Aynı sorunu bende yaşıyorum canim esime söyle annen beni arasın diyorum inatla söylemiyor...Merhabalar.. KV niz Size yemeğe gelecekleri zaman, yada kendi akrabaları geleceği zaman kime söylüyor? Ne zman bize geldilerse (buyursunlar gelsinler) hep eşimi arayıp söylemiştir..Size yemege gelicez diye..benim musait olup olmadığımı dusunmeyerek! Bu normal mi yoksa ben mi kuruntu yaptım kızlar?
Tabiki seni aramali evde olan sensin esin ışte olur yani surekli byle yapiyorlarsa esine syle onu aradiklarinda sana yonlendrsin evde olan x anne bni degil onu ara demeli enazindan. Gerci bu kv lere yaranilmaz canim on kere agirlarsin evinde bi kere musait olmazsin laf sylerler tavir yaparlar cok da yuz verme derimMerhabalar.. KV niz Size yemeğe gelecekleri zaman, yada kendi akrabaları geleceği zaman kime söylüyor? Ne zman bize geldilerse (buyursunlar gelsinler) hep eşimi arayıp söylemiştir..Size yemege gelicez diye..benim musait olup olmadığımı dusunmeyerek! Bu normal mi yoksa ben mi kuruntu yaptım kızlar?
Aynen öyle...hep kendi istekleri olacakTabiki seni aramali evde olan sensin esin ışte olur yani surekli byle yapiyorlarsa esine syle onu aradiklarinda sana yonlendrsin evde olan x anne bni degil onu ara demeli enazindan. Gerci bu kv lere yaranilmaz canim on kere agirlarsin evinde bi kere musait olmazsin laf sylerler tavir yaparlar cok da yuz verme derim
Terbiyesizlik başka bişi değil..Aynı sorunu bende yaşıyorum canim esime söyle annen beni arasın diyorum inatla söylemiyor...
Oğlumu sevme bahanesiyle sabah kahvaltıya geliyorlar 2 saat oturup gidiyorlar akşamda oğullarını arayıp geliyorlar aynı gün...
Ben kimim acaba eşimde suç ama...
Beni arayın annede diyemiyorum of
Hahaha evet bencedeaman onun bed sesinimi duyucam arasın oğlunu.
Evet onu yapacağım bir gün.. ben değil eşime soyleticemTabiki sana söylemesi gerek,o evin iç işleri kadından sorulur belki uygun değilsin,ama hayır cevabı almamak için garantiye oğlunu arıyor sanırım,birdahaki sefere eşine söyle geçerli bir bahane ile geri arayıp iptal etsin,anne hanım uygun değil sebep v.s. geliceğiniz zaman direk onu arayın beni katmayın desin
Merhabalar.. KV niz Size yemeğe gelecekleri zaman, yada kendi akrabaları geleceği zaman kime söylüyor? Ne zman bize geldilerse (buyursunlar gelsinler) hep eşimi arayıp söylemiştir..Size yemege gelicez diye..benim musait olup olmadığımı dusunmeyerek! Bu normal mi yoksa ben mi kuruntu yaptım kızlar?
Orası oğlunun değil benim annemin evi!!! orasını biliyor ama işine gelmiyor heraldeAslında evin hanımını arayıp haber vermek gerekir ama bu kaynanalar inadına oğullarını arayıp haber veriyor demek ki.
Maalesef benim kaynanam da öyle.
Kendisi geleceği zaman bile eşimi arayıp söylüyor.
Bence kaynanalar da şöyle bi mantık var. Orası oğlumun evi istediğimi yaptırırım, istediğimi çağırırım, gelin hanım karışamaz, boyun bükmek zorunda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?