- 11 Kasım 2015
- 4.305
- 4.962
- 83
ben olsam bakmam valla üff pisliğini mi çekicem elini daha yıkamıyor.
Bugün söyleme.Birdahakine yine söylerse yine kabul etme.anlar herhalde istemediğini.Arkadaşlar, dün yemekte akrabalar olduğu için işim var demekle yetindim. Fakat işim olmasa da gelmesin istiyorum. Bu lafı dicem bir şekilde, yazdıklarınızdan faydalanarak; ama bugün mesajla ya da arayarak mı desem yoksa bir daha bu teklifle gelmesini mi beklesem bilemiyorum. Bugün desem sevmediğim çok mu belli olur.
Anlamıyorum önceden nasıl bir cesaret veriyorsunuz da bu insanlar cocuklarinı tek basına evinize yollama cürretşnde bulunuyorlar. O cocuk sizin evinizde bir kazaya ugrasa Allah korusun ana babasına ne cevap verıceksınız. Bence boyle soyleyın. Korkuyorum sorumluluk almak istemiyorum diyin.Çocukları sevmem sadece akilli uslu büyük insan gibi konusanlari severim. Eşimin yegeni tam tersi. 9 yasinda ama insanin gozune bakmaz, laftan anlamaz, yemeyi vaktinde yemez sonradan acıktım der, dolaplari karistirir devamlı. Evleneli bir yil olmadi. Gorumcem 3 kez cocugu yolladi kendi yokken. Dayisina gelmek istio, dayisinda kalmak istio diye. İlkinde yatiya kaldi sadece. Onda da soylemediler bile aksam almaya gelmeyince anladim bizde kalacagini :)
En sonuncusunda tuvaleti batirmis elini yikamamis, şu yesili koltuklari ve duvarları murekkepli kalemle çizmiş bantlari her yere yapıştırmış. Kagitlari koparip atmis. Ben yemek hazirlarken oluo bunlar misafirimin geleceği zaman yolladi bi de hep. 9 yasinda cocuk boyle mi olur ya hadi ben sevmiorum die camur atiyorum akil verin yatistirin beni. Dun kayinvalidemlerde yemek yioruz. Emre haftasonu size gelmek istio dedi. Ben de yollama abla isim var valla dedim. Ama boyle ezik bi sekilde soylemis oldugum icin üzgünüm, kendin gelmezken gonderme demek istiyorum nasi denir anne babasi olmadan bu cocuk gelmesin diye?
Yažik aslinda en büyük kötülüğü çocuğa yapmışlar. Ben de çok görüyorum çocuk kendi ayakkabısini giyecek annesi hemen koşuyor dur ben giydireyim halbuki orda çocuk giymeye çalışırken beklemeyi bilse daha faydalı olacak.Ya aslında biz öğretirsek, fırsat verirsek bir çok şeyi becerebiliyorlar. Çocuklarda kapasite var da, ebeveynlerde yok, o yüzden böyle kendi kendine yetemeyen, kural nedir bilmeyen, arsız, saygısız tuhaf çocuklar yetişiyor. Yoksa bir el yıkamak, diş fırçalamak nedir ki? Üç beş kere ortalığı batırır, sonra o da azalır. Bizim sülalede bir oğlan çocuk vardı, 5 kız torunun üstüne doğmuş filan. Çocuk ilkokula giderken hala annesi ve babaannesi tarafından içiriliyordu çorbası. Aman da paşama yarasın nidalarıyla... Tüylerim diken diken oluyor hatırladıkça.
Anlamıyorum önceden nasıl bir cesaret veriyorsunuz da bu insanlar cocuklarinı tek basına evinize yollama cürretşnde bulunuyorlar. O cocuk sizin evinizde bir kazaya ugrasa Allah korusun ana babasına ne cevap verıceksınız. Bence boyle soyleyın. Korkuyorum sorumluluk almak istemiyorum diyin.
Anlamıyorum önceden nasıl bir cesaret veriyorsunuz da bu insanlar cocuklarinı tek basına evinize yollama cürretşnde bulunuyorlar. O cocuk sizin evinizde bir kazaya ugrasa Allah korusun ana babasına ne cevap verıceksınız. Bence boyle soyleyın. Korkuyorum sorumluluk almak istemiyorum diyin.
Arsızla ugrasması da cok zor Allah kolaylık versin ama bu kadar afacan bir cocugu kabul etmeyin Allah muhafaza basına bir iş getirir sebebi siz olursunuzGüzel fikir. Canım cesaret verdiğim yok samimi davrandığım yok. Arsızlar ailecek.
Ben olsam derdimSence bugün arayıp diyim mi? Dün söyleyemedim insanların içinde ama böyle böyle diye ne dersin?
benim çocuğum dayısına telefonda bile d.günümde bari gel seni görmek istiyorum diyemiyor ki bırakın emrivaki yapıp evine gitmeyi
sizi yorumlarınızdan hatırlıyorum gayet net ve bazen sert yorumları olan bir üyesiniz bu konuda nasıl sesinizi çıkaramadınız inanamıyorum haklı olduğunuz konularda usulünce konuşun
Madem dayısını özlüyor ben eşimi gönderim size deboşuna çocuk yorulmasın de.
Benim de eşiyle ayrı olan kaynımın kızı gelir yazın 2-3 gün kalır. Şimdi büyüdü genç kız oldu ama küçükken eşim her şeyiyle ilgileniyordu. Şimdi geldiğinde benim kızlar da çok mutlu oluyor diye sorun olmuyor ama sizinki gibi olsa kocama temizletirdim her yeri, kendi dersini alsın ablasıyla konuşsun halletsin diye.
Annesi yokken beni dinlemiyor üzüyor abla sensiz gelmesin de en iyisiÇocukları sevmem sadece akilli uslu büyük insan gibi konusanlari severim. Eşimin yegeni tam tersi. 9 yasinda ama insanin gozune bakmaz, laftan anlamaz, yemeyi vaktinde yemez sonradan acıktım der, dolaplari karistirir devamlı. Evleneli bir yil olmadi. Gorumcem 3 kez cocugu yolladi kendi yokken. Dayisina gelmek istio, dayisinda kalmak istio diye. İlkinde yatiya kaldi sadece. Onda da soylemediler bile aksam almaya gelmeyince anladim bizde kalacagini :)
En sonuncusunda tuvaleti batirmis elini yikamamis, şu yesili koltuklari ve duvarları murekkepli kalemle çizmiş bantlari her yere yapıştırmış. Kagitlari koparip atmis. Ben yemek hazirlarken oluo bunlar misafirimin geleceği zaman yolladi bi de hep. 9 yasinda cocuk boyle mi olur ya hadi ben sevmiorum die camur atiyorum akil verin yatistirin beni. Dun kayinvalidemlerde yemek yioruz. Emre haftasonu size gelmek istio dedi. Ben de yollama abla isim var valla dedim. Ama boyle ezik bi sekilde soylemis oldugum icin üzgünüm, kendin gelmezken gonderme demek istiyorum nasi denir anne babasi olmadan bu cocuk gelmesin diye?
Bir de taaa pazartesinden haftasonuna mı plan yapıyor bu kadın? Bu kadının kocası yok mu? Benim çocuğum kendi gitmek istese de, ben göndersem de eşim ne oluyor, sen ne yapıyorsun ya der.Dün kalabalıktık. Yalnız olsak derdim. Antipatik görünmek istemedim çünkü başka bir ülkeden gelenler vardı. Ayda yılda bir buluşulan ortam. İşim var yollama demekle yetindim. Bugün demeyi düşünüyorum. Abes mi olur bugün dersem?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?