Emre İlhan mı Zühtü Demir mi

milano34

Üye
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2013
28
0
6
35
Ankara
Emre İlhan ile Zühtü Demir arasında kararsız kaldım arkadaşlar. Eğer fotoğraflarınızı paylaşıp yorum yaparsanız çok sevineceğim.:43:

Emre İlhan ile Zühtü Demir arasında kararsız kaldım arkadaşlar. Eğer fotoğraflarınızı paylaşıp yorum yaparsanız çok sevineceğim.:43:

Ben Zühtü bey de burun ameliyatı oldum. 2 hafta önce, burunum gayet güzel çok memnunum.
Çok doğal duruyor. Hiç acı çekmedim, ve morluklar 2 günde indi. Herseyden çpk menunum ve çok rahat nefes alıyorum.
Ve ben Emre ilhanıda araştırmıştım ama züuhtü beyin eskiden onepte çaliştığını duyduktan sonra başka bişey düşünmedim.
Sana da tavsiye ederim. Good Luck :34:

canım seni ekledim fotoları görmen açısından zühtü demire burun ameliyatı olduğum için tabiyki onu önerebilirim.

Ben Zühtü bey de burun ameliyatı oldum. 2 hafta önce, burunum gayet güzel çok memnunum.
Çok doğal duruyor. Hiç acı çekmedim, ve morluklar 2 günde indi. Herseyden çpk menunum ve çok rahat nefes alıyorum.
Ve ben Emre ilhanıda araştırmıştım ama züuhtü beyin eskiden onepte çaliştığını duyduktan sonra başka bişey düşünmedim.
Sana da tavsiye ederim. Good Luck :34:

merhaba, ben de Zühtü Beyi düşünüyorum. tasarımını çok beğendim çok doğal oldu. fooğrafınızı görebilğr miyim acaba?

Merhaba,
Bende 3 ay önce Emre İlhan'a ameliyat oldum. Gayet memnunum. iyiki Emre Beye ameliyat olmuşum diye defalarca şükrettim.Resimlerimi görmek istersen beni ekleyebilirsin.

Ben de burun dahil birçok ameliyatımı Zühtü Bey'e yaptırdım. Güleryüzlü, anlayışlı, sizin isteklerinizi de dinleyip öneri sunan, aşırıcılıktan çok doğallıktan yana bir doktor.

Emre İlhan ile Zühtü Demir arasında kararsız kaldım arkadaşlar. Eğer fotoğraflarınızı paylaşıp yorum yaparsanız çok sevineceğim.:KK43:
bende Zühtü demir i tercih etmiştim bu Yorumları okuyup, keşke olmasaydım. Doğal olacak dedi yeni tanıştığım insanlar bile ameliyat olduğumu anlıyor ve ucu Eğri kaldı. Kesinlikle önermiyorum.

Ben ilk ameliyatimi zuhtu demire ikinci ameliyatimi emre ilhana oldum ve ikisi icin de yorum yapabilecek kadar tecrubeli oldum sanirim :((

Arkadaşlar bana da doktor önerebilir misiniz tek derdim doğal ve kimse anlamasın

Ben de Emre İlhan a ameliyat oldum ve cokkk memnunum :) iyiki ona yaptırmışım cunku işinin ustası ve tam hayalımdekı gıbı doğal ve güzel burunu yaptı bana.Oyuzden tabikiide Emre İlhan :) Bu arada albümümden resımlerıme de bakabılırsınız hemen hemen hergun eklıyorum :)

bende Zühtü demir i tercih etmiştim bu Yorumları okuyup, keşke olmasaydım. Doğal olacak dedi yeni tanıştığım insanlar bile ameliyat olduğumu anlıyor ve ucu Eğri kaldı. Kesinlikle önermiyorum.
Aynen ben de kesinlikle Zühtü Demir'i tavsiye etmiyorum.Düzeltmeyi bile yapamadı.Hiç de ilgilenmiyor.Paranızı verdiğinizle kalırsınız...

Back
X