Emre Ilhan revizyon

Abdülkadir göksel canım. İki doktorlada görüştüm. Hatta bir sürü doktorla görüştüm. En sıcak davranan beni en çok dinleyen böle tanıdık birine gelmişim gibi hissettiren göksel bey oldu. Genelde gittiğim tüm doktorlar çok zor bir burun tekrar operasyon gerekebilir veya yamukluk asla düzelmez çok zor olduğu içinde fiyat şuraya artar die araba parası çektiler vallahi. Göksel beyse muayene ettikten sonra benim için basit ben hallederim üzülme deyip çok daha düşük bi fiyat çıkardı. Hatta inanamadım iki defa sordum bütün masraf mı yarısımı diye. Hatta abartıp deniz hanımı arayıp eminsiniz demi dedim üstelik ben onca doktor zor dedi siz nasıl kolay diyorsunuz dediğimde bir revizyon hastaları gösterdi yok artık benim bu iğrenç burnum bunların yanında prenses dedim. Hani sonuç ne olur bilmiyorum. Mutlumu olurum mutsuz mu olurum hiçbir fikrim yok ama umarım artık son olur. Hem manevi hem maddi çöktüm yani
Kafam o kadar karışıkki canım bende napicagimi bilemez oldum valla ne kadar ücret istedi göksel bey sizden

Kafam o kadar karışıkki canım bende napicagimi bilemez oldum valla ne kadar ücret istedi göksel bey sizden
Ben de kendisiyle bi görüşebilsem karar wericem ama randevuyu en erken ağustos ayina alabildim. Abdulkadir beyle ben de görüşmeyi düşünüyorum aslnda..
Canım ilk görüşmede muayene ücreti almıyor emre ilhan belkide o yüzden bilmiyorum ama nerdeyse hiç ilgilenmesi benimle. Ben çok üzüldüm o kadar istekli gitmiştim ki ona olucam diye :( hala aklımın bir köşesinde kendisi var ama bazı yorumlar ile birleştirince birşeyleri ona gidemiyorum. Umarım vazgeçtiğim için pişman olmam.
Bana sölediği tutar olmaz ki sana muayene edip çıkartıyor kişiye özel fiyat bence gitmelisin emre ilhandan daha uygun onu biliyorum

Arkadaslar merhaba. Estetik ameliyat icin yuklu miktarda paralar odemek cok yanlis onemli olan doktor secimi. Ben isimden dolayi cok fazla hekim taniyorum ama sadece tek bir doktora guveniyorum; Dr. Bekir sivri. Bekir bey e yaklasik 5 ay once estetik oldum el becerisi ve kisiligi mukemmel bi insan. 2 arkadasim ve 1 ay oncede kiz kardesim estetik oldu onlarda cok mutlular. Sadece 4500 tl odedim ve ek olarak hic bir masraf cikarmadi.
merhaba; fotoğraflarınızı görmem mümkünmü

Canım ilk görüşmede muayene ücreti almıyor emre ilhan belkide o yüzden bilmiyorum ama nerdeyse hiç ilgilenmesi benimle. Ben çok üzüldüm o kadar istekli gitmiştim ki ona olucam diye :KK43: hala aklımın bir köşesinde kendisi var ama bazı yorumlar ile birleştirince birşeyleri ona gidemiyorum. Umarım vazgeçtiğim için pişman olmam.
Bana sölediği tutar olmaz ki sana muayene edip çıkartıyor kişiye özel fiyat bence gitmelisin emre ilhandan daha uygun onu biliyorum
emre ilhana gidince olumsuz olan neyle karşılaştınız acaba?ben ona olmayı düşünüyorumda

Ben de kendisiyle bi görüşebilsem karar wericem ama randevuyu en erken ağustos ayina alabildim. Abdulkadir beyle ben de görüşmeyi düşünüyorum aslnda..
emre beye ağustosa randevuyu ne zaman aldınız acaba?

emre ilhana gidince olumsuz olan neyle karşılaştınız acaba?ben ona olmayı düşünüyorumda
Ben revizyon hastasıyım üçüncü olacak. Tamam emre bey çok yoğun ve ücret almıyor îlk görüşmeden ama ne bileyim böle hani birazcık daha ilgilense aklımda hiç soru işareti kalmazdı bana demişlerdi sosyeteden biri değilsen kndi halinde bi insansan ok ilgilenmez inanmadım. Gittim bana revizyon ile ilgili bîr çıktı versi okumam için oku öyle gel dedi. Hani öle bişi yapmasaydıda biraz sohbet edip rahatlatsa idi ve ücretî muayene ettikten sona verseydi ne bileyim işte hiç sıcak değildi bana. O yüzden başka doktorlara gittim. Göksel beyinde öyle sıcak bir tarafı varki insan hemen ameliyat et diyor. Arada başka doktorlarda vardı. Hatta bitanesiyle az kalaın saçsaça kavga edicektik :)

Ben revizyon hastasıyım üçüncü olacak. Tamam emre bey çok yoğun ve ücret almıyor îlk görüşmeden ama ne bileyim böle hani birazcık daha ilgilense aklımda hiç soru işareti kalmazdı bana demişlerdi sosyeteden biri değilsen kndi halinde bi insansan ok ilgilenmez inanmadım. Gittim bana revizyon ile ilgili bîr çıktı versi okumam için oku öyle gel dedi. Hani öle bişi yapmasaydıda biraz sohbet edip rahatlatsa idi ve ücretî muayene ettikten sona verseydi ne bileyim işte hiç sıcak değildi bana. O yüzden başka doktorlara gittim. Göksel beyinde öyle sıcak bir tarafı varki insan hemen ameliyat et diyor. Arada başka doktorlarda vardı. Hatta bitanesiyle az kalaın saçsaça kavga edicektik :)

Muhammet dilberede bir gorun canım .Beni ameliyat etmek istemedi gerci.
İnanılmaz pozitiıf enerjisi ,insanlarla iletişimi .
Gercekten cok saygılı ,efendi bir doktor .Allah yolunu açık etsin .

Benimde emre beyle gorusmem aralıkta ama aklımda deli sorular var .
Buyuk ıhtımal o da ameliyata yanasmayacak

lovely senı nıcın amlyt etmek ıstemedı cnmcım ?

Merhaba arkadaslar, cumartesi gunu emre bey'de ilk randevum var. Fakat bu randevude neler konusuldugundan pek bi haberim yok. Ve bu randevu bedava degil mi?
Bi sorum daha olacak; bu benim 3cu ameliyatim olacagi icin 15bin tl demisti asistani telefonda, indirim yapiyorlar mi yoksa kesin fiyat mi bu? Belcikadan gidecegim icin turkiyede doktor islerinden pek haberdar degilim. Beni bu konuda bilgilendirirseniz sevinirim :)

Dr. Abdulkadir Goksel de revizyonlarda cok iyidir arastirmak istersen, revizyon fiyatlari da daha uygun Emre bey e gore diye biliyorum. Doktor secimi onemli, basarilar diliyorum sana

Emre İlhan'dan memnun olmayan kimse yok mu? Yaptığı burunlara bakıyorum aşırı havada ve sivri herkes mi böyle istiyor yoksa tek tip mi burun yapıyor aydınlatırsanız sevinirim. Özelden de mesaj atabilirsiniz objektif hasta yorumlarına ihtiyacım var lütfen!

Ben ameliyat olmadan once Emre bey i arastirmistim, yaptigi bazi burunlari gercekten begendigim halde, sanki hani ayni burnu pek cok farkli hastaya yapmis gibi gelmisti bana, dogallik onemliydi benim icin o nedenle cikartmistim listemden, bu benim sahsi gorusum tabii ki, iyi arastirmak birden fazla doktora gidip gorusmek lazim. Cok onemli bir karar hepinize bol sans diliyorum.

Canım ben abdülkadîr göksele ameliyat oldum. Ve bîldiğim kadarı ile kimsenin kabul etmediği revizyonları kabul ediyor ve çok başarılı. Hatta bazı isimlerin ona giden hastaları var haberin olsun. Ve sana nasıl tatlı bir doktor olduğunu anlatamam. Bence sen kesinlikle göksel beyle görüşmelisin. Hoş gerçi sonucu bilmiorum burnu bandajlı tamponlu bi hastayım şuan açıldıktan sona kötü bir sürpriz ile karşılaşmam. Bu arada benimde 3. Ameliyatım ve göksel beyin en çok uğraştığı hastalardan biriyim. :)

Canım ben abdülkadîr göksele ameliyat oldum. Ve bîldiğim kadarı ile kimsenin kabul etmediği revizyonları kabul ediyor ve çok başarılı. Hatta bazı isimlerin ona giden hastaları var haberin olsun. Ve sana nasıl tatlı bir doktor olduğunu anlatamam. Bence sen kesinlikle göksel beyle görüşmelisin. Hoş gerçi sonucu bilmiorum burnu bandajlı tamponlu bi hastayım şuan açıldıktan sona kötü bir sürpriz ile karşılaşmam. Bu arada benimde 3. Ameliyatım ve göksel beyin en çok uğraştığı hastalardan biriyim. :)

Merhaba. Cok gecmis olsun. Bende emre ilhan dusunenlerdenim ama senin yorumunu okuyunca bi an tereddutte kaldm. arastrmalarma gore en cok begendgm emre ilhandi. hatta mail attim falan. Indirim istedim. O konuda pek bisey soylemedi. Muayenesine cagirdi. Istanblda olmadgm icin gidemiorm. Ve ameliyat tarihini muhtemelen 2015 ten sonraya verecek. Yanlis senin yorumu okuyunca bi duraksadim. Su ilgilenmek meselesi cok onemli bence. seni rahatlatmasi gerek. Ilgi icon illa sosyeteden olmak sart mi yani. Offf kafam karisti valla.
Peki abdulkadir goksel yapmis burnunu sanirm. Bandajlar cikti mi. Memnun musun yeni burnundan. Benmde 2.ameliyat olucak. Revizyonda basarili mi sence. Onerir misin

Merhaba. Cok gecmis olsun. Bende emre ilhan dusunenlerdenim ama senin yorumunu okuyunca bi an tereddutte kaldm. arastrmalarma gore en cok begendgm emre ilhandi. hatta mail attim falan. Indirim istedim. O konuda pek bisey soylemedi. Muayenesine cagirdi. Istanblda olmadgm icin gidemiorm. Ve ameliyat tarihini muhtemelen 2015 ten sonraya verecek. Yanlis senin yorumu okuyunca bi duraksadim. Su ilgilenmek meselesi cok onemli bence. seni rahatlatmasi gerek. Ilgi icon illa sosyeteden olmak sart mi yani. Offf kafam karisti valla.
Peki abdulkadir goksel yapmis burnunu sanirm. Bandajlar cikti mi. Memnun musun yeni burnundan. Benmde 2.ameliyat olucak. Revizyonda basarili mi sence. Onerir misin
Canım üçüncü Meliyat bandajlar çoktı doktor patates gibi sakın üzülme dedi ben görünce ağladım bu şişlikle kalsa bile olur diye düşün :) çoooook memnunum ve gerçekten ne istediysem yapmış fazlası bile var hatta beni düşünerek yapmış. En azından görüş bi hiç birley kaybetmezsin :) çok merak edersen özelden numaranı yaz ehatsaptan atarım

1 sene sonraya ameliyat tarihi mi olur yahu, ben o kadar bekleyemezdim asla. Zaten Doktorum Abdulkadir Goksel'i ve hasta fotograflarini gordukten sonra kafamdaki o emre ilhan mi baris cakir mi sorulari birdeeeen yok oldu. Goksel bey cok ilgili, cok anlayisli biri, otur karsisina dinler butun sorularini cevaplar hic usenmeden. Mutlaka gorus derim.

Back
X