Emrivaki ile çocuk yollayan görümce vakası

Çok haklısın.Benim kızımda 8 yaşında ama asla öyle birşey yapmaz.kocaman çocuk kabul etmeyin.

Bugün söyleme.Birdahakine yine söylerse yine kabul etme.anlar herhalde istemediğini.

Anlamıyorum önceden nasıl bir cesaret veriyorsunuz da bu insanlar cocuklarinı tek basına evinize yollama cürretşnde bulunuyorlar. O cocuk sizin evinizde bir kazaya ugrasa Allah korusun ana babasına ne cevap verıceksınız. Bence boyle soyleyın. Korkuyorum sorumluluk almak istemiyorum diyin.

benim çocuğum dayısına telefonda bile d.günümde bari gel seni görmek istiyorum diyemiyor ki bırakın emrivaki yapıp evine gitmeyi

sizi yorumlarınızdan hatırlıyorum gayet net ve bazen sert yorumları olan bir üyesiniz bu konuda nasıl sesinizi çıkaramadınız inanamıyorum haklı olduğunuz konularda usulünce konuşun

Benim de eşiyle ayrı olan kaynımın kızı gelir yazın 2-3 gün kalır. Şimdi büyüdü genç kız oldu ama küçükken eşim her şeyiyle ilgileniyordu. Şimdi geldiğinde benim kızlar da çok mutlu oluyor diye sorun olmuyor ama sizinki gibi olsa kocama temizletirdim her yeri, kendi dersini alsın ablasıyla konuşsun halletsin diye.

Yažik aslinda en büyük kötülüğü çocuğa yapmışlar. Ben de çok görüyorum çocuk kendi ayakkabısini giyecek annesi hemen koşuyor dur ben giydireyim halbuki orda çocuk giymeye çalışırken beklemeyi bilse daha faydalı olacak.

Bu nasıl bir rahatlıktır ya arsızlık resmen ben çocuğumu kardeşimin karısına yollamam ki dayısını özlüyorsa davet ederim görüştürürüm siz haklısınız bi daha söylerse müsait olmadığınızı yine söylersiniz haftasonu planlarımız oluyor diyin her seferinde bir şeyler bulun bi daha yollamaz

Yollama isim var.demissin.
Bu sekilde soylemeye devam et her seferinde madem istemiyorsun.

Kendince haklisin bence.
Soyleyeceksin surekli onlar da anlayacaklar illa ki.

Güzel fikir. Canım cesaret verdiğim yok samimi davrandığım yok. Arsızlar ailecek.

Sence bugün arayıp diyim mi? Dün söyleyemedim insanların içinde ama böyle böyle diye ne dersin?

Güzel fikir. Canım cesaret verdiğim yok samimi davrandığım yok. Arsızlar ailecek.
Arsızla ugrasması da cok zor Allah kolaylık versin ama bu kadar afacan bir cocugu kabul etmeyin Allah muhafaza basına bir iş getirir sebebi siz olursunuz

Dün kalabalıktık. Yalnız olsak derdim. Antipatik görünmek istemedim çünkü başka bir ülkeden gelenler vardı. Ayda yılda bir buluşulan ortam. İşim var yollama demekle yetindim. Bugün demeyi düşünüyorum. Abes mi olur bugün dersem?

Temizledi güya en çok onun canı sıkıldı zaten de. Arkasından ben yine temizledim. Diyebileceğini sanmıyorum ablasına gelmesin diye.

Dayisini ozluyor lafida klise bi laf.cocugu bi yere postalamak isteyince seni cok ozlemis illa gelicem diye tutturuyor derlertabi bazen dogru oluyor ama boyle yaramazsa anneside kacmak istiyo olabilir

Anladığım kadarı ile çocuk eşinizle de öyle aman aman vakit geçirmiyor. İki ihtimal var.

1- Çocuk evde huzursuz, size gelmeyi evdeki ortamdan bir kaçış şekli olarak görüyor ve evinize zarar vermesi de aslında sessiz bir yardım çığlığı.

2- Anne çocuğu zorla gönderiyor, çocuk gelmek istemiyor ve evinize zarar vererek sizi istiyan ettirmeye çalışıyor.

İlk durumda sizin için de çocuk için de en doğru olan şey, çocuğu bir birey olarak görüp karşınıza alıp onunla empati kurarak konuşmak. Size güven duymasını sağlamak ve yaptıklarının sebebini anlamak.

İkinci durumda ise eşinizle de konuşup, görümcenize ciddi ciddi böyle devam etmeyeceğini belirmek ve bir anne olarak kendine gelmesi gerektiğini, annelik gmrevibi yerine getirmesini söylemek.

Annesi yokken beni dinlemiyor üzüyor abla sensiz gelmesin de en iyisi

Bir de taaa pazartesinden haftasonuna mı plan yapıyor bu kadın? Bu kadının kocası yok mu? Benim çocuğum kendi gitmek istese de, ben göndersem de eşim ne oluyor, sen ne yapıyorsun ya der.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…