- 9 Kasım 2017
- 486
- 1.007
- 18
- 41
- Konu Sahibi Duygu_kaan
Merhabalar ben bi ara konu açmıştım erkek arkadaşımın ailesiyle tanışacam ne götürmeliyim diye, neyse Geçen hafta bu tanışma gerçekleşti ve ben ailesiyle yaşadığı eve gittim .. Güzel geçti herşey iyiydi yakın davrandılar beklediğimden daha sıcak ve samimi ortam vardi .. Neyse erkek arkadaşım ev almak istiyor ve bunun konuşmalari geçiyor aramizda ve bir hafta sonu erkek arkadaşımla ablamlara gittigimizde kendisi şöyle birşey söyledi "Benim bizimkilerle bu ev mevzusunu konuşmam için duygunun önce gelip bizimkilerle tanışması ve duyguyu görmeleri lazım" neyse ben gittim tanıştım falan ve eve döndüğümde sordum neler konuşuldu benden sonra diye ve bunları demişler "sen iyi dusunduysen 34 yasinda adamsin dogru kararini vermissindir begendik iyi bir kiza benziyor samimi bir kiz tabii fazla yorum yapmamiz veya fikir sahibi olmamizi zaman gosterecek" dünde kuzenlerine gitmişlerdi ordada demiş duygu geldi tanıştık diye ve erkek arkadaşımın kuzeni sormuş ee ne dusunuyorsun nasil gecti yenge demiş ? " Cok olgun ve cok sempatik bir kizcagiz ciddi baktigi belli oluyor duruma demis Ama calışmadığı icin geçim sıkıntısı çekerlermi acaba diye korkuyorum demis bende kuzenim dededim ki çalısmayi zaten dusunuyor olmasada ALLAH buyuk yardim eder dedim ki annemede soylemistim calismak istedigini demek ki unutmus" dedi erkek arkadaşım. . Şimdi ben nasıl bir yol izlemeliyim bundan sonra ve hani demisti ya ev konusunu konusmam icin once senin gelip tanisman ve tanimalari gerek seni diye iste tanidilar ve bu ev konusunu acmalı erkek arkadasim? Yani siz olsanız ne yapardiniz ??