Emre Ilhan revizyon

Şubat mart değil de nisan ama tarihi açık bıraktırırsanız belki erteleyen biri çıkar hoca o zaman sizi alır o da "belki"..
nisanmı...ne kadarda şanssızım..1 yıl önce bu araştırmaları yapsaydım şimdi olup kurtulmuştum..bende eylül ekim gibi ameliyat olurum sanıyordum..

gönderdiğiniz sayfaya baktım ama malesef estetikle ilgili bölümü yine bulamadım..
randevuyu nisanda aldınız,aralıkta ameliyat oldunuz..8 ay sonra..bu sereçte kaç kere görüştünüz doktorla..

Linki tekrar kısaltıp atayım http://tinyurl.com/qjv7t7v

4.gün burun içi temizliği,7.gün tampon ve plasterin çıkartılması,dikişilerin alınması, yeni ten rengi bantların takılması
10.gün bantların değişmesi,14.gün çıkartılması

sonra 1.ay kontrol
2.ay kontrol
şimdi 6.ay görüşeceğiz bakalım

bende emre beyle görüştüm ameliyat tarihi aldım hatta revizyon olucam 3. ameliyat olucak çok korkuyorum 2 başarısız ameliyattan sona hala doktorlara bakıyorum burunları inceliyorum sabahtan akşama bütün yorumları okuyorum. bu durum insana kafayı yedirtir yahu :KK43: allah yardımcımız olsun
Canm merhba, ben de 3. Ameliyatımcnm mr
bende emre beyle görüştüm ameliyat tarihi aldım hatta revizyon olucam 3. ameliyat olucak çok korkuyorum 2 başarısız ameliyattan sona hala doktorlara bakıyorum burunları inceliyorum sabahtan akşama bütün yorumları okuyorum. bu durum insana kafayı yedirtir yahu :KK43: allah yardımcımız olsun
cnm merhaba, ben de 3. Ameliyat icn emre beyden randewu aldm. Sen ameliyatini oldun mu? Sorunlarndan kurtuldun mu, anlatrsan çok sevinirim..

nisanmı...ne kadarda şanssızım..1 yıl önce bu araştırmaları yapsaydım şimdi olup kurtulmuştum..bende eylül ekim gibi ameliyat olurum sanıyordum..
Siz bir an önce arasanıza kliniği burada zaman kaybedeceğinize, istediğiniz her soruya cevap veriyorlar, kendi durumunuzla ilgili en sağlıklı bikgiyi oradan alabilirsiniz ancak. Ameliyat tarihini telefonla alabiliyorsunuz, acil durumunuz varsa açığa yazdırırsınız isminizi , daha erken ameliyat olabilirsiniz.

Linki tekrar kısaltıp atayım http://tinyurl.com/qjv7t7v

4.gün burun içi temizliği,7.gün tampon ve plasterin çıkartılması,dikişilerin alınması, yeni ten rengi bantların takılması
10.gün bantların değişmesi,14.gün çıkartılması

sonra 1.ay kontrol
2.ay kontrol
şimdi 6.ay görüşeceğiz bakalım
Sizin ilk ameliyat mı yoksa revizyonmuydu? Çok geçmiş olsun bu arada.

Siz bir an önce arasanıza kliniği burada zaman kaybedeceğinize, istediğiniz her soruya cevap veriyorlar, kendi durumunuzla ilgili en sağlıklı bikgiyi oradan alabilirsiniz ancak. Ameliyat tarihini telefonla alabiliyorsunuz, acil durumunuz varsa açığa yazdırırsınız isminizi , daha erken ameliyat olabilirsiniz.
keşke hemen arayabilsem..ailemi ikna çabalarındayım.onlar ankarada olsaydı bari diyorlar..bulunduğum il istanbula 24 saat uzak.
yani kesin söz alırsam bi dk durmam aramak için..
sonra randevu alıpta iptal etmek zorunda kalmak istemiyorum...
şimdi birsürü açığa aldıran vardır ismini ya ne yapalım mecbur beklicez..:KK16:

matemm matemm Zaten ameliyat tarihini 8-9 aydan önceye vermezler bence siz alın randevunuzu o tarihe kadar ailenizi ikna edersiniz, baktınız olmuyor, imkansız görünüyor iptal edersiniz zaten sırada bekleyen çok kişi var hemen dolar yeriniz ama ailenizi ikna ettiniz diyelim bir süre sonra, üzerine tekrardan uzun bir bekleme süresi gelebilir siz bilirsiniz yine de.

bende yurtdisindan geliyom.. yani reveziyonla amilyat pespese olmasi gerekiyor bende..
bi avantaj yokmu diye sordum malesef dediler -.- isin kötü tarafi pasaportum 11. ayda bitiyor -.-

reveziyonla amilyat pes pese olsa yine neyse.. -.- onada raziyim.. gec olsun temiz olsun.. zamanlarda zaten uctugu icin sorun yok.. ama yasimizda ileriliyor

benim anlamadigim siz niye emre ilhana gidinozki.. türkiyeye göre cok pahli degilmi ya.. -.-

ocak ayina cikti 2 gün önce.. aradigimda 12. ayin baslari denilmisti.. bugün ise ocak ayin sonlarinda rendevau verildi..... -.-

Arkadaslar merhaba. Estetik ameliyat icin yuklu miktarda paralar odemek cok yanlis onemli olan doktor secimi. Ben isimden dolayi cok fazla hekim taniyorum ama sadece tek bir doktora guveniyorum; Dr. Bekir sivri. Bekir bey e yaklasik 5 ay once estetik oldum el becerisi ve kisiligi mukemmel bi insan. 2 arkadasim ve 1 ay oncede kiz kardesim estetik oldu onlarda cok mutlular. Sadece 4500 tl odedim ve ek olarak hic bir masraf cikarmadi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Canm merhba, ben de 3. Ameliyatımcnm mr
cnm merhaba, ben de 3. Ameliyat icn emre beyden randewu aldm. Sen ameliyatini oldun mu? Sorunlarndan kurtuldun mu, anlatrsan çok sevinirim..
Yok canım daha olmadım ama emre ilhandan bazgeçtim zaten

Adı nedir peki görüştüğünüz doktorun revizyon ameliyatı olucamda doktor arayışı icindeyim emre beye olmak istiyorum bende doktorun adınıda merak ettim açıkçası
Abdülkadir göksel canım. İki doktorlada görüştüm. Hatta bir sürü doktorla görüştüm. En sıcak davranan beni en çok dinleyen böle tanıdık birine gelmişim gibi hissettiren göksel bey oldu. Genelde gittiğim tüm doktorlar çok zor bir burun tekrar operasyon gerekebilir veya yamukluk asla düzelmez çok zor olduğu içinde fiyat şuraya artar die araba parası çektiler vallahi. Göksel beyse muayene ettikten sonra benim için basit ben hallederim üzülme deyip çok daha düşük bi fiyat çıkardı. Hatta inanamadım iki defa sordum bütün masraf mı yarısımı diye. Hatta abartıp deniz hanımı arayıp eminsiniz demi dedim üstelik ben onca doktor zor dedi siz nasıl kolay diyorsunuz dediğimde bir revizyon hastaları gösterdi yok artık benim bu iğrenç burnum bunların yanında prenses dedim. Hani sonuç ne olur bilmiyorum. Mutlumu olurum mutsuz mu olurum hiçbir fikrim yok ama umarım artık son olur. Hem manevi hem maddi çöktüm yani

Back
X