• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

emre ilhan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Arkadaşlar herkese merhaba,
Yeni ameliyat olmuş arkadaşlara çook geçmiş olsun ve yakında olacak arkadaşlara da şimdiden çok çookkk geçmiş olsun diyorum. Ben ameliyat olalı tam iki ay oldu. Yeni fotoğraflar ekledim. Burun ucum hala şiş top gibi duruyor ama ben bu haliyle bile çok mutluyum. Umarım herkes istediği güzel ve sağlıklı burunlara kavuşur.
Sevgiler...

Çok güzel olmuş emre bey yine konuşturmuş, çok doğal ve yüzüne uyumlu olmuş.Sağlıkla sorunsuz günlerde kullan inşallah.

cünkü ben daha önce 4 ameliyat gecirdim canim.birinci ameliyat fiyati sabit galiba ama daha sonrakiler fiyati arttiriyo maalesef..

anladım cnm sagol bende 2 ameliyat gecırdım sımdı revızyon olacagım 3. yü demek benımkıde bayaga pahalı olur eger emre bey de yaptırırsam,
insallah ıstedıgın sonucu alırsın bu son olur sabırsızlıkla bekleyecegım senın güzel haberler vermeni:))

canim teli var bende arayip sorsana bi...yada ben ararim yarin bi...efet yeni yerine tasinmis bende tam olarak bilmiyorum yerini..gecen sene göztepedeydi muanehanesi

saol cnm bagdat cad.şimdiye kadar hıc gıtmedım neresınde acaba arayıp sormak lazım keşke avrupa yakasına tasınsalardı bızım için daha iyi olurdu

sairin nasirindan benimde burnumdan cekmedigim kalmadi yillardir...bende cok istiyorum,söyle,burda poz poz resim yükleyip,kizlar bakin o ünlü doktorun basaramadigini emre ilhan basardi demeyi vallla:65: insallah olacak bu defa.....
anladım cnm sagol bende 2 ameliyat gecırdım sımdı revızyon olacagım 3. yü demek benımkıde bayaga pahalı olur eger emre bey de yaptırırsam,
insallah ıstedıgın sonucu alırsın bu son olur sabırsızlıkla bekleyecegım senın güzel haberler vermeni:))

ama agustosun sonuna kadar ameliyat olanlara simdiki fiyat uygulaniyo dimi?????,

ne zamandan itibaren artiyomus fiyatlar yaa..sen hangi tarih icin istedin canim...agustos sonuna kadar ayni degil miydi fiyatlar?[/QUOTE

fiyatlar eylülde artıyormus yanı eylül için şimdiden gün alanlara bıle yansıtılacakmış.agustosun sonunda artıyormus fıyatlar ordakı bayan telefonda öyle soyledı

didi 11 nerdesin ortalığı kastın kavurdun canım arkadaşımı ilk üç gün soluksuz yazdıklarınıüzülerek ve yaşamaya çalışarak okudum elim ayağım kesildi tam bir yıldır araştıran ben korkudan gün paramı al diye eşime verme kararını bile kafamda aldım vallahi çoook korktum zaten herkese korkarak sormuştum şimdi sıfırdan yeni baştan ...hazırlanayım diyorum
Canım içimden bir ses hadi yap korkma diyor diğer yandan bak sende yaptırsan senin de yıldızın düşük şansın yok eşim bak gördün mü sana dememiş miydim ben kesin der diye düşünüyorum aman ne zor vallahi sağlık sorunu olmayıp estetik düşünen bir çok arkadaşımın sizi okuduktan sonra dahada karışıklık yaşadığını kendi adıma söyleyebilirim...
İyimisin didi11 biraz toparlanabildiniz mi...emre bey ne dedi ben diyorum ki emre beye ameliyat olanlar lütfen toplanalım konuşalım tanışalım olur mu özellere yer saat atarız acaba buluşulabilir mi ki yada çok mu uçtum ...
bilmiyorum nasıl çıkarım ben bu işten...
herkese sevgiler...

eylul ayinda emre bey'in acibadem ile anlasmasi yenileniyormus eger onlar zaman yaparsa ameliyathane fiyati ustunde hastalarda 500-1000 arasi degisim olabilir dedi asistani ama bence cok fazla yani gunde 2 ameliyat yaptigini dusunsek gunde 1000 tl zamli para alsa 500 yapsa zam kisi basi hastane 30 milyarmi zam yapiyor :) ne biliyim zamm bu niyetle yapiliyorsa yani hastane ameliyathane ucretini yansiticaklarsa hastaya bence cok yuksek bir artis..

Benim ameliyatimda agustos ayi tasinmis emre bey giden varmi nerde caddede yaninda buyuk taksiciye tarif edilcek bir yer varmi?? birde ameliyattan sonra kac gun pansumana gidiliyor??

ama agustosun sonuna kadar ameliyat olanlara simdiki fiyat uygulaniyo dimi?????,

evet cnm sımdıkı fıyat uygulanıcak size artış eylül için olucak arkadaslara gecerliymiş

agustos full yer yok eyluldede bir iki yer bosmus belki onlarda 5000 sonrasinda artiyor olabilir ben yer degistrebilirmiyim diye sordum bun gun agustos full dedi asistani..

Emre bey hakkında hiç olumsuz yorum gören,duyan var mı ?
O kadar araştırdım birtane bile bulamadım.Böyle oluncada bir türlü başka dr ile görüşmek istemiyorum.

Back
X