Bende öyle düşündüm.. sadece anlam veremiyorumSeni arayıp sormaları gerekirdi evin hanımı sensin sonuçta
Evet bir kez daha olduğunda bende öyle söyleyeyim eşimeBence oğlunu aramasında sıkıntı yok
Eşin de bir X e sorayım dönerim demeli
Oldu bitti
Esinizi arayip geliyorlarsa emrivaki olmuyor. Habersiz kapinizda biterlerse sizde kapiyi acmak zorunda hissederseniz emrivaki olur.Merhabalar.. KV niz Size yemeğe gelecekleri zaman, yada kendi akrabaları geleceği zaman kime söylüyor? Ne zman bize geldilerse (buyursunlar gelsinler) hep eşimi arayıp söylemiştir..Size yemege gelicez diye..benim musait olup olmadığımı dusunmeyerek! Bu normal mi yoksa ben mi kuruntu yaptım kızlar?
Çok güzel bir cozum..evet haklısınizBen olsam kvyi arayıp anne eşimi arayıp böyle demişsin ama ben müsait değilim bir dahaki ne beni arayıp sorarsın daha iyi olur sonuçta ben hazırlık yapıcam mersi derdim.
Bana çok ayıp geliyor...belki planım var belki isim varAynı dert bendede var...benim kv kp hiç beni aramazlar evime gelirken..hep oğullarını ararlar...o bana bile sormaz...kusura bakmasınlar hiç istemiyorum bana danisilmadan is yapılmasını . .
Ewet katılıyorm size bazı yerlerde fakat yemeğe geliyoruz şeklinde gelen bir telefon emrivakı olmuyormu.Ewet oğlunun haberi oluyo fakat kendini davet ettiriyor.Esinizi arayip geliyorlarsa emrivaki olmuyor. Habersiz kapinizda biterlerse sizde kapiyi acmak zorunda hissederseniz emrivaki olur.
Sizinle iletisim halinde degillerse esinizi aramalari normal. Bir arkadasin dedigi gibi esiniz ben bir zeynep e sorayim, size donerim demelidir. Musait olup olmadiginizi esin dusunmeli, kv haksiz degil.
Benimki de hep beni ariyor cunku esim pek kimse gelsin, biz gidelim istemez.
Bence oğlunu aramasında sıkıntı yok
Eşin de bir X e sorayım dönerim demeli
Oldu bitti
O kismi kacirmisim, biz size gelmek istiyoruz ayri yemege gelmek istiyoruz ayri.Ewet katılıyorm size bazı yerlerde fakat yemeğe geliyoruz şeklinde gelen bir telefon emrivakı olmuyormu.Ewet oğlunun haberi oluyo fakat kendini davet ettiriyor.
Degilmi...bazen geliyoruz işten eve, kapıda kp..ondan sonra ne yapacağımı şaşırıyorum. ..zaten yorgun argın gelmişim. ..eşim sağolsun yerinden bardak bile oynatmaz...herseyi ben yapiyorum...yani anlamıyorlar ne yapsamda..Bana çok ayıp geliyor...belki planım var belki isim var
Gayet te güzel iletişim içindeyiz çok ta severiz birbirimizi.. İstediği zaman arar konusuruz güzel güzel..peki beni aramasında musait olup olmadigimi sormasjnda ne gibi tuhaflık var? Beni arasa ne olur sanki?Esinizi arayip geliyorlarsa emrivaki olmuyor. Habersiz kapinizda biterlerse sizde kapiyi acmak zorunda hissederseniz emrivaki olur.
Sizinle iletisim halinde degillerse esinizi aramalari normal. Bir arkadasin dedigi gibi esiniz ben bir zeynep e sorayim, size donerim demelidir. Musait olup olmadiginizi esin dusunmeli, kv haksiz degil.
Benimki de hep beni ariyor cunku esim pek kimse gelsin, biz gidelim istemez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?