EMRE İLHAN (REVİZYON) ameliyat süreci ve sonrası...

IAnqeLI

Guru
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2014
281
42
358
ilk ameliyatımı deviasyon sebebiyle 2 sene önce olmuştum.o zaman plastik cerrahın yapması daha uygun gelmişti kemerimide düzeltmesi açısından..başlarda şekli fena değildi ama nefes problemim çözülmemişti. bi süre sonra şekilde tamamen değişti .başarısızlıkla sonuçlanan ilk ameliyatımdan sonra hiç cesaretim yoktu ama son 6 aydır da geceleri bantsız uyuyamıyor ve ağzımdan nefes aldığım için sürekli hastalanıyordum .revizyonla ilgili biraz bakınırken Emre İlhanı buldum ve yaptığı burunlara bakıp hastalarının yorumlarını okudum.o kadar hastasından biri kötü olmaz mı? ( olmazmış valla hastalarını gördükçe, Emre beyi tanıdıkça daha iyi anladım )biraz uğraştıktan sonra randevu alıp kendisiyle görüşmeye gittim.ilk gördüğümdede kendisine çok güvenmiştim. hastalarına karşı çok nazik ve ilgili ,hastalarının beklentilerine önem veren birisiydi.ve o gün ameliyat tarihimi alıp 18 gün önce revizyon ameliyatımı oldum.zor bi ameliyat olmasına rağmen sonrası hiç düşündüğüm gibi olmadı.hiç ağrım olmadı.5.gün alçım çıktıktan sonra şişliklerim inmeye, morluklarımda azalmaya başlamıştı zten.tek sıkıntım tamponlardı.revizyon olduğu için tamponlar ilk ameliyata göre daha uzun kaldı tabi.ama onlarda çıktıktan sonra daha önce hiç nefes almamış olduğumu farkettim:)şimdi 18 gün oldu hala hafif şişliklerim olmasına rağmen hem görüntü hemde fonksiyonel olarak çok memnunum.artık ilk ameliyatımı yapan doktorada kızmıyorum..o olmasaydı ben Emre beyi bulamıycaktım belkide..iyi ki Emre beyi tanımışım ve onu seçmişim diyorum :)

çok beğendim gerçekten harika olmuşş güle güle kullan öncekini nasıl becerip o hale getirmiş eski doktorun onu merak ettim
bi de revizyon fiyatları rinolaplasti ile aynı mı sakıncası yoksa maliyeti nasıl?

net değil ki hiç. önden de çekersen net bir şekilde daha iyi anlaşılabilir aslında.merakla bekleyeceğim.çünkü benim de burnum senin eski estetikli halin gibi batık durumda,kemik denen bir şey yok boxçu burnu gibi et yığını. revizyon olmak istiyorum tekrar.emre ilhan düşündüğüm isimler arasında.senin gibi insanların resimleri aydınlatıcı olacak ben gibilere

burnunuz çok güzel olmuş geçmiş olsun ömürlük olsun inş
ben de emre beye revizyon olmayı düşünüyorum fakat tampon beni korkutuyor nefes almam gerek tampon da olsa silikon tampon kullanılmadı mı nefes alamadınız mı tampon varken? az da olsa nefes alınıyor biliyorum silikon tamponlardan
ayrıca kaç gün kaldı tampon emre beyin yaptıgı her revizyonda tampon 4-5 günden daha uzun süre mi kalıyor ?

tşk ederimm:) revizyon fiyatları daha farklı oluyo tabi. zaten biçok doktorda başkasının bozduğu burnu düzeltmeye pek yanaşmıyor.bazıları başarılı olamıyo.Emre bey bence bu konuda en iyisi...

sizi çok iyi anlıyorum gerçekten .önden ekliycem ama tabi revizyon olunca daha şiş gibi geliyor bana ama hemen ekleyim sizede bi fikir olsun:)

tşk ederim..revizyonda maaliyet biraz daha artıyo tabi üstelik her doktor kabul etmek istemiyo revizyonu.ben bu konuda çok şanslı hissediyorum kendimi :)

sizi çok iyi anlıyorum gerçekten .önden ekliycem ama tabi revizyon olunca daha şiş gibi geliyor bana ama hemen ekleyim sizede bi fikir olsun:)

Eklentiler

• $1798497_10152171662797777_1090957710_n.webp
    10,5 KB · Görüntüleme: 779

çok güzel olmuş gerçekten.üstelik ameliyatlı olduğu belli değil.revizyon estetikleri özellikle kendini belli eder,burun yapıldıkça yapaylaşır ama sizde tam tersi olmuş.Eski burnunuzdan daha doğal.

Emre beyin ameliyatları ne kadar oluyor?bilgi vermeniz mümkün mü?
BEnde düşünüyorum ama hem doktorun iyi olması hemde maddi konu düşündürüyor.

ilk ameliyatsa 8 bin revizyonsa 12 binden başlıyo diye biliyorum..maddi olarak düşünme bence doktor seçimi gerçekten önemli...ilk ameliyatımda çok uygun yaptırmıştım belki ama ne görüntü ne de fonksiyonel olarak memnun kalmamıştım..o yüzden doktorunu iyi seçmeni tavsiye ederim...

merhaba gerçekten çok başarılı olmuş canım... bende 25 nisanda emre beye revizyon oluyorum dilerim sonuç seninki kadar başarılı olur.

haklısın canım emre beyle tanıştıktan sonra kendisine inanılmaz bir şekilde güveniyosun :) biraz süreçten bahsede bilirmisin ? benim için zaman durdu geçmiyor sanki hem heyecan hem korku hepsi bir arada.
ilk ameliyatımı ben 10 yıl önce olmuştum sonuç o zamandan itibaren kötü bi daha bi doktora güvenemem sanmıştım ta ki emre beyi tanıyana kadar :)

aynen bend kimsey
e güvenemiyordum Emre beyi tanıyana kadar :))bende heyecan biraz vardı tabi ama korku hiç olmadı.inan bana korkulacakta hiç bişey yokmuş. benim ameliyatımdan sonra 1 ayım doldu inan bana nasıl geçti anlamadım bile :))darısı başına inş :)

inşallah canım :) ilk ameliyatında insan hayal kırıklığına uğrayınca korku istemesende oluyor. ne işte ne evde zaman durdu sanki :) ameliyattan başka bişey düşünemez oldum :) senin ameliyat ücretin neydi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…