartıştığı için orda ki lab. Da ki adamla eşim öylesine değer yazıp verdi dedi. Sonuca göre çok düşüktü ama o testten 1 hafta sonra hamile olduğumu öğrendim. Esin 3 güne bi nohut yesin

Aman ya başınıza talihsizlik gelmiş bnce 12 den yüksektir bizim 25 ileri hızli sayı 35 milyon 3 ay önceki testte 70 milyondu arginin diye bi ilaç kullandı yükseleceğini sayı düşmüş o yüzden emodex verdi doktor daha iyi olduğu için galiba toplam hareketlilik 35 milyon 40 ve uzeri olması gerekiyomus bnde şaşırdım biliyomusun ileri harektsizligi 12 ve hamile kalmış falan dedim hatta esimede söyledim ya işte rabbim isterse olur siz elinizden geleni yapmışsınız sonuçta her şeyim bir zamanı var bizde uğraşıyoruz bakalım insalhh hayirlisiyla bnm evladimda gelir

Canım bende hep böyle hareket düşüklüğü olup hamile kalanları eşime anlatırdım ekim de eşim Kaan aydosa gitti emodeks ve klomen verdi bi de ben kur hazırladım en son 6 aralık da hamile kaldım hız çok da önemli değil kaliteli olması gerekiyor spermlerin eşim de dna hasar yüzde 43 ve spermelrde erken yaşlanma vardı buna rağmen oldu çok şükür vakti de gelmiş demek ki Rabbim nasip etti

Canm dna hasarı morfolojimi oluyo 2 kere doktora gittik ama hiç dna hasarından falan bahsetmedi

Canm dna hasarı morfolojimi oluyo 2 kere doktora gittik ama hiç dna hasarından falan bahsetmedi
Bu dna hasarı farklı morfoloji değil ankara'da ve ist da yapılıyor Kaan hocanın yanına gitmişti eşim eski sonuçları da götürdü Kaan hoca normal de bu değerlerde olur demis ama bu testi yaptırdı eşim ve çok yüksek çıktı sonuç nedeni hasar mis. Biz tüp bebek de yaptırdık tutmamisti

Sana sorduktan sonra internette arasırdım evet bu sperm testinden farklı bir test sadece İstanbul ve ankaradami yapılıyo canm bu test bizede doktor bu degerlerle olur diyo bakalım

Sana sorduktan sonra internette arasırdım evet bu sperm testinden farklı bir test sadece İstanbul ve ankaradami yapılıyo canm bu test bizede doktor bu degerlerle olur diyo bakalım
Benim bildiğim sadece ist. Ankara ve adana yanlış hatırlamıyorsam. Biz de hangi doktora gittiysek olur bu sonuçlarla esin doktora gitsin diyorlardı ta ki Kaan aydosa kadar Kaan hoca da aynısını söyledi ama bizim daha önce başarısız tüp bebek denemeniz oldu ve embriyo gelişmedi sağlıksız Di. Ondan şüphelenip Kaan hoca dna hasar testi paneli istedi ve sonuçlar çok kötüydü. Biz gitmeseydik Kaan hocaya hiç bir zaman bilemyecektik tedavinin 2. Ayında sonuç aldık çok şükür. İnan herşeyin bi sebebi vardır sadece bulamiyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…