Emrivakili Misafir ve Lohusalıkta evde kalabalık istememek

tek çözüm sizin gelmeyin demenizde

pandemide gelmeyin

doktor yasakladı deyin bari

neden zırt pırt geliyorlar hiç anlam veremedim

lakin ben o benden küçük neden ben çay servisi yapıyorum işini de anlamam

rahatsızsan söyle X yardım et de, ben hamileyim çayı sen ver de ama kimseden evinde kendiliğinden iş yapmasını bekleme

yani evin 20 yaşında kızı olarak kimsenin evinde çay servisi yapmadım benim evimde de kimse yapmadı

Gurbet evet zor ama şükrediyorum şu hikayeleri duyunca. Kapımı örtüp oturuyorum başım dinç.
Gurbet mis bence, yani özlem illaki vardır ama burda ki gibi cıvık cıvık gelelim, gidelim yok kalalım aaa bi cocuk mu doğuruyorsun dur ona da karışalım edelim yoktur... burda herkes bir söz sahibi olmak istiyor kırmadan anlatıyorsun vay efendim bozulmalar fln hiç uğraşamam

Söylüyorum zaten ama sürekli kızını koruyan bir kadın yorgun ders calıstı ya etti ye hadi kızım ama yarım agız devamlı bebek gibi savunması var, kız da aklı 5 karıs havada ...gerçekten sıktı

gelme deyin

yani o yorgunsa siz de hamilesiniz aman bugün de içmeyiverelim o zaman çay ya da sen yapıver yenge diyeceksiniz

yani içten içe sinir olmayın bunu karşınızdakine de iletin

sağlıkla kucağınıza alın

"doktorum bundan sonra izole yasamam gerektigini soyledi, o yuzden misafir kabul etmiyorum, misafirlige de gitmiyorum"

sadece bunu diyeceksiniz.
cok zor olmamali.

bir bahane de bana bulsana

görümcem ve eşim karşı apartmanda oturuyor

pandemi öncesi de dahil aylardır kapılarından girmedim tabi, onlar da bize

şimdi bir işi var yapmam gereken

ofise geldiğinde oturduk vs maskeli ofise zaten herkes geliyor orada sıkıntı yok

ama şimdi evdeyiz okul da yok bize gel otururuz dedi kem küm ettim

haftaya olmazsa dışarıda gezeriz dedi

bana da bahane bul

disarida gezeriz

ben gorusuyorum ya o kadar insanlarla, yani bir kahveye gecerdim yerinde olsaydim saniyorum ki. opusmeden koklasmadan ayni ofisteki gibi.
ama hic istemiyorsan 2 secenegin var
1- ben korkuyorum valla, kimsenin evine girip cikmicam, yoksa stresten kurdesen dokuyorum diyeceksin.
2- bakariz bakariz deyip gecistir, o gun geldiginde de ya bogazimda bi giciklanma var, test mi yaptirsam diyorum diyip o gunu iptal et.

Ben bu 2. yi cok yaptim, hani bahane olarak da degil, o gun oksuruyorum mesela, diyorum belli olmaz iptal edeyim su randevumu.

Hehehe süpersin valla, bu bogazımda bi gıcık var mottosunu esas alacagım artık:)

açık açık söyle alınan kırılan kırılsın sağlığınızdan önemli değil ya

ama o zaman da adam sağlıkçı hemen test organize eder

aslıdan giderim sorun değil de ben biraz da yol yaparlar diye tedirginim

bir kere kırıldı mı her bir şey olduğunda zırt pırt gelem modu olur

zira kurdeşen vs dökmediğimi, dışarıdaki çalışma şartlarımı biliyorlar

ofiste de olay şöyle farklı ben orada maskesiz oturmuyorum, gelen de orası ofis çıkartmıyor

ben bir şey ikram da etmiyorum

ama ev olacak bir şeyler getirecekler, uzak otursak da ev içinde oturulacak ne kadar uzak olabilir ayrıca onlar o evde yaşıyor 7/24 oradalar

açıkçası içim yanar aylardır her şeyim kısıtlı yaşayıp da onlardan kaparsam

arkadaşlar biraz gezenti hatta geçen bir başka arkadaşım durumunda gördük birlikte yürüyüşe gitmişler selfi de herkesin ağzı burnu açık

Dip not: konu sahibi konunu işgal ettim kusuruma bakma

ama anlat bak çevrendekilere insanlar nasıl yaşıyor diye

ne hamileyim, ne bebeğim var ne de kronik hastalığım

ama lüzumsuz bir aile ziyareti için kendimi ve ailemi tehlikeye atmak istemiyorum

hamile olsam o kadar kolay ki hamileyim ve virüs var, doktor kimse gelmesin dedi bitti

ya ortami sen biliyorsun aslinda,
simdi tum gun evde ve o evde havalanmamissa olmaz tabi, ama havalandirilmis bir ev ise, opusme sarilma tokalasma olmayacaksa,
yine yeme icme de sinirli olacaksa risk baya az bana kalirsa, ofisten daha kotu diyemeyiz bence.
adam saglikci diyorsun, o ama riskli grupta degil mi.

bak ben dun komsuma gittim,
uzaktan merhaba dedim el sallama hareketi ile,
kahve ictim geldim, toplam 40 dakika kalmisimdir tahminen.
hic temas etmedik, dip dibe de oturmadik, ama maskemiz de yoktu.

Son düzenleme:
Gelme gercekten gerek yok ben hallederim
İhtiyacım olursa söylerim söz.

Benim kv mde sürekli sizin cocuklarin kollari bacaklari ortada biz elini ayagini bağlar (aklınca kundaktan bahsediyor) beşige baglardık diyip duruyor. Bacaklarini birlestirip üzerine 4 kat havlu bastırıp bezle sarardık bacaklari güzel olsun diye başliyor her defasinda. birde çocugun belini sararlarmiş sıkıca beli ince olsun diye . Sanki uzaya mekik atmış gibi kafasini sallaya sallaya anlatiyor. yeminle beynim öldü. Bu arada görüncelerimin hepsi bacaklarinin çarpik olmasından şikayetći

Esinizin izni bitince ikiz bebeklerle Yardıma ihtiyac duyacağınız yuzde yuz bence şimdiden ev işleri için yardımcı bakmaya baslayin

Aynen 70 yaşındaki yengem gelir bütün yöresel yemekleri yapar (ben de gazlarim),hiç de misafir gelmiş gibi davranmam sürekli görüştüğüm insana

Benim oğlumda bacaklarını toplar uyurdu.
Çengel bacak diyordu :) tabi güldük. Buraya kadar sorun yok.
İki de benim benim çocuklarım böyle uyumazdı bacaklarını çekmezdi.
Oğlum 8 aylık yürüdü.bak gör sen bu büyüsün neler çekeceksin demeler.
Bu arada bende 10 aylık yürümüşüm. Sanki dünyada bı tek benim oğlum 8 aylık yürüdü.
Senin kızın bacakları kalın demeler. Ki bebeğim daha 3 aylık :):):):)
Oğluma daha çatal kaşık eline vermedim.
21 aylık oğlum iki çocukla ilgilendiğim için oğlum yemek yerken ilgilenmem diye ben yedirdim.
Neyse çocuk kendi kendine öğrendi. Çatalı da kaşığı da tutmayı.
Diyordu ki aaa benim çocuklarım çatal kaşık su aylık olunca tutardı.
En sonunda da her konunun bitiminde, ben çocuklarımdan böyle bişey görmedim.
Ya arkadaş bu nedir böyle anlamadım gitti.
Sanki cevher dogurmuslar.

Bacak yapısının sarmayla ne alakası var. Çarpıksa çarpık nasıl düzelecek.
Bebeğin beli sıkı sıkı sarılır mı ya doktorlar bangır bangır bağırıyor.
Ay siz bişey deseniz de sizden kötüsü olmaz he.
Hey Allahım.

Yetişme tarzı bence.
Hep birileri ile kıyaslama, kendinde üstün ne varsa onu gösterme, kendince mükemmel olma karşındakini ezme, kendinden iyi olanı görmemezlikten gelme.

Şuan 14 haftalık hamileyim o yüzden söylemedim ne kadar geç o kadar iyi

Aynen 70 yaşındaki yengem gelir bütün yöresel yemekleri yapar (ben de gazlarim),hiç de misafir gelmiş gibi davranmam sürekli görüştüğüm insana
Aynen zaten olması gereken o bencede sık görüştüğüm insan misafir değil benim içinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…