- 16 Ağustos 2015
- 837
- 731
- 23
- 39
- Konu Sahibi EstetikEditor
- #9.701
1 senedir bekliyordumçok şaşırdım görüşmenizin böyle geçmesine..sanırım aylardır bu günü bekliyordunuz..bir burun ne kadar istenilen gibi olmasada, doktorun reddettiğini ilk defa duyuyorum..yani aslında ameliyat edilebilir fakat sizin beklentilerinizi karşılamaz diyemi vazgeçiyorlar yapmaktan...
Birde doğallık konusunda sizinle hemfikirim..10 ameliyattan ancak 1-2 tanesi doğal duruyordur..öncesi sonrasını çok fazla etkiliyor.Eğer doğallığı önemsiorsak karar vermemiz çok daha zor...Benim nefes problemimde var ne yapacağımı şaşırmış durumdayım..
çokmu üzüldüm
Hayır
Emre ilhanın dediği gibi ameliyat olursan mutsuz olursun demişti
Kesinlikle doğru
Herkesin beklentisine göre değişiyor
Emre ilhanın hastaları için bu yorumum değil, genel olarak, hepsi için beklentim ve gördüğüm görüntü bana tuaf gelmişti
Sonra eşimde estetik burun şekillerine takıldı
Özelikle uçlarına, neden burun ucunu yukarı kaldırıp ucunda deriyi yığıp bırakıyorlar demişti
Sonra benim durumumda eşimin şikayet ettiği yığın ceviz kadar olacak
Ancak burun ucunuz küçük ufak sadece kemer aldırıyorsanız evet güzel olabilir
Oda 10 da değil 100 de belki 1000 de bir hastada iyi durur.
Burda doktorun hünerindede önce kişinin burnu önemli
Emre bey patlıcandan kabak yapamam demişti
Zaten mevzuda bu patlıcandan herkes patlıcan yemeği yapar
Yani büyük burun etliyse büyük kalır,
Kendisi açıkça paylaştı
Yani burda bize dendiği gibi büyük etli burnu küçültemiyor
Bu arada burda emre ilhana ameliyat oldum benim kalın derili büyük burnumu küçültü diyen hastalarından resim için tüm ısrarıma rağmen göndermemişlerdi, dip not olsun buda
Benim instagramda görüp, büyüktü küçültü diye beğendiğim bir hastası vardı, meğerse inceymiş derisi oyüzden okadar güzel küçülmüştü
Şuda var küçük burnlarında büyük burunlarında, hepsinin,,
estetik olduğu anlaşılıyor kızlar
Benim derdim küçülmesi yüzüme uygun bir hale gelmesi
Eğer öle yapılabilseydi ameliyatı belki yinede isterdim gider emre bey olmasa diğer doktorlardan birine olurdum
Ama küçültülemiyorsa yüze uygun hale gelmiyorsa estetik bunun neresinde