- 12 Temmuz 2006
- 59.947
- 228.710
- 1.223
- 53
- Konu Sahibi EstetikEditor
- #9.901
Teşekkür ediyorum nazik cevabınız için, silinen yorumlar karalama veya reklam içeriklidir, reklam hem yasak, hem de aynı karalama gibi hukuken problem doğuran bir durum maalesef, siteye resmî kanallardan yazılar geliyor suç unsuru teşkil eden yorumlar için, arada bazı içeriklerin kaldırılması bu sebepledir.Kesinlikle haklısınız burası açık bir forumdur sizin iyi niyetinizi ben sonsuz biliyorum.. Mutlu olanda mutsuz olanda belirtmeli açıkca bu durumu.. Ayrıca ben şunuda belirtmek istiyorum bazı arkadaşlar forumdan olumsuz yorumların silindiğini söylüyor. Arkadaşlar olumsuz yorumların silinmesini istemiyorr iseniz lütfen üslubumuzu bozmadan belirtelimki silinmesin yani sadece yaşadıklarımızı yazalım kasap, şarlatan vb . Cümleleri kullanmaz isek kesinlikle silinmeyecektir. Kullanmayalımki silinmesin bizden sonrakilerde bu yorumlarıda okuyarak karar verebilsinler tek taraflı olmasın lütfen rica ediyorum sizlerden.
Evet bu forumda insanlar operasyon sonrası yaşadıkları olumsuzlukları da dile getirebilmeli, sonuçta doktorlarda kusursuz değil, hataları olduysa ameliyat olmayı düşünenler bu hataları da bilip ona göre değerlendirmeli, kaldı ki estetik bölümünde hep dile getirdiğim gibi buradaki yorumlar dışında lütfen herkes ameliyat olmayı düşündüğü doktorla mutlaka gidip birebir görüşsün, beklentilerini, isteklerini söylesin, aklına yatmıyorsa başka bir doktorun daha görüşünü alsın, sonuçta estetik amaçlı dahi olsa söz konusu sağlığımız, işin ucunda sağlığımızdan olmakta var.
Son düzenleme: