- 14 Mayıs 2011
- 61
- 0
- 96
- Konu Sahibi EstetikEditor
. kimseyi kötülemek değil niyetim ama gerçekten bnm hayatımı kararttı. belki başkaları memnundur. bende bu forumlara bakarak gidip o adama ameliyat oldum .ama o ameliyat bnm felaketim oldu. düzeleceğim revizyon olacağım günü ilaçlarla sakinleşmeye çalışarak bekliyorum . ömrümden 1 senemi çalan bu doktor bozması umarım başka kimseye bana yaptığını yapmaz . kontrollerede gitmeyeceğim artık. çünkü zaten bişey kontrol ettiği fln yok.olan olmuş gitmiş. şimdi revizyon için doktor araştırmasındayım . bu bnm belkide son şansım olacak çünkü 2cide düzelemessen bidaha çok zor .. Allahıma hergün yalvarıyorum bnm ayaklarımı bu sefer doğru adrese götür beni kurtar yarabi diye . inan istediğim çok havalı güzel bi burun değil sadece normal doğal görünen sağlam ömürlük bi burun . zaten kavis yok dümdüz . bnm problem uçta ucunuda dümdüz yaptırıp kurtulucam inş.didi cok gecmıs olsun oncelıkle umarım en kısa zamanda toparlarsın dunyanın sonu degıl herseyın cozumu var revızyonda basarılı dr.lar cok ulkemızde sadece bıraz sabır.doktorunun ismini yazarsam banlanırım demıssın ama oyle bırsey olmaz bu forumlarda olumsuz gecen amelıyat sonucu dr.ların ısımlerını yazanlar hıc memnun degılım dıyenler cok eger banlarlarsa zaten forumun objectıflıgı kalmaz bızlerı yonlendırme gb bırsey olmaz burası ozgur platform sen dr.un ısmını verkı dusunenler ıcın fıkır olsun sen ısım vermedıgın surece burdakaı arkadaslarımız ona muayene olmaya amelıyat olmaya gıdıcekler
Son düzenleyen: Moderatör: