Erkek İnfertilitesi Emre Bakıcoğlu mu? Kaan Aydos mu?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

denizyagmur4

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2015
319
144
103
37
Arkadaşlar o kadar kararsızım ki. Bizim ilk tesemiz olacak bu yüzden çok titiz davranmaya çalışıyorum. Yeni Kaan hocaya muayene olduk. Tedavi önermedi tese olup dokuyu gormem lazım ona göre tedavi verebilirim yada gerek gormeyiz dedi. Bizde normal yolla çıkış olmazmış. Ultrason sonucumuz kötü çıktı kanlanma problemi varmış. Şu an tese olmak için özellikle tese olmuş tecrübeli arkadaşlardan yorum yapmalarıni rica ediyorum, tese olmak için Emre hoca mi? Kaan hoca mi?
Çok kararsızım :( Allah'im doğru yolu göster ne olur....

Arkadaşlar o kadar kararsızım ki. Bizim ilk tesemiz olacak bu yüzden çok titiz davranmaya çalışıyorum. Yeni Kaan hocaya muayene olduk. Tedavi önermedi tese olup dokuyu gormem lazım ona göre tedavi verebilirim yada gerek gormeyiz dedi. Bizde normal yolla çıkış olmazmış. Ultrason sonucumuz kötü çıktı kanlanma problemi varmış. Şu an tese olmak için özellikle tese olmuş tecrübeli arkadaşlardan yorum yapmalarıni rica ediyorum, tese olmak için Emre hoca mi? Kaan hoca mi?
Çok kararsızım :KK43: Allah'im doğru yolu göster ne olur....
Tesede Emre bakırcıoğlu bence canım bide one görünün belki farklı bi öneride bulunur sizin azo sebebi neydi ki

Her dr başka başka neden söyledi canım valla bende şaştım kaldım. Net bişey demiyorlar yani :( fsh 12,5 du en son testeron 7. Gen normal çıktı. Dopplerde sorun çıktı kanlanma sorunu varmış. Sperm ya üretilmiyor yada hemen ölüyor demiş çeken dr

Her dr başka başka neden söyledi canım valla bende şaştım kaldım. Net bişey demiyorlar yani :KK43: fsh 12,5 du en son testeron 7. Gen normal çıktı. Dopplerde sorun çıktı kanlanma sorunu varmış. Sperm ya üretilmiyor yada hemen ölüyor demiş çeken dr
canım sen en iyisi elindeki sonuçları özellikle dobler sonucunu emre beye mail at maillere mutlaka dönüyo en azından onun görüşünüde al Allah hepimizin yardımcısı olsun :(

Çok kararsızım :KK43: Allah'im doğru yolu göster ne olur....

merhaba öncelikle geçmiş olsun diyorum Allah'ım zor süreçte herkesin yardımcısı olsun zamanında uzunnn araştırmalarımızın sonucu ve bir tüp bebek denemesinden sonra emre beyde karar kıldık o zaman bahçecide idi kendisi o klinikte eşim tese oldu ve yaptırdık tüp bebek sonuç negatif ama sonucun negatif olmasından dolayı değil o kliniğe ve emre beye olumsuz bakış açım işi tamamen ticarete dökmüşler ..... şuanda kaan beyde tedavi sürecine girdik çok iyi bir hoca kesinlikle tavsiye ederim lütfen benim nacizane fikrim kaan bey de devam et nederse onu yap. biz istanbulda ikamet ediyoruz ama ankaraya ona gittik ve pişman değilim daha yolun başındayız..
iyi günler .

Tese kaç saat sürdü eşinizin sorunu ne kaç sperm bulundu? Biraz bunlardan bahsedermisin canım
ben opuya alındığım zaman eşimde teseye alındı tam olarak bilmiyorum fakat 20' falandır çok zor bi işlem değil 2 saat dinlendikten sonra klinikten çıkabildik tabiki sancısı oldu mikrop kapmaması adına bakımını hergün yaptı. süreç kısa da olsa zor tabiki :KK43: psikoljik olarak özellikle ..... ama kaan hoca dediyse yaptır onun dediklerini uygula benim nacizane düşşüncem budur diğerlerinden farklı . bizim pişmanlığımız var .bahçecide (keşke hiç gitmez olaydık! ) 2300 tl 2 sene önce e.bakırcıoğlu yaptı tese yi ama kesinlikle memnun kalmadık . şimdi kaan hoca da yavaş yavaş devam ediyoruz dediklerini uyguluyoruz ama nasip önemli olan kafamda hoca ile görüştükten sonra soru işareti kalmaması maddiyata önem veren biri değil şahsi izlenimim.
aslında yıllardır forumu özellikle tüp bebek konularını hepp takip ettim hiç yorum yapmadım fakat sizin yazınızı görünce nacizane düşüncelerimi yaşadıklarımı paylaşmak istedim karar sizindir . inşallah hakınızda ve hakkımızda hayırlısını diliyorum.
bu çok zorlu süreçte ALLAH'ım yardımcımız olsun sevgilerimle.

Selam arkadaşlar ankarada yaşıyorum burdaki tavsiyeler üzerine kaan aydostan randevu almak istiyorum eşim için özel muayene ücreti hakkında bilgisi olan varmı?

merhababa arkadaşlar
benim eşimde azosperm, o sperm
biz bundan 3 yıl önce Kaan Bey' e gittik eşime belli bir önem hormon iğneleri verdi, sonrasında fis boyama testi yapıldı sonu sıfır.micro tese olması gerekiyordu ama ben kaan beyi düşünmedim.telefonla konuşamıyoruz.inetrenet sitesinden yazışaniliyorduk, sistemi kapattığında da soruda soramıyorduk.bu hiç etik deildi.sonuçta sonuçta sürekli ankaraya gitme şansımız olmayabilir ki yoktu da.inanmadığım bir doktora operasyonda yaptırmak istemedim.şimdi önümüzdeki hafta memorialden prof.mehmet murad başara a gideceğiz.kendisi androlog.aranızdatanıyanınız var mıdrı bilmiyorum ama kaan aydos ve emre bakırcıoğlu nun abartıldığını düşünüyorum, gereksiz reklam yapılıyor.aranızda mehmed murad başar ı tanıyan var mıdır acaba, yardımcı olabilirmi bize?

merhababa arkadaşlar
benim eşimde azosperm, o sperm
biz bundan 3 yıl önce Kaan Bey' e gittik eşime belli bir önem hormon iğneleri verdi, sonrasında fis boyama testi yapıldı sonu sıfır.micro tese olması gerekiyordu ama ben kaan beyi düşünmedim.telefonla konuşamıyoruz.inetrenet sitesinden yazışaniliyorduk, sistemi kapattığında da soruda soramıyorduk.bu hiç etik deildi.sonuçta sonuçta sürekli ankaraya gitme şansımız olmayabilir ki yoktu da.inanmadığım bir doktora operasyonda yaptırmak istemedim.şimdi önümüzdeki hafta memorialden prof.mehmet murad başara a gideceğiz.kendisi androlog.aranızdatanıyanınız var mıdrı bilmiyorum ama kaan aydos ve emre bakırcıoğlu nun abartıldığını düşünüyorum, gereksiz reklam yapılıyor.aranızda mehmed murad başar ı tanıyan var mıdır acaba, yardımcı olabilirmi bize?
adını duydum memnun alanda var kalmayanda her drda olduğu gibi. eşi azosperm olanlar topigine yazarsan giden birileri cevaplayabilir canım

Kızlaarr merhaba aranızda DNA hasarı ve Tunnel testi yaptıran var mı? Sonuçlar çıkınca doktorunuz nasıl bir tedavi izledi neler verdi merak ediyorum..

Ankara'da yasayanlar cok sanslı kaan hoca mükemmel bır dr. Herkese tavsıye ederım 19Şubat'ta tanıstık morfolojı sayı ve hareket kotu dna hasar test sonucuna qore 6ay tedavı ve doqal qebelik dedı umut oldu bıze ıkı başarısız tup denemem oldu

Back
X