Emre ilhan mı - Abdulkadir göksel mi? son kararımı vericem yardım istiyorum lütfenn

PPTY65

_Spor Ruhun Gıdasıdır_ ;)
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2010
203
1
46
İstanbul
fikirlerinizi iyi kötü lütfen yazın çok önemli bir dönüm noktasındayım :( abdulkadir beye muayne ldum fakat emre ilhanada olmak istiyorum sizce hangisi daha iyi????

canım açıkçası abdulkadıri ilk kez duyuyuorum o kadar araştırma yaptım bence emre ilhana da görün başka doktoralar da var barış çakır da harika ama senin ilk imi revziyon mu o da önemli ilkse barış harika yani

canm benim ilk amliyatım olacak.. ama nasıl duymazsın buradan olanlar var yaa :(
emre bey çok iyi ama ücret konusunda bayağı bi dolgun.. beeni aşıyor o sebeple :)

ücret çok aşıyorsa, fuat yüksel derim, benim doktorumdur ben memnunum gayet, 3000 tl ödedim, bu yıl başı belki artar ama çok da artmaz herhalde.

fiyatlar neden bu kadar değişiklik gösteriyor?
bazı doktorlar sadece kaymak tabakasına mı hizmet veriyor? geriye kalanlar zar zor biriktirdikleri paralarla iyi ama aynı zamanda da güvenilir, hayallerini yıkmayacak, verdikleri paranın karşılığını alabilecekleri doktor arayışı telaşında. Malatya'daki Bilge Bey'in yaptığı burunlara bakın mesela; en usta elden çıkmış olandan hiçbir farkı var mı? tek farkı fiyatı, helal olsun onun gibi doktorlara..
Emre İlhan'dan yana oldu benim ve kardeşimin ve de bir çok arkadaşımızın tercihi.. doktor seçiminde referans çok önemli.. kadınlar kulübü çok yardımcı oldu bize bu konuda.. o yüzden tercihimiz bu yönde oldu, umarım her şey yolnda gider, istediklerimize kavuşur hiç pişmanlık duymayız..
Emre Bey ile fiyat konusundaki tereddütlerini dile getirmende fayda var. belli mi olur!!
şimdiden geçmiş olsun. umarım hiçbirimiz pişman olmayız!!

5 milyar istiyor emre bey.

evet emre bey 5000 istiyor ve her hastaya aynı fiyat nereden gelirsen gel farketmez dedi asistanı.bence çok pahalı emre bey birde herkesin burnunu aynı yapıyor. tamam çok güzel ama çok yapay..
bende 25 aralıkta olucam inşl. iyi bir ameliyat geçirim dualarınızı beklerim arkadaşlar.

evet emre bey 5000 istiyor ve her hastaya aynı fiyat nereden gelirsen gel farketmez dedi asistanı.bence çok pahalı emre bey birde herkesin burnunu aynı yapıyor. tamam çok güzel ama çok yapay..
bende 25 aralıkta olucam inşl. iyi bir ameliyat geçirim dualarınızı beklerim arkadaşlar.

Evet Emre Bey'in fiyatı sabit ve hiçbir durumda indirim yapmıyor. Diğer doktorlar bir takım yollar deniyorlar maliyeti düşürmek için. Sanrıım Emre Bey'in zatne çok sayıda hastası olduğundan gerek duymuyor. Bir de kaymak tabakasına hizmet veren çok daha pahalıya bu ameliyatı yapan doktorlar var. Ben çok sorup araştırdım, sonunda Emre Bey'in fiyatı bana uygun gelmişti=)

İstanbul'da isim yapmış profesörler 10.000 civarı oluyor.

evet emre bey'in fiyatı sabit ve hiçbir durumda indirim yapmıyor. Diğer doktorlar bir takım yollar deniyorlar maliyeti düşürmek için. Sanrıım emre bey'in zatne çok sayıda hastası olduğundan gerek duymuyor. Bir de kaymak tabakasına hizmet veren çok daha pahalıya bu ameliyatı yapan doktorlar var. Ben çok sorup araştırdım, sonunda emre bey'in fiyatı bana uygun gelmişti=)

istanbul'da isim yapmış profesörler 10.000 civarı oluyor.

canım sendemi emre ilhana oldun. Senin burnun gayet doğal olmuş ama şimdi yine baktımda. Başka çok yapan kişi gördüm hepsi aynı.seninki gayet doğal ve güzel olmuş.
Haklısın ben nazim çerkeş den fiyat aldm bana 9000-1000 arası demişti :)
bakalım hepimiz için hayırlısı olsun ya bende bi atlatsam başka bşe istemiyorum :)

canım sendemi emre ilhana oldun. Senin burnun gayet doğal olmuş ama şimdi yine baktımda. Başka çok yapan kişi gördüm hepsi aynı.seninki gayet doğal ve güzel olmuş.
Haklısın ben nazim çerkeş den fiyat aldm bana 9000-1000 arası demişti :)
bakalım hepimiz için hayırlısı olsun ya bende bi atlatsam başka bşe istemiyorum :)

Yok canım ben Emre İlhan'a olmadım. Bu arada teşekkür ediyroum iltifatların için; ama o çok şiş hali. Şu an daha iyi görünüyor. Birkaç resim ekleyeceğim uygun zamanda.

ben en az 20-30 burun gördüm, hiçbiri de birbirine benzemiyordu:) yapay bir burun istemezseniz kimse size zorla yapay bir burun yapamaz zaten.

ben en az 20-30 burun gördüm, hiçbiri de birbirine benzemiyordu:) yapay bir burun istemezseniz kimse size zorla yapay bir burun yapamaz zaten.

canım doğrudur haklısın ama tanıdığım çok insan öyle söyledi bende gördüğüm 4-5 burunda bunu farkettim. neyse güzel olsun herkesin istediği burun olsun arkadaşlar :) herkes memnun kalsn güzel olmayı hakediyoruz aynı zamanda sağlıkta önemli tabi..
sevgilerrr :)

su ana kadar Emre bey hakkında olumsuz bir yorum dahi okumadm,, görüşmeye gittiğimde benm de düşüncelerim aynı açıda oldu zira kontrole gelenleri görme fırsaı buldum.. ben Emre beyi tavsiye ederim..

su ana kadar Emre bey hakkında olumsuz bir yorum dahi okumadm,, görüşmeye gittiğimde benm de düşüncelerim aynı açıda oldu zira kontrole gelenleri görme fırsaı buldum.. ben Emre beyi tavsiye ederim..

Back
X