çok beğendim gerçekten harika olmuşş güle güle kullan öncekini nasıl becerip o hale getirmiş eski doktorun onu merak ettim
bi de revizyon fiyatları rinolaplasti ile aynı mı sakıncası yoksa maliyeti nasıl?
net değil ki hiç. önden de çekersen net bir şekilde daha iyi anlaşılabilir aslında.merakla bekleyeceğim.çünkü benim de burnum senin eski estetikli halin gibi batık durumda,kemik denen bir şey yok boxçu burnu gibi et yığını. revizyon olmak istiyorum tekrar.emre ilhan düşündüğüm isimler arasında.senin gibi insanların resimleri aydınlatıcı olacak ben gibilere
çok beğendim gerçekten harika olmuşş güle güle kullan öncekini nasıl becerip o hale getirmiş eski doktorun onu merak ettim
bi de revizyon fiyatları rinolaplasti ile aynı mı sakıncası yoksa maliyeti nasıl?
net değil ki hiç. önden de çekersen net bir şekilde daha iyi anlaşılabilir aslında.merakla bekleyeceğim.çünkü benim de burnum senin eski estetikli halin gibi batık durumda,kemik denen bir şey yok boxçu burnu gibi et yığını. revizyon olmak istiyorum tekrar.emre ilhan düşündüğüm isimler arasında.senin gibi insanların resimleri aydınlatıcı olacak ben gibilere[/
daha 19 gün oldu revizyon olunca doğal olarak daha şişliklerim var ama sizin için ekleyim fikir osun madem :) Emre bey kesinlikle bu konuda en iyisi..gözüm kapalı tavsiye ediyorum :)
çok hoş görünüyorsununz
sizi çok iyi anlıyorum gerçekten .önden ekliycem ama tabi revizyon olunca daha şiş gibi geliyor bana ama hemen ekleyim sizede bi fikir olsun:)
merhaba gerçekten çok başarılı olmuş canım... bende 25 nisanda emre beye revizyon oluyorum dilerim sonuç seninki kadar başarılı olur.
tşk ederim..inş sizinkide gönlünüze göre olur... Emre bey yapacak olduktan sonra bundan hiç şüphem yok gerçi :))
Emre beyin ameliyatları ne kadar oluyor?bilgi vermeniz mümkün mü?
BEnde düşünüyorum ama hem doktorun iyi olması hemde maddi konu düşündürüyor.
merhaba gerçekten çok başarılı olmuş canım... bende 25 nisanda emre beye revizyon oluyorum dilerim sonuç seninki kadar başarılı olur.
aynen bend kimseyhaklısın canım emre beyle tanıştıktan sonra kendisine inanılmaz bir şekilde güveniyosun :) biraz süreçten bahsede bilirmisin ? benim için zaman durdu geçmiyor sanki hem heyecan hem korku hepsi bir arada.
ilk ameliyatımı ben 10 yıl önce olmuştum sonuç o zamandan itibaren kötübi daha bi doktora güvenemem sanmıştım ta ki emre beyi tanıyana kadar :)
aynen bend kimsey
e güvenemiyordum Emre beyi tanıyana kadar :))bende heyecan biraz vardı tabi ama korku hiç olmadı.inan bana korkulacakta hiç bişey yokmuş. benim ameliyatımdan sonra 1 ayım doldu inan bana nasıl geçti anlamadım bile :))darısı başına inş :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?